Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa - Burulaş Araçlarındaki Klima Sorunu | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Bursa - Burulaş Araçlarındaki Klima Sorunu

Kodra

Paylaşımcı Üye
Bu başlıkta Bursa’daki toplu taşıma araçlarının klima sorunu hakkında konuşabilirsiniz.

Ben klimaların kasıtlı olarak bozulduğunu düşünmekteyim. Neden derseniz kliması çalışmıyor denilen bütün araçların klima fanının ya kapalı ya da en düşük devirde çalıştığını görüyorum. Otobüs metro vs. farketmemeksizin. Geçtiğimiz seneleri hatırlarsanız araçlarda klima fan sesi motor sesini bastırırdı. Şimdi hiçbirinde fan açılmadığı için sessiz araçlar. Ve klima ne kadar çalışsa da fan aktif olmayınca araç içerisini soğutamaz.
Ek olarak araç içinden hava çeken kısımların filtreleri ya tıkalı ya da filtresi yırtılmış halde. Haftalarca hiç klimaya ellenmez mi?

Aynı durum Metrolarda da mevcut. Klima arızalı denilen araçlarda klima fanı çalışmıyor hava üflemiyor.

Bunun dışında yeraltı metro istasyonlarının da havalandırma sistemleri çalışmıyor. Hangi istasyona girersem gireyim hepsi hamam gibi. Kasıtlı olarak istasyonların da havalandırma/klima sistemleri çalıştırılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Tam35
Bütün araçlarda aynı şekilde arıza olunca bende şüphelendim aynı şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Tam35

Konu görüntüleyen kullanıcılar