Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 147 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,922
Kim ne tartışma çıkarırsa çıkarsın ,
görünen köy klavuz istemez .
Yerinde , zamanında doğru hamle yapacak olan ; arsa sahipleri zaten yüzde ellinin altını konuşmak dahi istemeyeceklerdir .
Mütahhitlerin boş dolduruşlarına gelmeyeceklerdir .
ANKARADA BAŞKA DODURGA YOK .

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve Ümit
  • #2,923
isteyen %50'ye versin isteyen %30'a. Bunlar herkesin kendi tercihidir ve kendisini ilgilendirir. Ama dodurganın imar durumu buradaki herkesi ilgilendirir. O yüzden her yazılana cevap vermeye, özellikle agresif cevap vermeye gerek yok.

Bende başkaları gibi arada kisisel fikirlerimi paylaşıyorum. Mesela %50 altina vermem diyorum ama tabiki o an şartlar ne olur, neyi gerektirir bilinmez. Belkide %45'e koşarak atlayacagız.

Buranın paylasım ve bilgi endinmek için oldugunu unutmayalım. :giggle:

• #2,925
Merhaba arkadaşlar bilgi almak için soruyorum herkes parseldeki herkes %45 ile anlaştı ama ben %50'nin altına inmek istemiyorum ve hissem küçük bu durumda yasal bir yaptırım oluyor mu bana ya da ne olabilir

• #2,926
Merhaba arkadaşlar bilgi almak için soruyorum herkes parseldeki herkes %45 ile anlaştı ama ben %50'nin altına inmek istemiyorum ve hissem küçük bu durumda yasal bir yaptırım oluyor mu bana ya da ne olabilir
Kendiniz diyorsunuz ki hissem küçük bir durumda o halde çoğunluk sizemi uyacak bırak mahkemeyi sizinki oyun bozanlık oluyor.Burada hakim sizi art niyetli göreceği için her halükarda kaybedersiniz.

• #2,927
Ayrıca Dodurga köyü ve türkkonut bitişiği ise %50 den aşağı verilmez. çünkü alt yapı var.ama alt yapıya uzaksa şu anda %45 normal.(düşünsenize boş arazide tek bir bina %30 a bile yapmazlar)mütahit boş arazideki daireyi kime satacak

• #2,928
Kendiniz diyorsunuz ki hissem küçük bir durumda o halde çoğunluk sizemi uyacak bırak mahkemeyi sizinki oyun bozanlık oluyor.Burada hakim sizi art niyetli göreceği için her halükarda kaybedersiniz.
burada hakim öyle bir duruma bakmaz.

• #2,929
Mmc bey en fazla izaleyi şuyu davası açabilir diğer hisse sahipleri.Dava da uzun süreceği için ve dışarıdan teklif verilebileceği için bu riske girmezler.
Teklif içinize sinmediyse %45+bir miktar para isteyebilirsiniz sizin en doğal hakkınızdır.

• Beğen
Tepkiler: mmc
  • #2,930
Eğer hissenizin yeri 50 lik bulvarda ise ve maddi açıdan bir sıkıntınız yoksa şansınızı deneyin derim.

• Beğen
  • #2,931
Alp bey kusura bakmayın ama komik bir yorum oldu çoğunluğun bana uymasını istemiyorum geri istedaşlarımı isterlerse %25 ile versinler ancak ben sadece kendi hissemden sorumluyum ve %50'nin altında veya %60 veya %45 istediğim rakama vermediğim zaman zorla benim hissemi kimse alamaz kentsel dönüşüm bölgelerinde bu biraz farklıdır uygulama ancak kentsel dönüşüm olmayan bölgelerde hakkım var diye biliyorum oyun bozanlık da yapmıyorum sadece hakkımı savunuyorum

• #2,932
Mmc bey en fazla izaleyi şuyu davası açabilir diğer hisse sahipleri.Dava da uzun süreceği için ve dışarıdan teklif verilebileceği için bu riske girmezler.
Teklif içinize sinmediyse %45+bir miktar para isteyebilirsiniz sizin en doğal hakkınızdır.
Ümit bey izale-i şu ile ilgili gerçekten bilgim yok tabii ben bana şu an gelen bir teklif yok veya hisadaşlarınla ilgili de bir bilgim yok sadece ben kendi payımı değerlendirebilirim merak ettiğim olay böyle bir durumda biz nasıl haklara sahibiz onu öğrenmek istedim

• #2,933
Hissedar olduğunuz kişilerle eşit haklara sahipsiniz.1 m2 bile hisseniz olsa siz kabul etmeden hiçbir mütahitle anlaşma yapamazlar.Ya da kendi başınıza mütahtile anlaşma yapamazsınız.Şimdiden hissedarlarınızla bir görüşme yapıp herkesin taleplerine uygun bir mütahit bulun derim.Tapudan hissedarlarınızın telefon numaralarına ulaşabilirsiniz.

• Beğen
  • #2,934
Arkadaşlar davalarda olsun, iddialarda olsun hakimler,müfettişler,muhakkikler hepsi niyete göre kannaatini kullanır.

• #2,935
Arkadaşlar davalarda olsun, iddialarda olsun hakimler,müfettişler,muhakkikler hepsi niyete göre kannaatini kullanır.
Alp bey benim arkadaşım 2 yılı dolmasına 3 gün kala şufa açıldı ve bu konuyla ilgili bölge idare mahkemesi başkanı ile görüştüm ne yapabiliriz diye başkanın bana söylediği şu fayı açan kazanır evet şufa açanın niyeti kötü haksız bir kazanç sağlayacak ama kanun bunu emrediyor diyor biz kanunun üstünde değiliz niyet arayamayız diyor. Yani kanuniyet aramıyor kanun yazılı olan kurallara bakar bu minvalde karar verir. 🙂

• #2,936
Alp bey benim arkadaşım 2 yılı dolmasına 3 gün kala şufa açıldı ve bu konuyla ilgili bölge idare mahkemesi başkanı ile görüştüm ne yapabiliriz diye başkanın bana söylediği şu fayı açan kazanır evet şufa açanın niyeti kötü haksız bir kazanç sağlayacak ama kanun bunu emrediyor diyor biz kanunun üstünde değiliz niyet arayamayız diyor. Yani kanuniyet aramıyor kanun yazılı olan kurallara bakar bu minvalde karar verir. 🙂
Doğrudur şufayı açan kazanır.kanunlar her zaman üstündür.ama hakim insiyatifini kullanarak muhakkik atar v.s ile o şufayı açanın burnundan getirir.şufayı açtığına pişman ettirir.

• #2,937
Doğrudur şufayı açan kazanır.kanunlar her zaman üstündür.ama hakim insiyatifini kullanarak muhakkik atar v.s ile o şufayı açanın burnundan getirir.şufayı açtığına pişman ettirir.
hiç ömrümde biri şufa davası açtı diye hakimin şufa davası açanın burnundan getirdiğini görmedim

Son düzenleme:
  • #2,938
hiç ömrümde biri şufa davası açtı diye hakimin şufa davası açanın burnundan getirdiğini görmedim
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın deriz.yine ben derimki inşallah mahkemelere işimiz düşmez.düşersede allah vicdanlı hakimlerle karşılaştırsın.çünkü aynı olaya farklı mahkemelerde farklı kararlar verilebilir.işte o da hakimin kanaatidir.

• #2,939
Yok o öyle olmuyor. 🙂 Sufaci benim gözümde hırsızdır. Ama kanun öyle demiyor.

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #2,940
Konu başka yere evrilmesin. Dodurga imarı hayırlısıyla bir tamamlansin. Sonrası kolay.

• Beğen
Tepkiler: Alp1

Konu görüntüleyen kullanıcılar