Beykozlu Çaylak Çaylak 10 Nis 2024 #45 İlkbahar geldi, bayram geldi. Ben de Deep House sezonunu açtım. Tepkiler: Ali_Adana, WowTurkey ve Meksika
Beykozlu Çaylak Çaylak 21 Tem 2024 #49 Şöyle bir hile buldum. Madem link paylaşamıyoruz, en azından başlık bu şekilde yaşasın hihihahhahahahahah kdhsldjsldjödnfşsncçjdlsiğödğçğd Tepkiler: wowturkey.NET ve WowTurkey
Şöyle bir hile buldum. Madem link paylaşamıyoruz, en azından başlık bu şekilde yaşasın hihihahhahahahahah kdhsldjsldjödnfşsncçjdlsiğödğçğd
Beykozlu Çaylak Çaylak 10 Kas 2024 #52 Vayy güzel denk gelmiş benden önceki atılan şarkı da Duman. Tepkiler: Harun
adonia Moderatör Moderatör 11 Kas 2024 #53 Tear Away - Drowning Pool (Hâli hazırda dinliyorum) Tepkiler: Beykozlu, QQQ ve WowTurkeySevdalısı
Emren Güray Mert Moderatör Moderatör 11 Kas 2024 #54 Moğollar - Toprak Ana Tepkiler: Beykozlu ve WowTurkeySevdalısı
WowTurkeySevdalısı Moderatör Moderatör 11 Kas 2024 #55 Ankara müziğinin bilinen isimlerinden, Bozkır sanatçılarından Savaş Göçer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tepkiler: Beykozlu
Ankara müziğinin bilinen isimlerinden, Bozkır sanatçılarından Savaş Göçer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Q QQQ Paylaşımcı Üye 12 Kas 2024 #56 Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile Kulağımda dönüp duruyor. Asla bitmeyen bir döngüye girdim resmen. Tepkiler: Beykozlu ve adonia
Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile Kulağımda dönüp duruyor. Asla bitmeyen bir döngüye girdim resmen.
adonia Moderatör Moderatör 12 Kas 2024 #57 Maysmeleg' Alıntı: Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile Kulağımda dönüp duruyor. Asla bitmeyen bir döngüye girdim resmen. Genişletmek için tıkla ... I'd wanna hold you just for a while And die with a smile If the world was ending, I'd wanna be next to you... Tepkiler: Beykozlu
Maysmeleg' Alıntı: Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile Kulağımda dönüp duruyor. Asla bitmeyen bir döngüye girdim resmen. Genişletmek için tıkla ... I'd wanna hold you just for a while And die with a smile If the world was ending, I'd wanna be next to you...
H Harun Paylaşımcı Üye 12 Kas 2024 #58 Bugün de olmayan bir aşkımıza dinleyelim. Tepkiler: yuSuF ve Beykozlu
Beykozlu Çaylak Çaylak 12 Kas 2024 #59 Göksel'in bu albümü neden abartılmıyor? Harika bir şey bu! Tepkiler: yuSuF ve Harun