Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı?

Beykozlu

Çaylak
Çaylak
Beykoz’da bugün 3 körüklü otobüs 2 solo otobüs arıza yaptı hepsi de İETT otobüsü. Kapı kodu okunan sadece M2588 körüklü Citaro G var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
139s hattında son istanbula gidiş seferine kadar M2376 çalıştı araç vatan caddesi durağının ilerisinde yolda kaldı

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Bir süredir 33ES çalışan K1039'u dörtlüleri yanmış halde Hz.Ali Camii durağı civarında gördüm. Bilginay'ın Ford Transit aracı da hemen arkasındaydı.

09.32 itibariyle araç seferlerine devam ediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
M2376 139S üsküdar kalkışlı 09:30 seferini yaparken şile yolunda yolda kaldı arızası giderildi garaja gitti(ekleme:araç 14:45 seferi ile tekrardan yola çıkacak)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eren62 ve Beykozlu
2012-15 Conecto lara da razıyım,yeter ki önünde yıldız olsun :cool:

Son düzenleme:
  • Beğen
139S-M2386 araç sabah 09:30 seferinde Ümraniye çarşıda yolda kaldı sonrasında otobandan sofulara gelip 12:15 seferine başladı ve sonuç.Alacalıda yolda kaldı…😁

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve eren62
Şu hatta hiç yoktan doğru dürüst fan açan bir araba verseler yine kâfi.Nasıl kullanıldığı sağlamlılığı belirsiz motoru yorulmuş otobüsleri bu hatta veriyorlar.2 buçuk saatlik koca yola hararet yapacak ya da mekanik aksamı bozulacak otobüs vermek nasıl bir ironi insan anlamakta zorlanıyor gerçekten…

• Beğen
Daha 3 dakikalık en dik rampayı d vitesi ile çıkıp otobüsün motorunu ağlatan şöförler var(istisnalar hariç).Yorumsuz bir işleyiş var…

• Beğen
139S İstanbul'un en sıkıntılı hattı kesinlikle. Yine Şile ilçesinin ulaşımını şikayet ettim yine olumsuz dönüş aldım.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar