Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 30 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

Konuya hakim olup cevaplar yazın burası belediyelerin iç meselesini tartışma sayfası değil arkadaşlar üslublara dikkat edelim.

• Beğen
Tepkiler: Rime
Yeni otobüs alımında son durum nedir? Bilgisi olanlar var mı?
Mart ayının sonunda görülüyor bayramda en iyi ihtimal seferde ya da ondan bir iki hafta sonra evrak işlerini hal etmeseler şayet

Belediye başkanlari.ve ulaşım daire başkanı otobüs işletme müdür torpil yapmaya devam.ediyor
Kendi hattı dışı gidiyor tam 1.5 senedir son seferde 42 kez hattıns.geliyir hep ihlal ediyir 21aaf970 e1 tam 2 yılda 340 günde 500 kez gece seferinde ihlal etti bir tane tutanak yok neden yok ailelerin önünden geçirmek için Berivan koyuncu çıkar kamera görüntüleri ihlal eden minibüs e1 ve e1 e8 e10 neden ederken e9 e7 A4 bir tanecik 2 yılda yok bir tanecik yok şeref olan hdpkk varsa söyler bir tane ihlal yok ailerin.onunden geciyir ona göre şoför seçiyor

Screenshot_2025-03-07-00-58-57-088_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-03-07-01-00-25-275_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Screenshot_2025-03-07-01-01-41-006_com.asis.diyarbakirakillibiletim2.jpg

Son düzenleme:
Bilgilendirme | A1 güzergahında belediye ve halk otobüsleri ortak çalışıyor.

Temmuz ve ağustos aylarında yeni 51 civarında otobüs alınacak

Yakın zamanda da 14 civarında otobüs gelecek

Umarım fotoğrafta söz edildiği gibi Isuzu alır belediye. Diyarbakır BMC ala ala BMC tarlasına döndü ve sıktı. Az da değişiklik görmek gerekir.
Isuzu citibus 2012 modellerindestop düğmesine basıldığında Çıkan sesi çok düşük şoförler bazen duymuyor. Bu yeni modellerde düzeldi mi ses?

Hocam çoğu zaman sohbet ettikleri zaman farketmiyorlar.
Öne bakması lazım sohbet edenler biri benim aynalara iç haraketlere bakıyorum yanındaki şoför fark etmese bile söylüyorum bizde tanıdık var biz havadan sudan konuşuyoruz adamlardan yandaki zat dikkat etmez niye

Sen sana yapılması istemiyorsan sende adamın yanına veya karşılayıp sohbet ediyorsan seninde görevin müşteri yolcu dikkat etmek sen o an kul hakkına girebilirsin o yüzden yanina gelen adamda dikkat etmeli

Belediye çalışanları için e1 araclarini kendi adamların önünden geçirmeye devam ediyor el altı son bir haftada sadece 7 günde toplam ihlal eden e1 minibüsleri sayısı 06.00 ile 01.00 arası hesaplandı belediye dahildir 364 tane sefer rezillik bu ortalamada 2 saat ile 2 saat 14 dk bir sefer atıyor genel itibari ile minibüs gruptan gruba göre bunu hesaplanca ne demek istediğinizi hesaplayinca sayı korkunç derece sadece bir hafta torpille yapılan iş
Kendi ailelerin kapısından geçen e9 ise 11 tane sefer oda intimden dönüş yapıyor 06.00 ile 09.00 arası tersten dönmesi torpille yapılan seferden sadece 6 sefer ortalaması 1 bile değil günlük ihlal eden

Son düzenleme:
  • Beğen
2 yıl önce Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait A3 hat otobüsü Bir kişiyi ezdi. hatırlarsınız kamera kayıtları çıktımı otobüsten? hayır. şöför ne yapıyordu. 3 ihtimal var Ya biriyle sohbet ediyordu. yada telefonla konuşuyordu. yada uykusuzdu
Sadece o tek değil yaşlı kadinlar bazen arabalarda görünüyorum bekliyor bekliyor son dk iniyor şoförler dikkatsiz veya zamanla yarışıyorlar bu yüzden sıkıntı yaşıyorlar sen durağa yaklasmadan önceden hazır olmam lazım bizde ise durağa yanaşır araç kalkması lazım hala koltukta oturan cinsler var maalesef
Bir saniyelik hata şoför adam öldürmesine yol açıyor

Belediye ulaşım daire başkanı ve işletme müdüründen el altıya devam ediyorlar
Bazı e1 minibüsleri ihlal ediyor ana işlem yok ailelerin önünden geçirmeye devam ediyorlar
11 Mart 2025 tarihinde 60.dk 8 minibusfen 4 tanesi kendi ailesinin önünden geçerken 4 tanesi kendi hattı olan 876 sokak köy yoluna devam ediyor
Torpil belediyeciliğine devam ediyorlar el altı pervane ve Mehmet Kaya ile

Son düzenleme:
  • Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar