Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 156 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #3,101
Selam arkadaşlar dodurgada bir emlakçı var fiyatı her zaman 14-16 bin arası yazıyor arayınca da yok şöyle yok böyle orası şurda şunu verelim şark kurnazı iki yıldır 14-16 bin Aralığını hiç geçemedi
hocam konut mu ticari+konut mu. Diğer önerdiği yerlere ne kadar istiyor

• #3,102
60921 ada da bir satılıkyer var ama 30 hissedar var şufadan korkuyorum birde oarselin ticari hakkı sadece yüzde 7 ve 50 lilk bulvarda önünde park alanı var bulvara cephe ada parsel hemen parkın arkasında bunlar dezavantajları
Onu bilmiyorum üstad 60922ler 50lilik bulvara sıfır görünüyor 60921 park olayı kötü olmuş

• #3,104
Selam arkadaşlar dodurgada bir emlakçı var fiyatı her zaman 14-16 bin arası yazıyor arayınca da yok şöyle yok böyle orası şurda şunu verelim şark kurnazı iki yıldır 14-16 bin Aralığını hiç geçemedi
Onu şikayet edebilirsin. Belki engellenir en azından başkasını dolandırmak.

• #3,105
Kat karşılığı
Normalde %50 yada anlaşma oranı diyim hissedar sayısına bağlı değil. Ama RKK’nın dediği gibi müteahhitler az hissedarlı yeri tercih edebilir aynı nitelikteki parseller arasında.
Size katılıyorum düşünsenize iki parsel yanyana birisi çok hissedarlı diğeri az hissedarlı diye kat karşılığı oranı farklı olmaz

• #3,106
Muteahit direk bizi aramaz. Genelde bu işi emlak ofisleri yönetiyor. Tüm hisseleri bir araya getirip muteahitle öyle anlasiliyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• musa