Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 68 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,341
Hürriyet dağkorusu ile sorum olucak yardımcı olur musunuz. Bölgede toplulaştırma olmuş tesadüfen öğrendim, yayınlanan yeni haritada 1081 Mt2 si tren yoluna gitmis, 369 Mt2 si de toplulaştırma ya girmiş, sorum şu

1. Trene giden kısım ne olucak?
2. Toplulaştırma ya giren kısım 4.5 MT 82 MT uzunluğunda biçimsiz bir parsel yapmışlar . Dar uzun ,ordan bişey olurmu?
3.dsi den başka yer talebi yada tekrar düzenlenmesi talep edilir mi?
IMG_20250221_193926.jpg

• #1,342
Arazi toplulaştırması da imar planı çalışması gibi tarlandan belli bir oranda bedelsiz kesinti yapılıyor.

Bu kesinti haricinde 369 m2 bir parsel çıkarmışlar.

Hızlı tren kamulaştırma güzergahında 1081 m2 bir parsel oluşturmuşlar. Bu 1081 m2 parseli ilgili kamu kurumu kimse burada TCDD galiba kamulaştırıp parasını ödeyecek sana.

Arazi toplulaştırmasında DSİ 'ye itiraz edebilirsin. Tabi plan askı süreleri geçmediyse.

• #1,343
Arazi toplulaştırması da imar planı çalışması gibi tarlandan belli bir oranda bedelsiz kesinti yapılıyor.

Bu kesinti haricinde 369 m2 bir parsel çıkarmışlar.

Hızlı tren kamulaştırma güzergahında 1081 m2 bir parsel oluşturmuşlar. Bu 1081 m2 parseli ilgili kamu kurumu kimse burada TCDD galiba kamulaştırıp parasını ödeyecek sana.

Arazi toplulaştırmasında DSİ 'ye itiraz edebilirsin. Tabi plan askı süreleri geçmediyse.
Muratlı köyünden biriyle konuştum, tren ordada alttan geçiyormuş orada paralari yatirmislar, ederinin 1/3 vermişler, tarlanizi ekip biçe bilirsiniz demişler. Üstünü kullanma işi geçici mi olucak,

• Beğen
Tepkiler: Beyceli
  • #1,344
Ramsar çizgisini çapraz olarak çizdiğimde Karakoca 5351 parsel TOKİ ve meraları ormanları ramsar çıktığımızda en geniş tarım arazisi canbazda ondan sonra subaşında ve sınırlı sayıda araziler var

Ekli dosyayı görüntüle 60867
Merhaba, Karakoca köyü muratlı yakası 136 parsel durumu hakkında bilginiz var mı dönüm fiyatı,alınır mı geleceği var mı şimdiden teşekkür eder

• Beğen
Tepkiler: hamzacon
  • #1,346
Merhaba, Karakoca köyü muratlı yakası 136 parsel durumu hakkında bilginiz var mı dönüm fiyatı,alınır mı geleceği var mı şimdiden teşekkür eder
Güzel yer burası ramsar değil tokiye yakın arasi şekline bakın düz mü diye yeri kendi gözünüzle görün

• #1,348
Muratlı köyünden biriyle konuştum, tren ordada alttan geçiyormuş orada paralari yatirmislar, ederinin 1/3 vermişler, tarlanizi ekip biçe bilirsiniz demişler. Üstünü kullanma işi geçici mi olucak,

Kamulaştırma fiyatı piyasa fiyatı neyse onu alırsınız. TCDD'nin kuracağı kıymet takdir komisyonu arazilerinin fiyatlandırmasını yapacaktır. Eğer düşük bir fiyat çıkarsa avukat tutarak mahkemeye verebilirsiniz.

Yakın zaman da eğer yatırım programında yoksa bu bölge ilgili kurum tarlayı kamulaştırıp alsa bile köylüye mahsul alması için bir dönem de ektirebiliyor.

Proje uygulamaya geçince tarla gidecek mecbur.

• #1,349
Merhaba arkadaşlar,Hamza bey ve Furkan bey başta olmak üzere,bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Harmanli 889 ve 1508 parselleri ile irtibat halindeyim,acaba Ramsar dışı mi,ve konum olarak nasil acaba? Teşekkürler

• #1,350
Merhaba arkadaşlar,Hamza bey ve Furkan bey başta olmak üzere,bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Harmanli 889 ve 1508 parselleri ile irtibat halindeyim,acaba Ramsar dışı mi,ve konum olarak nasil acaba? Teşekkürler
Bilen yok sanırım.Harmanli için dönümü 600 bin çok mu arkadaşlar?

• #1,351
Merhaba 889 parsel doğalgaz boru hattı üzeri olmalı.
1508 parsel ramsar dışı olmalı ancak ova koruma konusunda emin değilim ciddi düşünüyorsanız mutlaka belediyeye danışın.
Konum olarak Harmanlı Karacabey'e Teknosab'a olan mesafesinden daha yakın.
Uzun vadeli yatırım için değerinde veya değerinin altında alınırsa iş görebilir.
600 bin dönüm fiyatı bence fazla.Yine de kesin bir hüküm veremem .

• Beğen
Tepkiler: Yilmaz25
  • #1,356
Merhaba 889 parsel doğalgaz boru hattı üzeri olmalı.
1508 parsel ramsar dışı olmalı ancak ova koruma konusunda emin değilim ciddi düşünüyorsanız mutlaka belediyeye danışın.
Konum olarak Harmanlı Karacabey'e Teknosab'a olan mesafesinden daha yakın.
Uzun vadeli yatırım için değerinde veya değerinin altında alınırsa iş görebilir.
600 bin dönüm fiyatı bence fazla.Yine de kesin bir hüküm veremem .
Peki harmanlı ramsardan yer alınır mı

• #1,359
Peki harmanlı ramsardan yer alınır mı
Alma motivasyonunuza ve alım nedeninize göre bu sorunun cevabı değişkenlik gösterecektir.
Eğer tarımsal amaçlı düşünüyorsanız alınabilir. Veya ben Bursa'da herhangi bir toprak kadar değer kazansın istiyorum diyorsanız ve iyi fiyata denk getiriyorsanız yine alınır. Ama beklentiniz bir gün imar gelebilsin belki ben belki çocuklarımın yüzü bu konuda gülsün ise çok ümitlenmeyin.

• #1,360
Sayfanın üzerine sanki ölü toprağı atılmış, belediye başkanının BTSO 'ya yaptığı ziyaret bile konu edilmiyor. Şehrin içinde kalan sanayi sitelerinin acilen taşınması üzerinde duruldu görüşmede.

Konu görüntüleyen kullanıcılar