Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 22 | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

Bu güzel oldu işte ama Man Otokar Isuzu olursa güzel.olacak.

BMC alır kesin Mercedes alıp haram ederler
Cengiz ve Berivan koyuncu adlı müdür torpille doymuyor
Bugün kendi ailesinin önünden geçirmeye doymadı
E 1 de
21aap992 5 sefer ihlal
21bf725 2.sefer
21bk093 3 sefer
21aan979 5 sefer ihlal
21aaf970 kendi ailesin caddesinden geçiyor namuslu kişi olsa aksini iddia eder
E10 da
21bk090 3 sefer
21bf118 4 sefer
21adh688 7 sefer
21aap026 4 sefer
21aar661 5 sefer
21aap042 4 sefer

E8 de
21bk091 4 sefer
21bk092 6 sefer
21adh744 4 sefer
21bf731 5 sefer
21bf744 4 sefer
21bu405 4 sefer
21bu408 4 sefer
21bk899 4 sefer
21aaf977 1 sefer şeyh Bedrettin caddesinden eğer belediye de Berivan koyuncu ve cenigiz ulaşım daire başkanlığı namusu varsa söylesin yok öyle birşey bir tane E9 şeyh Bedrettin dışı gitmez ama E1 E8.e10 fe1.ce2 belediye şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor E1 minibüs bugün rekor kırdı 105 seferden 62 tanesi.ihlal gerisi hattına geldi
hocam bu bazı bmc'ler (sarı olanlar cng) yan yatıyor demiştim sizde araştıracağım demiştiniz kaynağını öğrendinizmi

hocam bu bazı bmc'ler (sarı olanlar cng) yan yatıyor demiştim sizde araştıracağım demiştiniz kaynağını öğrendinizmi
Çok sıkı çalışma programina girdim o konuda bir BMC araçlarından anlayan arkadaşımız var Rusya'da bu işi bilse bilse o iyi bilir en ince ayrıntısına kadar
Olmasa eski şoförlerden bizde Ahmet diye bir dostumuz var İngiltere Fransa ya tırla gidip geliyor ondan da sorabilirim birde İzmir'de olan bir BMC anlayan bir dostumuz var en kotu ona soracam ilk hedef Rusya'da arkadaş onu bekliyorum.

Kış ayları bizim işler çok farklı boyutlara geçiyor mesele şehir içini takip edemiyoruz

Belediye de namuslu olmayan kişiler at koşuyor

14 minibüste 98 ihlal adama veren Berivan koyuncu ve fesih kaya adamlarsa desinler araçlar ihlal etmedi şerefli insanlarsa

E8 de 56 seferde 29 ihlal var
Berivan sende bir tık namuslu iseniz başka yerden neden geçirdin Asis neden kapattiyirsun sende namus varsa Berivan ve cenigiz adamsınız kendi adamına saaat 06.20 de üniversitesi de çıkan sonra 06.10 da çıkan e9 tersten adamına verme eşitsizliği kapat adamsanuz namusun varsa aileniz varsa adamsanuz onun bunun köpeğini yapmayan çıksın

21adl633 ce3 namuslu adam olsa cengiz şeyh Bedrettin caddesinden geçirmez kapı dışarı adam o adam olmayan şoförü

21aaf970 deki namuslu olsa şeyh Bedrettin caddesinden geçmez sen niye ailenin olduğu caddeye gitmesine izin verdin Berivan koyuncu biraz namus olsa şoför değişikliği yaparsın karekterli müdür olsa yapar

E1 de 21bk093 evi şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor diye adam hattına gelmiyor karekterli adam olsa E1 E8 e10 olmaz

Sonra 21bf114 adam olsan 09.00 araştırma gitmez sende bir tık namus olsa özellikle namuslu olmayan şoför neden E1 verdiniz sor

Sonra 21bk092 adam Asis kapattıp.seyb Bedrettin caddesinden geçiyor e8 aracı Berivan bir tık namus yok sende ki o o.hatta

21bf748 21bu405 21bu408 2@bk899 ara ara şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor

21aap042 21aar661 21bk090 21adh668 21bf118 namussuz verip şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor ce3 E1 E8 e10 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor ama sen adam gibi adam olsan ailenin onundej gecirmezsin bir tık şeref varsa işini adam gibi yapanı ver

21aaf955 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor başlıyor E8 nöbetçi Berivan sende namus olsa şeyh Bedrettin caddesinden geçen karektersiz adamı vermezsin.

E1 minibüs E1 belediye E8 belediye.e10. belediye fe1 belediye ce2 belediye 132 ihlal etti senin adamın için
Peki e9 E7 A4 de diğer caddeden geçen bir adam karektersix yapan varmı senin ailenin önünden geçiyor araçlar sene işlem yapmıyorsun

21bf728 adam son seferde tabale kapatıyor namuslu bu ring üç kuyu karekterli olsan onu vermezsin işlem.yaparsin erken paydos ediyorlar son seferi atmiyorlar namuslu adam.olsa yapar. Namussuz varsa o.ringe koyuyorsun
21bf110 çoğu seferde gelmiyor son seferde ihlal.ediyir senin gibi 5 olunca evine giden müdürlrr yüzünden ailelerine eşine dostuna torpil yapmaktan öteye gitmeyen ise yaramayan müdürler ulaşım başında

Son düzenleme:
hocam bu konuyu bitirmeyelim. ara ara da olsa yazalım benim yazacağım fazla bişey olmuyor olsa yazarım. Buarada bu yeni Kürtçe Zazaca ve Türkçe yazılar çok ta yakışmış. 👍

hocam bu konuyu bitirmeyelim. ara ara da olsa yazalım benim yazacağım fazla bişey olmuyor olsa yazarım. Buarada bu yeni Kürtçe Zazaca ve Türkçe yazılar çok ta yakışmış. 👍
Yeni 82 Otobüs Sarı renk'te olacak bence otokar ve isuzu olma ihtimali var belediyenin paylaşımlarından belli oluyor.

Yeni 82 Otobüs Sarı renk'te olacak bence otokar ve isuzu olma ihtimali var belediyenin paylaşımlarından belli oluyor.
Belediye ile konuştuk ilk sırada Mercedes Benz var tarih olarak erken verirse gelecek ama Mercedes Benz 2 yıllık sipariş listesi uzuyor onun yerine uzun araçta Man gelme ihtimalli cok yüksek teklifi değerlendirme asanmasini yapıyor sonra Isuzu gelir Otokar fiyat konusunda yüksek olduğu için Isuzu çok yüksek ihtimal.suan

Belediye de namuslu adamlar görev almıyor bıyık nms suz olan 21bf114 ihlal ediyor
21bk090 ihlal ediyor adam olan gelir hattına

Adam olmayan karekteri yetmeyen şeyh Bedrettin kpk leri gelmez

Berivan koyuncu cezai işlem uymuyor adam ailesi için uğraşıyor Berivan şerefin varsa işlem yap da görelim

Screenshot_2024-11-14-09-34-01-455_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2024-11-14-09-37-40-747_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Berivan dem torpilci ile geldi küçük cengiz 21bf739 ihlal ediyor adamsan işlem yap adamsaniz şerefin varsa dün gece üniversitede son seferde kalkan otogarda kalkan adam şerefi olmayan ihlal eder
21bk092 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor A4 musun E8 misin E8 olan adam.seyh Bedrettin de ne işi olur müdür ailesi var diye işlem yapmıyor

Son düzenleme:
Belediye ile konuştuk ilk sırada Mercedes Benz var tarih olarak erken verirse gelecek ama Mercedes Benz 2 yıllık sipariş listesi uzuyor onun yerine uzun araçta Man gelme ihtimalli cok yüksek teklifi değerlendirme asanmasini yapıyor sonra Isuzu gelir Otokar fiyat konusunda yüksek olduğu için Isuzu çok yüksek ihtimal.suan
hocam konuştunuz derken bir yetkiliylemi yoksa başkanlar veya başkan yardımcısıylamı. Mercedes Benz olması çok iyi Man da gelirse oda çok iyi Çok yakışırlar Diyarbakıra

hocam konuştunuz derken bir yetkiliylemi yoksa başkanlar veya başkan yardımcısıylamı. Mercedes Benz olması çok iyi Man da gelirse oda çok iyi Çok yakışırlar Diyarbakıra
Ulaşımda başkan yakın çevresi Mercedes Benz için girişimde bulundu bilgileri yüksek derece geldi
Isuzu kısa sürede teslim avantajını verecek gibi bilgi veriyor birde özel halk otobüsleri isuzulari satması ile servis avantajı var
Manda şehirler arası yok servis avantajı var
İkisinde biri gelecek Mercedes Benz baskı yaptıkları hakkında bilgi veriyor ama Mercedes seneye kadar teslimat yapmayacak o.yuzden.net bilgi Isuzu ve Man ile pazarlık yaptıkları bir iki araç kim fazla ya verirse ya da daha ucuz veren ve kısa sürede teslimat edecek ile anlaşma yapılacak
Bu Isuzu olma.ihtimalli hatta Isuzu olduğu yönünde bilgiler.geldi.bize yalansız olsun diyoruz

9.5 metrelik ile 12 metrelik gelecek şuan diyoruz.

Berivan koyuncu ailesinin önünden gecirdi E8 E1 e10 fe1 Asis kapatıyor namusun varsa Berivan neden ihlal eden araçları cezai işlem yapmıyorsun şerefin varsa kesene

Neden ihlal ediyor hasiyetin varsa 21adl644 izletsene 21bf114 izlet

Screenshot_2024-11-15-00-58-34-195_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2024-11-15-00-59-07-819_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2024-11-15-00-59-43-716_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2024-11-15-01-00-50-477_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Son düzenleme:
Ulaşımda başkan yakın çevresi Mercedes Benz için girişimde bulundu bilgileri yüksek derece geldi
Isuzu kısa sürede teslim avantajını verecek gibi bilgi veriyor birde özel halk otobüsleri isuzulari satması ile servis avantajı var
Manda şehirler arası yok servis avantajı var
İkisinde biri gelecek Mercedes Benz baskı yaptıkları hakkında bilgi veriyor ama Mercedes seneye kadar teslimat yapmayacak o.yuzden.net bilgi Isuzu ve Man ile pazarlık yaptıkları bir iki araç kim fazla ya verirse ya da daha ucuz veren ve kısa sürede teslimat edecek ile anlaşma yapılacak
Bu Isuzu olma.ihtimalli hatta Isuzu olduğu yönünde bilgiler.geldi.bize yalansız olsun diyoruz

9.5 metrelik ile 12 metrelik gelecek şuan diyoruz.
hocam Mercedes benz neden seneye teslim ediyor? part part gelemezmi otobüsler toplu gelmek yerine örneğin 82 otobüs alıncak. I.part 22 Otobüs II.Part 25 Otobüs III. Part 35 Otobüs (part part gelebilir otobüsler onu anlatmaya çalıştım)
Hocam çoğunluğu olacaksa 9.5 metrelik kaldırmaz bu yükü. en az 18 Metrelik 10 Otobüs daha lazım.
9,5M 10 Otobüs
12M 52 Otobüs
18M 20 Otobüs

bize 12 Metrelik ve 18 Metrelik Otobüsler lazım Otobüs yokluğundayız. 9,5 Metre alınmamalı. alıncaksada daha çok 12M Sonra 18M Alınmalı

82 Otobüs Hurdaya gidecek 82 Otobüs gelecek öylemi?

hocam Mercedes benz neden seneye teslim ediyor? part part gelemezmi otobüsler toplu gelmek yerine örneğin 82 otobüs alıncak. I.part 22 Otobüs II.Part 25 Otobüs III. Part 35 Otobüs (part part gelebilir otobüsler onu anlatmaya çalıştım)
Hocam çoğunluğu olacaksa 9.5 metrelik kaldırmaz bu yükü. en az 18 Metrelik 10 Otobüs daha lazım.
9,5M 10 Otobüs
12M 52 Otobüs
18M 20 Otobüs

bize 12 Metrelik ve 18 Metrelik Otobüsler lazım Otobüs yokluğundayız. 9,5 Metre alınmamalı. alıncaksada daha çok 12M Sonra 18M Alınmalı

82 Otobüs Hurdaya gidecek 82 Otobüs gelecek öylemi?
82 de hurda gitmedi bakanlık izin verdi 14 den 82 alımına

Küçük arabalar için pazarlık yapıldığını söylediler olmayabilir ama şu bir gerçek BMC neocity çöp araçlar servisten çıkmıyor Ergani ve çermik şehir içi araçlarına arzali durumdan verilmedi Otokar Isuzu eski sağlam BMC idare ediliyor
Namuslu olan adam üç kuruşluk müdürlerin ailelerin önünden geçmez utanır işini düzgün yapar namuslu.olan yapar Asis kapatıp boş beleş insana kul.olmaz

21bf739
21bk090
21aap045
21bk091
21bk093
21aap042 gelmemek için Asis kapattı o kadar insan nms suz olmaz
21ho1181
21ho1081
21ho1059 veya 1159
21ho1196 ihlal ediyor namuslu olan gelsin ona buna köpek olan gelmez
Duyduğum şey ihlal yukarıdaki kelimelerden icabet alan işini yapardı köy yoluna giderdi ama siz opetci müdürün ailelerine köle olmayı tercih ettiniz

Son düzenleme:
82 de hurda gitmedi bakanlık izin verdi 14 den 82 alımına

Küçük arabalar için pazarlık yapıldığını söylediler olmayabilir ama şu bir gerçek BMC neocity çöp araçlar servisten çıkmıyor Ergani ve çermik şehir içi araçlarına arzali durumdan verilmedi Otokar Isuzu eski sağlam BMC idare ediliyor
hocam 82 araç Ekonomik ömrünü tamamladığı için hibe denilmişti 82 araç + 14 hurda gidecek 82 araç gelecek? BMC Belde'ler gidecek Otokar doruk'lar gidecek ee ne kalacak bize

hocam 82 araç Ekonomik ömrünü tamamladığı için hibe denilmişti 82 araç + 14 hurda gidecek 82 araç gelecek? BMC Belde'ler gidecek Otokar doruk'lar gidecek ee ne kalacak bize
14 gitti sadece
82.tane alacak 68 ek alıma izin çıktı arkadaş

Akıllı adamlar ulaşımda var olsa bugün dünyada trafiği felç edeceğine jopanya formül için çalışırdık
Tramvay da Türkiye'de Diyarbakır eğer havadan yapmazsa eğer hayatta trafikten çıkmaz akıllı insanlar ulaşımda olsa jopanya ve Almanya gibi yapardı bizde dem de Türkiye'de olmayan sistemi görürdük

Merhabalar,
Akıllı adamlar ulaşımda var olsa bugün dünyada trafiği felç edeceğine jopanya formül için çalışırdık
Tramvay da Türkiye'de Diyarbakır eğer havadan yapmazsa eğer hayatta trafikten çıkmaz akıllı insanlar ulaşımda olsa jopanya ve Almanya gibi yapardı bizde dem de Türkiye'de olmayan sistemi görürdük
hocam Havadan geçen yerden geçenden daha maliyetli onun yerine KGM'nin ve Belediyenin Yolları düzeltmesi ve Genişletmesi Daha iyidir Burası Japonya ve Almanya Değil hocam, Diyarbakıra yerden giden veya yeraltından giden raylı sistem lazım havadan giden değil.

İyi Günler.

Merhabalar,

hocam Havadan geçen yerden geçenden daha maliyetli onun yerine KGM'nin ve Belediyenin Yolları düzeltmesi ve Genişletmesi Daha iyidir Burası Japonya ve Almanya Değil hocam, Diyarbakıra yerden giden veya yeraltından giden raylı sistem lazım havadan giden değil.

İyi Günler.
Ben olması gerekeni söylüyorum ileri görüş yoksa Diyarbakır kalktirmaz adam Berivan ve cengiz ikisi torpil öteye gitmez adam gibi adam lazım ulaşıma ailesinin önünden E1 E8 ce3 nobetcilerini geçirdi son sefer ilk sefer de adamlarsa aksini kameralar idaa edebilirler niye gündüz kuşağında çalışan araçlar ihlal ediyor namuslu insansa cikarsinizlar başka tarihte gelmeleri değil

Ben olması gerekeni söylüyorum ileri görüş yoksa Diyarbakır kalktirmaz adam Berivan ve cengiz ikisi torpil öteye gitmez adam gibi adam lazım ulaşıma ailesinin önünden E1 E8 ce3 nobetcilerini geçirdi son sefer ilk sefer de adamlarsa aksini kameralar idaa edebilirler niye gündüz kuşağında çalışan araçlar ihlal ediyor namuslu insansa cikarsinizlar başka tarihte gelmeleri değil
haklısınız hocam bu ihlalleri durdurmak mümkün değil şuanlık.

ufak bir bilgilendirme; Konu sahibi arkadaş siteden yasaklandığı için rica ettim konuyu ben devraldım. Konuyu bitirmemek için arada olsada birşeyler yazalım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bedri18
hocam cengiz kim? unvanı nedir

Berivan Koyuncu Otobüs İşletme Şube Müdürü Vekili , ise Cengiz dediğiniz kişi Müdürmü yoksa genel sekreter yardımcısımı

Son düzenleme:
hocam cengiz kim? unvanı nedir

Berivan Koyuncu Otobüs İşletme Şube Müdürü Vekili , ise Cengiz dediğiniz kişi Müdürmü yoksa genel sekreter yardımcısımı
Ulaşım daire başkanlığı başkanı

Adamda vizyon yok yalansa çıkın söylesin bizdeki vizyon onda olsa ulaşımda torpil olmaz
E1 ce3 E8 ilk seferde şeyh Bedrettin caddesinden gecmez
E1 19.45 ce3 20.09 galiba E8 de 20.24 de ailesinin olduğu cadde olmaz son seferde E1 ait araç 00.59 da şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor birinin ailesinin önünden geçiyor
E1 ait minibüslerde 8 tane gündüz toplam 25 sefer öğleden sonra da 26 sefer ihlal E8 belediye aracı gün boyu 21bf114 özellikle 14 sefer e10 gün boyu 13 sefer E8 de 6 aracın biri.opet şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor hiç bir kere uğramıyor asis.kapayip gidiyir üstüne toplamda 21 sefer yok hafta sonu bu rakamlar korkunç derece oldu küçük cengiz ve Berivan koyuncu aile ve şoför amir gibi çeşitli personellerine kıyak yapıp işleri öyle yürütülmesi ne durumda ulaşımın olduğunu göstergesi vizyon olsa tramvay da yapılmayan yaparak yaparlar 17 sene önce dedik Osman Baydemir e hala şimdiki ulaşım ile alakası olmayan eş başkanlara söylemeye devam ediyoruz adam gibi müdür ata adam gibi otobüs isletme müdürü adam gibi amir Atayin ki adamına torpil değil ulaşıma adam gibi ilgilendiren adam lazım

Saat 5 oldumu işinden evine giden adam veya kadından olmaz ya da başkanlarla bir toplandı bir faaliyet oldu.mu ortaya çıkan adamdan adam.olmaz
Bir kere 01.30 da son araçlarla işi biter saat 06.20 oldu mu işine gönülden bağlı olan adamı bulun vizyon sahibi olan araçları tanıyan şoförleri bilen saat hesaplamaları yatan kendini şehitlik de oturan vatandaş yerine koyacak ya da bir eski TOKİ olsun yerine koyacak ya da memur-sen TOKİ gelecek o çile derdi görecek o vatandaş gibi lunaparkta derdini tanımlayacak onların derdini kendi derdi yerine koyacak hafta içi ve sonu bir araç kaçırdığın da gelip bekleyecek onlara.care.ureten o vatandaşın gerçek ihtiyacı minibüs mu özel halk otobüsleri mi belediye mi cozumleyecek doluluk derecesi ek otobusleri kontrol edecek öğrenci mı mesele sadece yurtların önünde ek araç vermek yerine şehir içi yoğunluğunu tespit edecek duruma gelecek bir insan lazım

450 evlerdeki vatandaş ile kendi ailesi içi şeyh Bedrettin caddesi bir tutacak adam gibi adamlara başkana kulluk değil halk için ulaşıma yön verecek insanlara ihtiyaç var

Torpille bir yere gelmiş hakkını veremiyor

Bazı Otobüslere Afiş mi denir reklam'mı denir boyasının üstüne bişeyler yapılmış. birtanesinde kadınlarla ilgili birşey yazıyordu otobüsün önü sarıydı arkası ve yanları mor idi

Konu görüntüleyen kullanıcılar