Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

BURSA NİLÜFER Yolçatı/Gökçeköy 1.400/250.000 Sosyal Konut Projesi Bilgi Paylaşımı | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

BURSA NİLÜFER Yolçatı/Gökçeköy 1.400/250.000 Sosyal Konut Projesi Bilgi Paylaşımı

Merhaba. Ben yolçatı tokide hak sahibiyim. Bende ihale aşamasında yazıyor. Sizde de öyle mi ?
Bizde ihalesi yapıldı görünüyor gökçeköy %21 düzeyinde yolçatı %17 düzeyinde

Screenshot_20250115_123204_e-Devlet.jpg

Screenshot_20250130_145805_e-Devlet.jpg

Merhaba. Ben yolçatı tokide hak sahibiyim. Bende ihale aşamasında yazıyor. Sizde de öyle mi ?
Toki web sitesinde projelerde de inşaat ilerleme seviyeleri güncel takip edilebiliyor veya E-devletten bakabilirsiniz.
Yolçatı toki hak sahibi değilde Nilüferde hak sahibiyiz, Yolçatı ve Gökçeköy beraber değerlendiriliyor. İki ayrı bölge için kura nasıl olacak bakalım.

Toki =>Projeler=>İllere Göre Projeler

1738743709374.png

13 Mart itibari ile durum bu çok hızlı bir şekilde geceli gündüzlü çalışma devam ediyor

IMG_1244.jpeg

IMG_1243.jpeg

IMG_1242.jpeg

• Beğen
Tepkiler: simsekm
Yanlışlıkla burada paylaşılan fotoğrafları tekrar paylaşmışım anlık olanlar aşağıda

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• Beğen
Tepkiler: simsekm
Gökçeköy ve Yolçatı TOKİ ile ilgili tüm kura, sözleşme ve fiyat vb. diğer bilgileri TOKİ websitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Hak sahiplerine hayırlı olsun.
Daire kuraları 27 Mart 2025 tarihinde 16.30 da TOKİ Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

Ekli dosyalar

• Fiyat Listeleri.pdf
    154.7 KB · Görüntüleme: 80
  • Sözleşme İmzalama Programı.pdf
    424.3 KB · Görüntüleme: 51
  • Satış Bilgilendirme.pdf
    326.9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ozturk
Bende hak sahibiyim elimde fiyat listesi var arkadaşlar en fazla fiyat 3 milyon 180 bin 3+1 aylık ödemesi de 11 bin lira

Herkese merhaba, hepinize hayırlı olsun.
Kura sonucu 2+1 çıktı bana. Ancak ben 3+1 isterdim. Benim gibi 2+1 isteyende vardır diye düşünüyorum.
Az önce Toki ile görüşme yaptım. Sözleşme imzalanmadan önce hak sahipleri bankada değiş tokuş yapabiliyormuş.
Ama değişmek isteyen hak sahiplerinin birbirlerini bulmaları gerekiyormuş. Bu konuda toki yada banka yardımcı olmuyorlar. Hem bunun için hemde ileride ki konular için bir telegram gurubu kuralım diyorum. WowTurkey harika bir forum ancak her yaştaki insana hitap edemiyor ancak telefon ile telegram yada whatsapp uygulamaları neredeyse herkeste mevcut. Telegram grup linkini resim olarak paylaştım çünkü forum link paylaşımına izin vermiyor. Numaram 537 353 39 09, adım Murat. Guruba katılmak isteyenler mesaj atabilirler. :)
Tekrar herkese hayırlı olsun diliyorum.
Düzenleme: t.me/yolcatigokcekoy

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar