Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim? | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

98G - O2306

34 FY 135 plakasıyla tek olan bu Otokarla 19 dakikalık yolculuk yaptım.
Otokarların plakaları TP, TR, TN, JV* serisindendir. O2306 ise nedense bu plakayı almış.

36T hattında M4513 numaralı 2012 model Mercedes Conecto Körüklü ile Şişhaneye kadar yolculuk yaptım. Araç Şişhanede hararet yaptı ve arkasından gelen Karsana geçtim. Karsan 50N hattında çalışıyordu ama kapı kodunu hatırlamıyorum.
B-1777 Mercedes Conecto Euro 6 ile 55T hattında yolculuk yaptım. Bu araçta Mercedes olmasına rağmen çok fazla titreme sorunu vardı.

Bu akşam da O1248 ile yolculuk ettim. O3013 de hemen arkasındaydı. Önlerinde olan 33'ün Akia'sını geçerek ona nal toplattılar. 🤣

Şakası bir yana 12 yaşındaki araçların bu denli güzel performansı olması sevindirici.

M2079 / 15A Üsküdar deparı

Şoför yol boyunca muhtemelen orucun etkisiyle kasap gibi gitti. 2 defa kazadan kıl payı yırttı. 80 insanın canı önemsiz , her şey beyefendi iftara yetişsin diye
Hem de son seferi
Adam eve gidip pijamaları giyip ayaklarını uzatacak. 'Banane 80 candan, sıkı sıkı tutunsunlar ve telefonla oynamasınlar.' demiş olabilir.

Şuan A-186 89K da yolculuk yapıyorum.Bu şoför de arka kapı açmama sorunu var 😅.Belki min. 5 durak yolcular dedi arka kapıyı açarmısın diye

146 -> K1552

Karsan Avancity S ile İncirtepe -> İncirli arası seyahat ettim. Araç Yenibosna'ya kadar normal geldi. Yenibosna'dan itibaren yanık kokusuyla seyahat ettim. Hatta şoför Kuleli'de motoru bir süreliğine durdurdu. Onun haricinde aracın en arkadaki kapısının duracak yazısı Mercedes'e, sesi ise Akia'nın bip sesi olmuştu. Çok sessizdi kapısı. Bir de aracın bütün STOP düğmeleri yenilenmişti.

146 -> K1552

Karsan Avancity S ile İncirtepe -> İncirli arası seyahat ettim. Araç Yenibosna'ya kadar normal geldi. Yenibosna'dan itibaren yanık kokusuyla seyahat ettim. Hatta şoför Kuleli'de motoru bir süreliğine durdurdu. Onun haricinde aracın en arkadaki kapısının duracak yazısı Mercedes'e, sesi ise Akia'nın bip sesi olmuştu. Çok sessizdi kapısı. Bir de aracın bütün STOP düğmeleri yenilenmişti.
Onun arkadaki yolcu ışıkları da beyaz değil sarı renkli bişey

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Şu anda 14D hattında M.2386 filo numaralı "Mercedes-Benz CİTARO." marka model otobüse mahallede bindim ama şu anda ümraniye santrâl meydanından kadıköy meydanına doğru gidiyorum.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar