Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Beşiktaş JK⬛⬜ | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Beşiktaş JK⬛⬜

Ahmet26

Paylaşımcı Üye
Beşiktaş yeni teknik direktörü Fernando Santos ile çıktığı ilk maçta F.Karagümrük’ü kendi sahasında 3-1 yendi Genç Semih gollerine devam ederek yıldızını partlatmaya devam ediyor…

Screenshot_2024-01-14-18-16-16-131-edit_com.kokteyl.sahadan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beşiktaş uzun süre kaybetmez derbi maçlarını ve ilk 3 e yetişir. Ama 5 maç ama 10 maç. Bunu yaşayıp göreceğiz. Çok önceden Semih Kılıçsoy 11 oynamalıydı. Muleka ve Cenk Tosun ile Beşiktaş çok geri düştü. Beşiktaş seviyesinde oyuncular değil. Harcadıkları pozisyonların haddi hesabı yok. Ben Santos’un yerinde olsam şu kadroyu çıkarırım paso:
------------------------Semih------------------------
Rebic - Demir Ege - Gedson- Rashica
-------------------Zaynutdinov--------------------
Masuaku - Colley - Tayyip - Svennson
-------------------------Mert---------------------------
4-1-4-1 oynatırım ilaç gibi gelir.

Son düzenleme:
İki aday da saçma sapan açıklamalarda bulunuyor. Beşiktaş'ın eski şaşalı günlerine dönmesi için, her sene şampiyonluğa oynaması için Fikret Orman'a ihtiyacı var.

Toplam 25 sandıkta da Hüseyin Yücel'i geçen ve oyların 8 bin 901'ini alan Serdal Adalı, başkanlığa seçildi.

Hüseyin Yücel ise 3 bin 637 oy aldı.

673Zp_1735485863_6279.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
SERGEN YALÇIN TEKLİFİ REDDETTİ

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın yeni hocası olacağına kesin gözüyle bakılırken hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Tecrübeli teknik adam siyah-beyazlı kulübün teklifini geri çevirdi.

"HASTA KARDEŞİMLE İLGİLENECEĞİM"

Sergen Yalçın, yoğun bakımda olan kardeşi Gürsoy Yalçın'ın tedavisiyle ilgilenmek istediği için görevi kabul edemeyeceğini söyledi.

Beşiktaş transfer gündemi
Beşiktaş kimleri alacak
Beşiktaş kimleri transfer edecek
Beşiktaş yabancı transfer
Beşiktaş'ta kimler gidecek

Onana, Chamberlein, Masuaku ve Musrati ile yollar ayrılacak gibi görünüyor.

Stopere, sol beke, santrafor bölgesine ve 8 numaraya oyuncu alınacak.

• Beğen

Beşiktaş Solskjaer ile anlaşmaya vardı​

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Ola Gunnar Solskjaer ile anlaşmaya vardı.​

AA

• Beğen

Umut Meraş camiaya kırılmış . Bu futbolcuların egosunu anlamıyorum cehalete veriyorum … bilmiyor ki ileride Teknik kadro olsun idarecilik olsun bu kulüplerde altyapılarda çalışma fırsatı söz konusu . hep kapıları kapatıyorlar

""Eski takıma demediğini bırakmadı: Umut Meraş'tan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler

Beşiktaş'tan Eyüpspor'a transfer olan Umut Meraş, siyah-beyazlı takıma kırgın olduğunu söyledi. Umut, "Beşiktaş'tayken milli takıma çağrılmadım. Bu beni biraz üzdü. Beşiktaş'ta istediğim forma şansını bulamadım. Belki Beşiktaş'ta rekor kırdık teknik direktör anlamında. Şimdi Beşiktaşlılar mesaj atıyor, 'Geri dön' diyor. Ama o işler öyle olmuyor. Sahip çıkmanız lazım" dedi.""

• Haha
Umut Meraş camiaya kırılmış . Bu futbolcuların egosunu anlamıyorum cehalete veriyorum … bilmiyor ki ileride Teknik kadro olsun idarecilik olsun bu kulüplerde altyapılarda çalışma fırsatı söz konusu . hep kapıları kapatıyorlar

""Eski takıma demediğini bırakmadı: Umut Meraş'tan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler

Beşiktaş'tan Eyüpspor'a transfer olan Umut Meraş, siyah-beyazlı takıma kırgın olduğunu söyledi. Umut, "Beşiktaş'tayken milli takıma çağrılmadım. Bu beni biraz üzdü. Beşiktaş'ta istediğim forma şansını bulamadım. Belki Beşiktaş'ta rekor kırdık teknik direktör anlamında. Şimdi Beşiktaşlılar mesaj atıyor, 'Geri dön' diyor. Ama o işler öyle olmuyor. Sahip çıkmanız lazım" dedi.""
Geri mi dön diyorlar? Ahahahahah güleceğim yoktu ilahi komedya 🤣

Konu görüntüleyen kullanıcılar