Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Deep Fake Yapay Zekanın Kötüye Kullanımı | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Deep Fake Yapay Zekanın Kötüye Kullanımı

Mehmet1980

Paylaşımcı Üye
Artık yapay zeka ile üretilmiş sahte videolar çok gerçekçi ve inandırıcı. Böyle devam ederse artık neyin gerçek neyin yapma olduğu ayırt edilemeyecek.

Geçen bateri çalan bir kedi videosu gördüm. Kediyi nasıl böyle eğitmişler derken sahte olduğunu fark ettim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu durum fake hesaplardan daha da ileri seviyelere ulaştı. Artık youtube, instagram, facebook gibi sosyal medya devlerinde de kanser gibi büyümeye başladı. Üstelik tık tuzağı diye tabir edilen click baitler insanların güvenilir olarak gördüğü sosyal medyalarda ve web sitelerinde bile karşımıza çıkmaya başladı. Bu tuzağa düştüğünüzde ya telefonunuza casus yazılım yüklenip banka hesaplarınız hortumlanıyor yada kaydolma tuzağıyla teknolojiden anlamayan kişilerin özel bilgileri çalınıyor. Umarım bu rezalete kısa zamanda son verilir.

Fotoğraflar youtube'dan:

Screenshot_20250122-011555_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-011516_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-011446_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-011403_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-011427_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-011345_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-020012_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-015958_Gallery.jpg

Screenshot_20250122-021439_YouTube.jpg

Son düzenleme:
Bu durum fake hesaplardan daha da ileri seviyelere ulaştı. Artık youtube, instagram, facebook gibi sosyal medya devlerinde de kanser gibi büyümeye başladı. Üstelik tık tuzağı diye tabir edilen click baitler insanların güvenilir olarak gördüğü sosyal medyalarda ve web sitelerinde bile karşımıza çıkmaya başladı. Bu tuzağa düştüğünüzde ya telefonunuza casus yazılım yüklenip banka hesaplarınız hortumlanıyor yada kaydolma tuzağıyla teknolojiden anlamayan kişilerin özel bilgileri çalınıyor. Umarım bu rezalete kısa zamanda son verilir.

Fotoğraflar youtube'dan:

Ekli dosyayı görüntüle 63792

Ekli dosyayı görüntüle 63793

Ekli dosyayı görüntüle 63794

Ekli dosyayı görüntüle 63795

Ekli dosyayı görüntüle 63796

Ekli dosyayı görüntüle 63797
hocam ben bu siteleri usom'a ihbar ediyorum ancak gene açıyorlar dolandırıcı sayfaları.

siz siteye kaydolunca sizi arıyorlar. düpe düz dolandırıcılık sadece. tpao olayı gibi ortada casus yazılım yok

Son düzenleme:
Bu tuzağa düştüğünüzde ya telefonunuza casus yazılım yüklenip banka hesaplarınız hortumlanıyor yada kaydolma tuzağıyla teknolojiden anlamayan kişilerin özel bilgileri çalınıyor. Umarım bu rezalete kısa zamanda son verilir.
Casus yazılım nasıl yükleniyor kendi kendine? Bilgisiyardan 'dan girdim siteleri usom'a şikayet etmek için bir yüklenme falan görmedim. sitelerin arayüzü'de vardı örnek arayüz;
1737501390665.png

zaten Casus yazılımları telefondan temizlerseniz o telefondan bilgi alamazlar. çok ekstra güvenlik istiyorsanız sıfırlayın

Önce Antivirüs yükleyin sürekli tarama yapın, Casus yazılımı temizleyin Telefonunuza veya Bilgisayarınıza kayıtlı Tüm Elektronik Girişler (E-Devlet , E-mail Banka hesabınız varsa, vb.) Şifresini Değiştirin 2FA (2 aşamalı doğrulama) aktif edin.

zaten sizin dediğiniz casus yazılımlı siteler için hiç uğraşmazlar. direk bağlantı hatası verir.

Eğer bir hatam varsa belirtiniz.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar