kavwnls Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 19:01'de #41 Bucali' Alıntı: 224'e bindim bugün, gördüm de hatta, fotoğraf çekerim ya da internetten bulurum Genişletmek için tıkla ... Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye Tepkiler: dragi35
Bucali' Alıntı: 224'e bindim bugün, gördüm de hatta, fotoğraf çekerim ya da internetten bulurum Genişletmek için tıkla ... Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye
Bucali Moderatör Moderatör Çarşamba saat 19:02'de #42 kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73637 Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ya o da olabilir
kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73637 Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ya o da olabilir
kavwnls Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 19:07'de #43 Aracın tam fotoğrafını da ekleyeyim bayağı bakımlıymış yine bir Adatepe klasiği 2014-2015 olması lazım yılın
Aracın tam fotoğrafını da ekleyeyim bayağı bakımlıymış yine bir Adatepe klasiği 2014-2015 olması lazım yılın
Karatas10 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 19:07'de #44 kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73637 Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye Genişletmek için tıkla ... Bi süre zarfında sıkıntı çıkartır Tepkiler: Bucali ve kavwnls
kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73637 Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye Genişletmek için tıkla ... Bi süre zarfında sıkıntı çıkartır
Atabey Moderatör Moderatör Çarşamba saat 20:30'de #45 kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73637 Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye Genişletmek için tıkla ... Ingilterede sofor otoamtik acip kapatiyor rampayi
kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73637 Böyle kumandalı diye biliyorum galiba hepsinde böyle değil denk gelmediğimden bilmiyorum En iyisi alçak taban el ile aç kapa 2 saniye Genişletmek için tıkla ... Ingilterede sofor otoamtik acip kapatiyor rampayi
Atabey Moderatör Moderatör Çarşamba saat 20:31'de #46 kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73638 Aracın tam fotoğrafını da ekleyeyim bayağı bakımlıymış yine bir Adatepe klasiği 2014-2015 olması lazım yılın Genişletmek için tıkla ... Adatepe bir baska
kavwnls' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 73638 Aracın tam fotoğrafını da ekleyeyim bayağı bakımlıymış yine bir Adatepe klasiği 2014-2015 olması lazım yılın Genişletmek için tıkla ... Adatepe bir baska
Atabey Moderatör Moderatör Çarşamba saat 20:32'de #47 Aracin modern fotografi ama eskisi gibi degil maalesef
Atabey Moderatör Moderatör Çarşamba saat 20:34'de #49 Karatas10' Alıntı: Türkiye’de sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler
Karatas10' Alıntı: Türkiye’de sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler
Autobus Çaylak Çaylak Çarşamba saat 20:40'de #50 Atabey' Alıntı: Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler Genişletmek için tıkla ... İtalya'da bir dolu Otokar , Karsan otobüsler var.
Atabey' Alıntı: Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler Genişletmek için tıkla ... İtalya'da bir dolu Otokar , Karsan otobüsler var.
Karatas10 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 20:42'de #51 Atabey' Alıntı: Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler Genişletmek için tıkla ... Haklısınız ama Ülkemizde insanlar sabırsız orta kapıda engelli birey için ayrılmış olucak ve bu yoğun saatlerde sıkıntı olur Tepkiler: Bucali ve Autobus
Atabey' Alıntı: Nesi aikinti olur hocam bence daha modernelsmeli markalarimiz ingiltereye otokar goturun geri gonderirler Genişletmek için tıkla ... Haklısınız ama Ülkemizde insanlar sabırsız orta kapıda engelli birey için ayrılmış olucak ve bu yoğun saatlerde sıkıntı olur
Bucali Moderatör Moderatör Çarşamba saat 20:45'de #52 Karatas10' Alıntı: Haklısınız ama Ülkemizde insanlar sabırsız orta kapıda engelli birey için ayrılmış olucak ve bu yoğun saatlerde sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Yoğun saati geçin, bizde 27/224 mecburen kullanmak zorunda bunları, başka tip araçlar girebilir ama yapmıyorlar,maalesef
Karatas10' Alıntı: Haklısınız ama Ülkemizde insanlar sabırsız orta kapıda engelli birey için ayrılmış olucak ve bu yoğun saatlerde sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Yoğun saati geçin, bizde 27/224 mecburen kullanmak zorunda bunları, başka tip araçlar girebilir ama yapmıyorlar,maalesef
dragi35 Çaylak Çaylak Çarşamba saat 21:23'de #54 emreunel159' Alıntı: Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 73633 Ekli dosyayı görüntüle 73636 Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY Genişletmek için tıkla ... İzmir'de de vardı bu minibüslerden. Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 73633 Ekli dosyayı görüntüle 73636 Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY Genişletmek için tıkla ... İzmir'de de vardı bu minibüslerden.
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Dün 00:17 da #55 emreunel159' Alıntı: Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 73633 Ekli dosyayı görüntüle 73636 Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY Genişletmek için tıkla ... Dolmuş vazifesinde yoklar bildiğim kadarıyla fakat J9 gibi hala yollarda rastlanılabilir bir araç Tepkiler: Karatas10, dragi35 ve emreunel159
emreunel159' Alıntı: Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 73633 Ekli dosyayı görüntüle 73636 Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY Genişletmek için tıkla ... Dolmuş vazifesinde yoklar bildiğim kadarıyla fakat J9 gibi hala yollarda rastlanılabilir bir araç
59Yunus34 Çaylak Çaylak Dün 01:03 da #56 emreunel159' Alıntı: Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 73633 Ekli dosyayı görüntüle 73636 Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY Genişletmek için tıkla ... Marmaraereğlisi - Silivri hattında var ama onlar da azaldı. Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Çok bilinmez ama BMC Levend diye minibüs vardı eskiden. İstanbul'da hala var mı bence yoktur ama bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 73633 Ekli dosyayı görüntüle 73636 Görsel Kaynak: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN ve SERCAN OKTAY Genişletmek için tıkla ... Marmaraereğlisi - Silivri hattında var ama onlar da azaldı.