Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 108 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,142
Çankaya Belediye meclisinde itirazlar reddedilince 1000 lik plan, Büyükşehir meclisinde itirazlar reddedilince de 5000 lik plan kesinleşmiş olacak.

Parselasyon zaten hazır.

Ruhsatla ilgili başvuru ve işlemler için hiç bir engel kalmamış olacak.

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #2,145
İşin ilginç yanı projeler bulvarda bile değil. Yani arkadaşlar Dodurga muhteşem olacak inşallah. Az kaldı. Şahsen 11 yıldır bekliyorum ama değecek gibi.

• Beğen
Tepkiler: beinz06
  • #2,146
Bence dodurgayi beytepe ile kıyaslamak hatali; dodurganin Kadıköy ile kıyaslanması lazım. Dodurgada bulvar üstünde Daireler 30-35 milyondan başlayacak. Blablablaa....

• Beğen
Tepkiler: beinz06
  • #2,147
Şuan Beytepede yapılmakta olan projeleri tek tek geziyoruz. 4+1 dairenin ortalama fiyatları 25-30 milyon bandında.

Çılgın rakamlar. Bunun için dodurgayi 5 sene bile beklerim

Buraya altyapi geleli 15 yil olmus. Acaba bu kadar arsa niye bos. Ekonomi mukemmel degil tamam ama arsa sahibi en cok kazanci insaat yapilinca alir. Niye muteahhit bulamamislar acaba. Kotu niyetli hissedarlar mi insaat yapilmasini engellemis yoksa mahkeme problemleri mi bitmemis

1746117791043.png

Son düzenleme:
  • #2,148
Acaba bu kadar arsa niye bos. Ekonomi mukemmel degil tamam ama arsa sahibi en cok kazanci insaat yapilinca alir. Niye muteahhit bulamamislar acaba. Kotu niyetli hissedarlar mi insaat yapilmasini engellemis yoksa mahkeme problemleri mi bitmemis

Buraya sanirim altyapi geleli 15 yil olmus neredeyse

Ekli dosyayı görüntüle 68606
Çünkü konutta baskı vardır.kredi vermiyorlar ondan dolayı mütahitler satamadığından inşaatada başlamıyorlar

• #2,149
25-30 milyon olduğu söylenen bir konutu kac kişi alabilir? Bu rakam kredi ile nasıl alınır? Böyle bir konutu kredi ile alacak kişinin aylık geliri nekadar olmalı? Kaç kişi böyle bir kredi odemesi yapabilir? Kredi faiz oranı çok düşük olsa bile bunu kaç kişi ödeyebilir? Vs.......

• #2,150
Dodurga'nın muadili elbette Beytepe ve İncek olacak, eğer Kayaş veya Sincan ayarında olacağını düşünen varsa onları güzel bir sürpriz bekliyor.

Elbette ben değil 25-30, 13-15 milyonluk daire fiyatlarına bile dünden razıyım. O durumda bile yatırımım Euro bazında 15-20 misline çıkmış olacak. Böyle bir kazanç hiç bir şeyde yok. Zamanında kiralık dairelerimden doğru dürüst karım olmadı, evin tamiri getirisini götürüyordu. Daireleri satıp yurtdışında ticarete ortak oldum, onda bile yatırım dört yılda %50 kazanç ancak getirmişti. Işte o zaman arsa yatırımını ilk defa düşündüm ve şu kazancı görünce niye 20 yıl evvel arsayı düşünmeyip de hazır daireler aldığıma pişman oldum.

• Beğen
Tepkiler: laylaylom
  • #2,156
2 emsal yerden en az 70 metre hisse yer bulabilirseniz 2+1 daireye denk gelir bütçeniz için 1.75 emsallere hiç bulaşmayın derim çünkü 150 metre sınırı geldi

Konu görüntüleyen kullanıcılar