Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa - Burulaş’ın Bmc Procity Tr Solo Ve Körüklü Otobüsleri | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa - Burulaş’ın Bmc Procity Tr Solo Ve Körüklü Otobüsleri

Bu sabah Acemler'den Doğu Garajına 2 adet araç gitti. 616 ve 617 nolu ve plakaları 16 AJN 616 ve 16 AJN 617. Sanırım bugün sadece bu 2 körüklü BMC hizmete alınacak. Daha önce bırakılan 618 ile 595 arası boşluğa bakılırsa, bu boşluk belki de ara ara gelecek BMC körüklüler ile dolacak. Bu arada sistemde 4 adet aracın validator numarası ile otobüsün yanlarına yazılan numara arasında uyumsuzluk var, Karsan e-Ata lar 594 ve 595 nolu araçların validatorno ları, 1224 ve 1225 olarak verilmiş, bu validator no lar 624 ve 625 e ait olmalı idi. 624 ve 625 nolu yeni Karsan Atak lar gelince, onlara 1202 ve 1203 nolu validatorno lar verildi. 602 ve 603 nolu araçlar gelince nasıl bir yol izleyecekler merak ediyorum.
Doğrudur. Şu anda ikisi de Mimarsinan Garajında. Bunların yanında 16 BMR 328 plakalı Cobra DD bugün Procity K'ler ve 14 adet yeni Jest ile beraber törende hizmete alınacak. Saat 12'de Mimarsinan Garajında olacak tören. Siviller de katılabiliyor.

1000044898.jpg
1000044872.jpg

Törenden 👍

Yalnız Procity'nin jant kapakları baya şık durmuş ben beğendim şahsen. Birde Jest'in normalde diğer araçlarda hoparlör kısmı boş falan olurdu ve alınan araçlarda radyo falan olmazdı.Güleryüz Cobra Double Decker da yalnız test aracı galiba filoya dahil oldu araç direkt İstanbuldaki gibi damalı bir kaplama var sadece Büyükşehir belediyesi yazısı yapıştırılmış Hayırlısı olsun.

Konu görüntüleyen kullanıcılar