A3'teki bazı şöförleri ben çözemedim ama siz çözmüşsünüz hocam neden arka arkaya gittiklerini daha biri memursenden yeni çıkarken diğeri giriyor. sonra ilerde arka arkaya gidiyorlar. zatende araştırmadan o kapıyı kapattıktan sonra 2.kez açmıyorlar açarlarsa içlerinde bir kin oluşuyor o yolcuya der öne gececem ama hayatta geçmez basar gaza.
D3 Zaten M3'ün yoğunluğunu azaltmak için açtılar.
İyi akşamlar
m3 yoğunluğu ne alakası var d3 sıyası olarak bir demın sıkışması uyanık beyınler 2 arac verılıp bırını cektırdı orda hızmetle alakası olmayanların d3 acması sonucu mantıklı ve uzun vadede hataçmış olsa d1 4 arac d3 1 arac dm1 de 5arac da1 ahmet kaya newrox huzur evlerı 1 arc lunapark 1 arac 500 evler(newroz alanda geçerdi ) 1 arac stadyum nazım hıkmet yenı sehır hast on hazırlık 1 arac mininum lazım olan hatları soyluyorum
m3 için açılacak olsa b5 olurdu eskı orjınal a6 mesele olurdug3 ılk halı olurdu sonra e3 olabılırdı hani m3 rahatlatmak ise amaç
bugün ahmet kaya oğlaklı ıhtıyacı mesele
kısaca ozet gecıyorum oğlıklı tokı ahmet kaya gokkuşağı newroz alanı zümrüt kent iskan evleri medıne bulvarı polıs okulu hatboyu k yolu ofıs ayhan durağı eskı hal bbası
a6 500 evler otogar newroz alanı gökkuşağı yenı hal 1caddesı göletli park yenı hal toptancılar cengızler cad cezaevi polıs okulu medıne bul iskan evleri kuruçesşe bağlar dörtyol cemıl oğlu cad alıpınar ılce otogarı şehitlık eskı hal bbası
gazıler musa anter b5 bbası eskı hal istsyon ayhan durağı ofıs k yolu hatobyu kızılay polıs okulu cezaevı cengızler toptancılar yenı hal ceylan avm çeşme muusa anter lunapark stadyum nazım hıkmet
ce7 bbası eskı hal dsı dörtyol şehitlık eskı ılce otogarı alıpar alay kuru çesme iskan evleri toptancılar yenı hal ceylan avm çeşme seyhmus past mıgros batı göz medya metropol tekel sosyal konutlar wılson malıye konutlar eğitim araştırma memursen tokı 635 tokı
ce8 bbası eskı hal eskı stad anıt park ekıncıler ofıs k yolu bayındırlık bayındırlık tesısler dıclekent metropol tekel ıplık ıntım fuar alanı eğitim araştırma 4 sanayı d tıpı cezaevi
d3 bbası eskı hall istasyon ayhan durağı ofıs k yolu kızılay polıs okulu cezaevi migros tesısler nonova s tepe camı kosesı huzur evleri
e3 bbası stsyon ayhan durağı ofıs gevran askerlık sb elazıg yolu s tepe 1 sanayı işlbe s d kampüsü forum plık KÖY YOLU 876 sok karakol camı sofi oğlu son durak üç kuyu tokı eğitim arstırma
f3 b.bası stsyon ayhan durağı ofıs gevran askerlık sb elazıg yolu s tepe 1 sanayı eskı toplu konut age
g3 bbası eskı hal eskı stad anıt park ekıncıler ofıs k yolu bayındırlık bayındırlık tesısler ninova s tepe tedaş cami üç yol 450 evler 88 evler
en basıt bunlara benzer hatlara ıhtıyac var bbasında
pervanede namus olduğu kadar e1 de hattına yolladı gerisi şeyh bedrettin caddesinde
21ho1167 2 KEZ OPET SEYH BEDRETTINDE GORULMUS
21ho1054
21ho1183 1 KEZ
21ho1034 geldi gerisi kendi adamın önünde
21ho1176
21ho1127 1 KEZ OPETTEN GECTI
21HO1067 PETTEN 2 KEZ GECIYOR
21HO1083 2 KEZ OPET SEYH BEDRETTINDEN GECTI
encümen yaptığı adamda namus kadar gönderdiler aşağı ne kadar namus olmayan kısıler gectıgı belırler
21ho1166 3 KEZ OPET SEYYH BEDRETTIN
21ho1076 3 KEZ OPET SEYH BEDRETTINDEN
21ho1142 HIC YOK 3 KEZ IHLAL KABUL EDILIR
21ho1001 GELMEMEK ICIN 2 KEZ OPET SEYH BEDRETTIN ASIGI OLARAK GECMIS 1 KEZDE PETROL CEKIYOR
21ho1187 HIC YOK 3 KEZ IHLAL EDIIR
21ho1032 evi şeyh bedrettınde ama adam kendi evinin önünden geçmeyen hattı kendı evının onunden gecıyor namus olsa bilmez mısın senın hattın degıl dıye 3 KEZ KENDI EVININ ONUNDEN GECMIS
berivan sende serefinle bu ısı yapsan
21bk899 09.15 de
21bf744 08.47de
21bf114 09.06 da
21aan992 08.40 DA
ıhlal etmezler serefınle ısı yapsan cezaı ıslem olur uckuyu tokıye adam gıbı hızmet etsen sen akrabalarına hızmet eden kadın oldugun ıcın berıvan koyuncu hızmet edemezsın halkına