Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 88 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,741
Knowhow bey sizin yanıldığınız nokta bursayı dünyanın merkezi zannediyorsunuz. Sanki sadece bursa gelişiyor. Bursanın dışında hiçbir yerde bir gelişme olmuyor zannediyorsunuz. Bursa'da şu anda gelişme değil gerileme var. Ankara'nın sincan organize sanayi bölgesi 2005-2006 da tek tük bir iki tane fabrikası olan yerdi. Şimdi gidin bakın kabına sığmıyor, Temelli'ye kadar uzandı. Ankara'yı bilemeyebilirsiniz anlayacağınız şekilde söyleyecek olursam bursa organize sanayi bölgesinin on katı genişlemiş durumda. Bursa organize sanayi bölgesi genişlemiş mi hayır aksine küçülmüş, fabrikalar yıkılmış, molozlar bekliyor. Teknosabta bir gelişme var mı 15-20 fabrika dışında bir gelişme yok. Teknosabta yılbaşından beri bir tane fabrika inşaatı başlamadı.

• #1,745
Şarkıcı Kıraç ile bi tanıtım kampanyası olsa varya bölge bi canlanır pir canlanır . Türkiyem geleceği ile buluşur amaa nerde vizyon (ahh Kıraç Galvaniz olsam neler olur neler )

• #1,746
Bozöyük te fiyatlar uygun mu ? Var mı bi fikrin ?
Bozüyük bence sanayi yatırımları gelir benim arsam değerlenir düşüncesiyle arsa alacaksanız bence bursa'dan daha avantajlı. Ama asıl Ankara'da yatırım yapmak daha akıllıca olurdu. Türkiye'nin savunma sanayinde yaptığı atılımlardan sonra Ankara Sanayi'de bursayı geçmiş durumda. Ankara'da fırsat var mı hala var, bursa'dan daha çok kazandırır.

• #1,747
Daha Antajli derken .. rakamlar ne ? Onceden mi fiyatlandi bolge acaba (yoksa ilk uyanan sen misin de bizleri uyandiriyorsun; bunlardan bahset lutfen ) burasi yatirimlik araziler uzerine kurulu platform ; uygun yer var bozuyuk ten diyorsan ben talibim ; hadi bakalim ne cikacak .. hersey nasip ! Olur mu olur.. TURKIYE FIRSATLAR ULKESI ( bu kadar bilinmez ve bilen varken )

• #1,748
Bozüyük'ü rakamlarına varacak kadar detaylı bilmiyorum. Bozüyük'ü bayağıdır görmedim. Ama eminim son gördüğümden daha çok gelişmiştir. Ankara'yı biliyorum. Şöyle söyleyeyim. 10-15 yıl önce aynı parayla Ankara'dan arsa alan bir kişiyle aynı parayla bursadan arsa kişiyi karşılaştırırsak Ankara'dan arsa alan kişi daha çok kazanmıştır.

• #1,749
Mesela Muratlı bölgesinden ( Yolüstü ve Kocaorman bölgesinden TOKİ projesine yakın ) Karakoca dan ( köymerkezi ve Açova mevkilerinden ) Subaşı Pomakdere ve Bağlar bölgelerinden ) Canbaza kadar köy yerleşim yerlerine yakın UYGUN yerler arıyorum da bir türlü bulamıyorum ( vazgeçmek üzereyim artık ) KIRAC GALVANİZ ve cevresinde önerebileceğin uygun yerler var mıdır bizim gibi küçük yatırımcılar için ( yoksa AI Robotlar ile mi devam edeyim araştırmaya )

• #1,750
Bimediğin emin olmadığın konular ile iligili büyük cümleler kurma sevdasına düşersen ALLAH muhafaza dinleyen çıkar ; sonuç kötü olur .. VEBALİ BÜYÜKTÜR bilgin olsun kardeşim .. cümlelerine… benim düşüncem ; ben böyle düşünüyorum .. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR dersen vsvs dersen; hem SPK özelinde hem de ALLAH katında problem yaşamazsın diye düşünüyorum.

• #1,751
Sakıncalı Mesajlar silinmiştir.

Birbirinizi yemeye devam ederseniz Tartışmaya katılan herkeze benden uyarısız 3️ Gün siteden yasaklanma hediye. 🎁

Konunuz açılmıştır, İyi Sohbetler Dilerim,

• #1,754
Nilüfer'de 590 hektar imara açılıyor!
23 Haziran 2025 Pazartesi, 11:33
Yeni gelişmeyi baştan söyleyeyim:

Akıbeti senelerdir merak edilen, halk arasında Görükle mera, Ekokent projesi olarak bilinen 1/1000 Ölçekli Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı'nın önümüzdeki ay Büyükşehir meclisinde görüşülmesi bekleniyor.

images - 2025-06-30T202124.532.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Alperensengun
  • #1,756
Sakıncalı Mesajlar silinmiştir.

Birbirinizi yemeye devam ederseniz Tartışmaya katılan herkeze benden uyarısız 3️ Gün siteden yasaklanma hediye. 🎁

Konunuz açılmıştır, İyi Sohbetler Dilerim,
Bir mesajın sakıncalı olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: hamzacon
  • #1,759
Moderatörun hakkaniyetli davranmadigini düşünüyorum. Her mesajı dezenformasyon ve degersizlestirme olan birine günlerce müdahale etmeyip kendisinin yapması gereken davranışı yapanları da o isimle aynı kefeye koydu.
O saatte tek moderatör bendim. Şikayetiniz varsa raporlayın yazdığımı hatırlıyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar