Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Birden Fazla Garajın Çalıştığı İett Hatları | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Birden Fazla Garajın Çalıştığı İett Hatları

33M'de Kağıthane aracı yok. Haftanın 6 gününde verilen 1 adet tatilli araç Sultangazi'den geliyor.
A-6 bölgesi de hafta sonu bir araç veriyor

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Doğru yanlış yazmışım bir düzenleme hakkımda konuşma var bu yayla fen lisesi açılacağı için 36L yayla mahallesine uzatma gibi ya depar seferler yada pik saatlerde bir kaç sefer yada tamamen yolcu hizmetleri daha önce önermiş planlama ve öho kabul etmemiş vs bir konu geçen hafta konuşuluyordu ama ne oldu bilmiyorum
Yaza doğru belki bir gelişme olabilir yayla mahallesi için yeri gelmişken bilgi vermek istedim
36L yi Yaylaya uzatmazlar . Zaten bi bahane arıyorlardı kısaltmak için , 50AB geldiği gibi önce kapattılar , sonra açıp kısalttılar . Sanmıyorum yani Mescidi Selamdan buraya uzayacağını . Uzatsalar bile D grubu araçların buraya girmek isteyeceğini pek sanmıyorum .
Zaten 36L de D grubu araçları çıkacak gibi söylentiler var .

36L yi Yaylaya uzatmazlar . Zaten bi bahane arıyorlardı kısaltmak için , 50AB geldiği gibi önce kapattılar , sonra açıp kısalttılar . Sanmıyorum yani Mescidi Selamdan buraya uzayacağını . Uzatsalar bile D grubu araçların buraya girmek isteyeceğini pek sanmıyorum .
Zaten 36L de D grubu araçları çıkacak gibi söylentiler var .
Bunu bende duydum ama duyduğum kadarı ile Tm18 D grubu alıcak seferleri çoğaltılıcak
36V-1 ile 36L birleştirilip 35-40 dk 1 araç kalkıcak şekilde plan yapıldı ama planlamadan kaldı sanırım çünkü sefer süresi uzadığı için olumlu talep alamadı diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Bunu bende duydum ama duyduğum kadarı ile Tm18 D grubu alıcak seferleri çoğaltılıcak
36V-1 ile 36L birleştirilip 35-40 dk 1 araç kalkıcak şekilde plan yapıldı ama planlamadan kaldı sanırım çünkü sefer süresi uzadığı için olumlu talep alamadı diye düşünüyorum
Bence zaten birleşme diye bir plan olamaz . İmkanı yok . Bırak kağıt üstünde , zihninin içinde bile planı kurmak devlet suçu sayılmalı . Muhtarlık seçimlerinde bir aday 36L’yi Yaylaya uzatacağım diye vaat vermişti . Yukarıda yazdığım şekilde dönüş alınca o vaat bi anda ortadan kayboldu bunuda hatırlatmak isterim .
Uzun lafın kısası ben eminim , sen okul açılacağı için ekstra hat kesin koyarlar diyorsun . Ben ise sadece belli saatlere ekleme yapacaklarını söylüyorum . Her türlü bizim kârımıza . Ama bak az daha sık dişini şurda kalan 6-7 ay sonra gelip burda , ben demiştim de saygım sonsuz . Öteki türlü çok kirletiyoruz sohbeti konu çok sapıyor .

Bence zaten birleşme diye bir plan olamaz . İmkanı yok . Bırak kağıt üstünde , zihninin içinde bile planı kurmak devlet suçu sayılmalı . Muhtarlık seçimlerinde bir aday 36L’yi Yaylaya uzatacağım diye vaat vermişti . Yukarıda yazdığım şekilde dönüş alınca o vaat bi anda ortadan kayboldu bunuda hatırlatmak isterim .
Uzun lafın kısası ben eminim , sen okul açılacağı için ekstra hat kesin koyarlar diyorsun . Ben ise sadece belli saatlere ekleme yapacaklarını söylüyorum . Her türlü bizim kârımıza . Ama bak az daha sık dişini şurda kalan 6-7 ay sonra gelip burda , ben demiştim de saygım sonsuz . Öteki türlü çok kirletiyoruz sohbeti konu çok sapıyor .
Kısa bir not bırakmak isterim A-5 bölgesi öho bir kısım araç sahipleri 36V-1 çıkmak istiyormuş yolcu oranı pik saatler harici düşük olduğu (ortalama 29 ) için kaldırılabilir ve o aracı 36A çekmek istiyorlarmış yani yayla mahallesinden 1 araç eksilebilir bu kabul edilirse
Pik saatler harici (sabah -akşam) ortalama yolcu sayısı

36A ortalama 70
36V ortalama 78
Tm18 ortalama 102
36L ortalama 34
336 ortalama 67

Kısa bir not bırakmak isterim A-5 bölgesi öho bir kısım araç sahipleri 36V-1 çıkmak istiyormuş yolcu oranı pik saatler harici düşük olduğu (ortalama 29 ) için kaldırılabilir ve o aracı 36A çekmek istiyorlarmış yani yayla mahallesinden 1 araç eksilebilir bu kabul edilirse
Pik saatler harici (sabah -akşam) ortalama yolcu sayısı

36A ortalama 70
36V ortalama 78
Tm18 ortalama 102
36L ortalama 34
336 ortalama 67
Öhoyu niye ilgilendiriyor bu konu acaba ? Yolcu başına para almıyorlarki … A-275 in şöförünü başka biriyle konuşurken yakaladım . Verseler hep burda çalışırım diye .
ÖHO’ya da bişey beğendirilmiyor . Ulan yatış işte keyfine baksana !

Öhoyu niye ilgilendiriyor bu konu acaba ? Yolcu başına para almıyorlarki … A-275 in şöförünü başka biriyle konuşurken yakaladım . Verseler hep burda çalışırım diye .
ÖHO’ya da bişey beğendirilmiyor . Ulan yatış işte keyfine baksana !
Bugün çekilmese bile yolcu oranı dolayısı ile bu araç bir hatta 36L TM18 vs gibi bir hatta bağlanıp güzergahı uzaltılmaz ise 36V-1 deparı riskli şu durumda kalkabilir yolculuk verileri 34 altında kalan araçlar genelde iptal ediliyor 36V-1 bir sürü cebeci arabası olduğu için yolcuyu topluyamıyor yaylaya geliştede 36V hemen arkasına çıkıyor o yüzden ortalamayı yakalayamıyor
Her ay ortalama altında kalıyor
Muhtar ve yaylada oturan bir kaç kişinin genel müdürlüğe ulaştıgını biliyorum bizzat genel müdürlükle görüştüğünü
36L ve TM18 yaylaya bağlamaya çalışmalarımın asıl isteme sebebi bu
TM18- besleme hat güzergahı uzun
36L - güzergah uzuyor aynı zamanda D grubu öho yaylayı istemiyor

Böyle devam ederse bir kaç aya 36V-1 araç kalkıcağını düşünüyorum özellikle yazın okullar kapanınca kaldırılıp bir daha geri gelmeyeceği düşüncesindeyim açıkcası

Öho istememesinin sebebi yayla mahallesinin yolları toz ve bozuk araçlarımız zarar görüyor burası köy yaylada oturucam çay içicek bir yer yok durakta dinlenme alanı yok (çimen camii) bölgesinde vs şikayet leri var

• Beğen
Tepkiler: Semih19-1
Bugün çekilmese bile yolcu oranı dolayısı ile bu araç bir hatta 36L TM18 vs gibi bir hatta bağlanıp güzergahı uzaltılmaz ise 36V-1 deparı riskli şu durumda kalkabilir yolculuk verileri 34 altında kalan araçlar genelde iptal ediliyor 36V-1 bir sürü cebeci arabası olduğu için yolcuyu topluyamıyor yaylaya geliştede 36V hemen arkasına çıkıyor o yüzden ortalamayı yakalayamıyor
Her ay ortalama altında kalıyor
Muhtar ve yaylada oturan bir kaç kişinin genel müdürlüğe ulaştıgını biliyorum bizzat genel müdürlükle görüştüğünü
36L ve TM18 yaylaya bağlamaya çalışmalarımın asıl isteme sebebi bu
TM18- besleme hat güzergahı uzun
36L - güzergah uzuyor aynı zamanda D grubu öho yaylayı istemiyor

Böyle devam ederse bir kaç aya 36V-1 araç kalkıcağını düşünüyorum özellikle yazın okullar kapanınca kaldırılıp bir daha geri gelmeyeceği düşüncesindeyim açıkcası

Öho istememesinin sebebi yayla mahallesinin yolları toz ve bozuk araçlarımız zarar görüyor burası köy yaylada oturucam çay içicek bir yer yok durakta dinlenme alanı yok (çimen camii) bölgesinde vs şikayet leri var
Evet genel durum hemen hemen böyle . TM18 belki mantıklı olabilir . Uzun olsada , talep çok yoğun bu hatta . Fakat kader denen şey bu olsa gerek ; bu hatta 36L’nin arkasında kalıyor hep .

Aynı şekilde bende Cebeci deparının yazın kapatılıp , bir daha dönmemek üzere aramızdan ayrılacağı korkusundayım … Zamanla görürüz .

Ayrıca Yayla’nın içindeki yolların , araba konağı caddesi denilen lanet , toz duman kaplı yoldan iyi olduğunu düşünüyorum . Yolu yapmalarını da isteyemiyorsun , hep kamyonlar var o bölgede . Yapıldıktan hemen ertesi gün , yol yine aynı şekle geri bürünür .

Ve evet , hala son durakta niye bir lokanta, bakkal ya da ne bileyim, pastane açılmıyor ? Çok garip gerçekten .
Otobüslere yaptıkları affedersiniz popo kadar yere de bir kez dahi otobüs girdiğini görmedim. Otobüsler genel olarak yolun kenarında bekliyor . Umarım çözülür şu olay

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trmrt34

Konu görüntüleyen kullanıcılar