Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 51 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

• #1,006
Zaten vermez ama BMC kat kat iyi otobüsler vardı 20 yıllık otobüs BMC bin 2025 model kat kat iyidir olsaydı

Keşke takas olabilmiş olsaydı Otokar isuzu Mercedes Man ile takas vermiş olsaydık
aslında var. belediyeyle anlaşma yapılabilir. Karşılıklı hibe.

• #1,007
Bize anca Doğudaki belediyeler verir onlarında hali ortada.
2015 altı bütün araçları ben olsam hibe ederim
Dbb olsam zaten 140 kusur yatiyir araçlarda gitse bile sıkıntı yasamaz belediye bizde

Bizim de 20 yıllığı para karşılığında bize satmış olsa

• Beğen
Tepkiler: Rime
  • #1,011
2015 altı bütün araçları ben olsam hibe ederim
Dbb olsam zaten 140 kusur yatiyir araçlarda gitse bile sıkıntı yasamaz belediye bizde

Bizim de 20 yıllığı para karşılığında bize satmış olsa
2010 Altı Araçlar Hibe edilmeli. Kaçtane BMC Belde Varsa hepsi. Conecto Körüklülerimiz Hala sağlam.

• #1,012
2010 Altı Araçlar Hibe edilmeli. Kaçtane BMC Belde Varsa hepsi. Conecto Körüklülerimiz Hala sağlam.
2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 kadar başka belediyelerde sağlam varsa Man veya Mercedes olsa anlaşma yapılabilecek Süper olurdu

Birazdan listesini paylaşırım

• 100
  • #1,014
Sakarya BB Diyarbakırın kardeş belediyesi değilmi

21adt747 Askeriyeden çıkma değilmiydi Almanya'dan mı geldi hikayesi nedir?
Sigorta ihalesinde Almanya yazıyor bir kısım da hibe yazıyor Trabzon belediyesinden
Trabzon belediyesinden ise şu da çıkıyor sıfır BMC alımı yaparken Kayyum bir kısmı bizimler karşıladı onlarda Man gönderdi diye bilgiler de var

Kayyumlqr el altından çeşitli belediyelere sıfır araç aldı diye biliyoruz ama açıklaması yapamiyoruz

• İnanılmaz
  • #1,015
Sigorta ihalesinde Almanya yazıyor bir kısım da hibe yazıyor Trabzon belediyesinden
Trabzon belediyesinden ise şu da çıkıyor sıfır BMC alımı yaparken Kayyum bir kısmı bizimler karşıladı onlarda Man gönderdi diye bilgiler de var
Trabzon Belediyesine Diyarbakır belediyesinden paramı gitti otobüsmü?

• #1,016
Trabzon Belediyesine Diyarbakır belediyesinden paramı gitti otobüsmü?
Şu sekil Türkiye'de çeşitli belediyelere araç alındı el altından buraya getirilmeden hibe edildi diye çeşitli kaynaklar var

Trabzon dan bu geldi dendi bir ara ?
Ama bana göre Almanya'dan geldi ihtimali yüksek

Asıl anlatmak istediğimiz BMC alımlar.ilgili yüksek paralara araclar alındı o zaman

Elazığ belediye mesele ilk Kayyum önemli kısmı ödedi denildi geriye kalan kismi Elazığ belediyesi.odemedi istemiyor BMC mesele diye bilgi var

• İnanılmaz
  • #1,017
Şu sekil Türkiye'de çeşitli belediyelere araç alındı el altından buraya getirilmeden hibe edildi diye çeşitli kaynaklar var

Trabzon dan bu geldi dendi bir ara ?
Ama bana göre Almanya'dan geldi ihtimali yüksek
Klimasız Man 2 Kapılı ama? Almanyadan nasıl geliyorki. MAN'ın Türkiyede fabrikası vardı sanki araç kaç modeldi?

Konu görüntüleyen kullanıcılar