Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 41 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

@fatıh kara hocam Z3 Asiste Isuzu kendolar 21 AHE 494 ve 21AHE 488 çalışıyor diyor

AHE 488 net kendo
AHE 494 kendo olması lazım
Kendolar sizde ilçelere verilecekti sonra vazgeçtiler
Birde z3 e en güzel araç eğer sıfır almış olsa 9.5 metrelik araçlardı ama alınmadı z6 ve Z1 boş şekilde araçları götürüp getirir
Bonus olayi da olmadığı için şoförlerde kendi rahatlığı için yolcu bile almaz

Gider oraya en gereksiz en boş torpilli adamı seçer şoför bozuntusu diye

Belediye yerinde olsam kadın şoförleri f2 veririm bu arada saati gündüz en bol yetişmesi en rahat yer

Nöbetçi OPET. Geçiyor Berivan koyun adlı müdür el altı namus olsa o araç asla geçmez

Screenshot_2025-06-03-19-59-43-777_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
Kendolar sizde ilçelere verilecekti sonra vazgeçtiler
Birde z3 e en güzel araç eğer sıfır almış olsa 9.5 metrelik araçlardı ama alınmadı z6 ve Z1 boş şekilde araçları götürüp getirir
Bonus olayi da olmadığı için şoförlerde kendi rahatlığı için yolcu bile almaz

Gider oraya en gereksiz en boş torpilli adamı seçer şoför bozuntusu diye

Belediye yerinde olsam kadın şoförleri f2 veririm bu arada saati gündüz en bol yetişmesi en rahat yer

Nöbetçi OPET. Geçiyor Berivan koyun adlı müdür el altı namus olsa o araç asla geçmez

Ekli dosyayı görüntüle 69816
Kadın şöförler hangi hatlarda çalışıyor şuan?

Kadın şöförler hangi hatlarda çalışıyor şuan?
Şehir içine gelmedin hep batı ya da doğu kanıtindayin görmedim net olarak yakın zamanda çıkacam işler ters yönünde bayram ağzı pek bizim ulaşım takibi arkadaşlar pek görüşemiyoruz bazıları ilçede onlar ile buluştuğumuz da hem genel olaeak gezeceğiz hem genel değerlendirme yapacağız
O zaman kadın şoförleri var mı yok mu eksiksiz bütün güzergahları kontrol mekanizması sağlayacağız

Belediye de Berivan koyun Allah seni ne biliyorsa yapsın 21aae339 neden ihlal etti
21ahe291 e10 güzergaho ihlal ediyir Berivan koyun bir işlem yapmıyor kiyakcilik budur

21bk091 şeref siz budur adam ihlal etmek için asis kapatıyor karektersiz budur dedimizde Berivan koyun bu yüzden ailenin önünden geçerken sen niye işlem yapmazsın şeref in mi yok senin
21ahe281 şeref siz olan düz vites araştırmaya gider namus suz 992 yüzünden hep Allah onun bin bela bizi versin seninde Berivan koyuncu

21ho1186 adam iki gündür namus suz olduğu için ihlal ediyir ahlak yok namus yok asis iptal etmiş 13.06 da ihlal etti namus yok

Son düzenleme:
Yeni açılan hatlar

VIP1 | Dağkapı - Havaalanı
VIP2 | Araştırma - Havaalanı

Yeni açılan hatlar

VIP1 | Dağkapı - Havaalanı
VIP2 | Araştırma - Havaalanı
Doğru ismi vip taktilar
isim bulamayan zavallı ulaşım daire z3 yerine vip 1 yazıyor bu araçlar ilçeye uygun ama gelde başı boslara anlat.simdi
Vip 2 ne z7 ismini değiştir z7/1 z7/2 yaz daha mantıklı

Belediye kiyakciligi biliyor el altı Berivan koyun yaptıkları bu sabah asis.kapat ailenin önünden geçir
2. Saat 14 minibusten 8 geldi 6 kendi ailesinin önünden geçiyor e1 araclarini
E1. De 21 ahe281 ihlal
E10 da 21ahd582 ihlal etti
E8 de 21bk092 ve onun arkasındaki araç OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor belediye kiyakcilik on numara

Onursuz namus suz şeref siz olan 21bs836 asis kapatıyor OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor alçak insanlar hattı bozar
21bs836 Berivan koyun namus li olsaydı ihlal eder miydi adam değil ki

Berivan karekterisix olmasa asis kapatmaz ama Berivan adamın kapisin önünden el altı geçersin namus yök ki

Son düzenleme:
Doğru ismi vip taktilar
isim bulamayan zavallı ulaşım daire z3 yerine vip 1 yazıyor bu araçlar ilçeye uygun ama gelde başı boslara anlat.simdi
Vip 2 ne z7 ismini değiştir z7/1 z7/2 yaz daha mantıklı

Belediye kiyakciligi biliyor el altı Berivan koyun yaptıkları bu sabah asis.kapat ailenin önünden geçir
2. Saat 14 minibusten 8 geldi 6 kendi ailesinin önünden geçiyor e1 araclarini
E1. De 21 ahe281 ihlal
E10 da 21ahd582 ihlal etti
E8 de 21bk092 ve onun arkasındaki araç OPET şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor belediye kiyakcilik on numara
Z7-2 de olabilir

Bu hatları güzergahı kim düzenliyor bu kodları kim veriyor? Hangi şube başkanı veriyor

Boş insanlar sanki yeni hat açmış gibi gösteriyor belediyecilik alakaları yok torpilci cengizcik ve berivancik el altı
Bu hatları güzergahı kim düzenliyor bu kodları kim veriyor? Hangi şube başkanı veriyor
Bilmiyorum ama apt.al olmasa bir insan z3 açtık derdi
Siyasi şov yapıyor vip ismi ile adam olsalar 49 araç aldılar 4 araç artı oldu 45 araç nerde yok ekstra hat acmadilar bunlar halkı kandırmak öteye gitmiyor
Yakında başı boş köy hatlarina gelecekler
Kalitesiz araç BMC alıyorlar şoför alımı sözde yapıyorlar hat almıyorlar 45 araçlık hatlar nerde 49 da 4 araç artı sadece kendi ailelerine ekstra araç vermek icjn asis te araclari iptal ediyorlar bayramda Sırp hatlarından geçmesin diye şeref sizlik yaoacaklar yalansa yarın 2 3 4 bayram günü görürsünüz ne olsa kalitesiz insan oldukları icin nobetcilerin asis kapatacaklar mileet beklerse beklesin beklemezse özel halk otobüslerine binsinler şeref sizlik klasik

Araçların tabelalarina klasik Serra ve hatun yazıyorlar insan olsalar eksiklerini tamamlar ama adam değiller araçlar el altı kiyakcilik yaparak asis kapatarak kendi adamlari için sabahin 6 da baskalarin hakkı olan hattı da 10 da kadar kaydırmaya çalışıyorlar suçları soforfe bulup işlem yapmıyorlar karekter sizler

• 100
Ben bugün gördüm E1 e8 e10 da bazı araçlar OPET şeyh Bedrettin caddesinden denilen cadde de geçiyor zaten resimleri çekmedim

Orda şoförler çok sayıda otuyor onun dışında Berivan koyun denilen kadın ulaşım daire başkanlığı otobüs işletmeleri müdürü olan kişi ailesi akrabası var zaten belediye oraya ekstra kıyak yapıyor

• 100
Boş insanlar sanki yeni hat açmış gibi gösteriyor belediyecilik alakaları yok torpilci cengizcik ve berivancik el altı

Bilmiyorum ama apt.al olmasa bir insan z3 açtık derdi
Siyasi şov yapıyor vip ismi ile adam olsalar 49 araç aldılar 4 araç artı oldu 45 araç nerde yok ekstra hat acmadilar bunlar halkı kandırmak öteye gitmiyor
Yakında başı boş köy hatlarina gelecekler
Kalitesiz araç BMC alıyorlar şoför alımı sözde yapıyorlar hat almıyorlar 45 araçlık hatlar nerde 49 da 4 araç artı sadece kendi ailelerine ekstra araç vermek icjn asis te araclari iptal ediyorlar bayramda Sırp hatlarından geçmesin diye şeref sizlik yaoacaklar yalansa yarın 2 3 4 bayram günü görürsünüz ne olsa kalitesiz insan oldukları icin nobetcilerin asis kapatacaklar mileet beklerse beklesin beklemezse özel halk otobüslerine binsinler şeref sizlik klasik

Araçların tabelalarina klasik Serra ve hatun yazıyorlar insan olsalar eksiklerini tamamlar ama adam değiller araçlar el altı kiyakcilik yaparak asis kapatarak kendi adamlari için sabahin 6 da baskalarin hakkı olan hattı da 10 da kadar kaydırmaya çalışıyorlar suçları soforfe bulup işlem yapmıyorlar karekter sizler

bildiğim bazı hat kodlamaları var
Örneğin;
A = Ana Hat (açılırken bu şekilde açıldı.)
E= Eğitim ve Araştırma Hastanesi
M = Melikahmet
O = Organize Sanayi
Z = Zümrütkent

Harfler İlk veya Son Durağı temsil etmesi Lazım Normalde.
Örneğin
E1 = Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ama Diyarbakırda Bu Böyle Değil.

bildiğim bazı hat kodlamaları var
Örneğin;
A = Ana Hat (açılırken bu şekilde açıldı.)
E= Eğitim ve Araştırma Hastanesi
M = Melikahmet
O = Organize Sanayi
Z = Zümrütkent

Harfler İlk veya Son Durağı temsil etmesi Lazım Normalde.
Örneğin
E1 = Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ama Diyarbakırda Bu Böyle Değil.
Hocam değişmesi şart merkez şuan olsa olsa bu olur
D Deprem Oglakli TOKİ
H HAVA ALANI
U ÜÇ KUYU TOKİ
M MEMUR-SEN TOKİ VE MALİYE KONUTLARİ
L LUNAPARK STADYUM
N NAZIM HİKMET STADYUM
G GAZİLER MUSA ANTER
C CNG GARAJİ D TİPİ CEZAEVİ