Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 46 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

çifte maaş, belediyeleri bırakin devletin her kademesinde/kurumlarinda hatta 3er 5er maaş seklinde mevcut. Ayrıca tartisilir. Bunun dısında daire baskanlarina parmak sallamissiniz ama siz hiç gününüzu geçtim bir kaç saatiniz bir daire baskaninin odasında geçirdiniz mi? Geçirmediyseniz inanın baslarini kasiyacak vakitleri yok. ABB'de 20 tane daire baskani var demissiniz bunlarin içinden belki 1 bilemedin 2 tanesi isini aksatıyordur o da belki.
Savunmayın arkadaş bu adamları. Bunların hiçbirinin diğerinden farkı yok. Devlet kademesinde herkese yaptığı işin karşılığı maaşı veriliyor. İki üç yerden maaş almak kimsenin hakkı değil. Söylediklerimi siyaset olarak algılamayın. Vallahi ölsem Melih Gökçek'i arayacağımı aklımın ucundan geçirmezdim. Ama bu adamlar arattırmaya başladı maalesef. Melih Gökçek'in yancıları başka yönden tırtıklıyordu, bunlar da milletin arsasını malını mülkünü çula çevirdi. Millet alın teri ile 5 10 kuruş biriktirip 10-15 yıl önce arsa aldı kendince çoluk çocuğu için yatırım yaptı, önceleri birileri bilmem ne payı diye çöktü ,bunlar da başka yoldan çökmeye çalışıyor. Olan bu...

Şuna bak Peygamber savunur gibi savunuyor. Particilik karın doyurmaz. En az olan yer buraymış !!!Yahu belediyelerde ne pislikler dönüyor, çeyreğini bilsen tek kelime övmezdin.

Şuna bak Peygamber savunur gibi savunuyor. Particilik karın doyurmaz. En az olan yer buraymış !!!Yahu belediyelerde ne pislikler dönüyor, çeyreğini bilsen tek kelime övmezdin.
Kimseden bir beklentim yok neyini savunayım neyini öveyim. Ben ABB'nin kapısı ne tarafa açılır onu bile bilmem. Ama belediyelerde dönen pislikleri melihten çok iyi biliyorum kafanı yorma. O melih yüzünden 500bin € para kaybettim. Ona beddua etmedigim günü en büyuk günahı işlemiş sayiyorum.

Buradaki herkes gibi benimde 8 10 dairelik bir beklentim var. Bugün ruhsatlar verilmeye başlansa dairelerin teslimi satilması 2-3 seneyi çok rahat bulur. 3-5 sene mahkeme sonuçlanmadigi için tek çivi çakılmayıp, 3-5 ay belediyeyi bekleyemeyenler var haklı olarak. Kimse hakime, hadi sayın hakim elini çabuk tutta sonuçlandır dedigini sanmıyorum ama particilik yapıp belediyelere dozunu kaçırarak yüklenmeyide kimse kendine hak görmesin. (Tekrar söyleyim hiç bir belediyede tek bir tanidigim olmadigi gibi ankarada bile ikamet etmiyorum)

Bizimki egri oturup dogru konuşmaktır. Söylediklerimi particilige çekmek isteyenler için umarim açıklayıcı olmuştur.

Vatan savunur gibi savunmak diyelim 😀
Melih 10 yıldır yok.
Bir başkası da çıkar, "Mansur yüzünden 500 bin Euro kaybettim" der.

Al birine vur ötekine. Siyasetçi değil mi, iyisi yok. Biri de çıkar, der ki "Konser paraları ile şuraya şu yapılırdı, şuraya yatırım yapılırdı, şura gelişirdi"

• Beğen
Tepkiler: joker ve ...
6 yıldır belediyeye ait olan yerlerin satıldığını görüyoruz Ondan öncekiler de sattı. Zerre fark yok. Hatta ben yeni dönemde daha hırs görüyorum. Belediyeler, vatandaşın malını satıyor.
YAZIK.

Vatan savunur gibi savunmak diyelim 😀
Melih 10 yıldır yok.
Bir başkası da çıkar, "Mansur yüzünden 500 bin Euro kaybettim" der.

Al birine vur ötekine. Siyasetçi değil mi, iyisi yok. Biri de çıkar, der ki "Konser paraları ile şuraya şu yapılırdı, şuraya yatırım yapılırdı, şura gelişirdi"
Milletimiz abartmayı çok sever.

Örnek vermek gerekirse melih gideli 7 yıl olmuş mesela 😁

Arkadaşlar konuda siyaset tartışması görüyorum arada takip edemediğimiz yerler oluyor diye herkes kendi siyasi görüşünü yükseltmesin konuda kişiler kendi haklarını koruyamadığı için olmadık kurumlar kişiler hakkında yorum yazılmamasına dikkat edin gerçek anlamda konu ile alakalı sorunlar varsa paylaşım yapın lütfen gereksiz alakasız uzatacak konulardan uzak duralım gerçek bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

Siyasetten hiçbir hayır gelmez. Siyasiler beraber tiyatro çevirir, biz ancak masalarında meze oluruz.

Bizim için gerekli olan Büyükşehir'in Çankaya'nın işaret ettiği tüm pürüzleri ortadan kaldıracak revizyonu yapmasını talep etmektir. Herkesten ricam Büyükşehir İmar Dairesi'ne emailler gönderip bu pürüzlerin tamamını gideren revize planı meclise sunmalarını talep etmeleridir. Belki bu şekilde sesimizi duyurabiliriz.

merhaba, Rkk mail adresi ve ne yazılacak yazarsanız direkt sizin yazdığınızı kopyalayıp gönderelim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar