Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 153 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #3,047
Dodurga 31 ve 32. Madde olması gerek. İkiside ak parti ve MHP üyelerinin reddine karşın oy çokluğuyla kabul edildi.

• #3,050
Sonunda plan tamama erdi.

Önceki dönemi bilemem ama şu son revizyon konusunda bütün pürüzlerin ortadan kalkmasını sağlayan Çankaya Belediyesi'ne buradan özellikle teşekkür ediyorum.

Hepimize hayırlı olsun.

• #3,051
Sonunda plan tamama erdi.

Önceki dönemi bilemem ama şu son revizyon konusunda bütün pürüzlerin ortadan kalkmasını sağlayan Çankaya Belediyesi'ne buradan özellikle teşekkür ediyorum.

Hepimize hayırlı olsun.
Ruhsat başvuruları başlar mi şu süreçte

• #3,052
Meclis kararı Çankaya'ya ulaştığı zaman artık uygulama planı yürürlükte demektir. Belediye'nin ruhsat başvurularını kabul edip işlemleri başlatması gerekir. Benim edinebildiğim bilgi bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: musa ve beinz06
  • #3,053
Bu saatten sonra ilgili ilçe belediyesinin ruhsat vermeme gibi bir lüksü yok. Tabii plan ve notlarına uygun projeler olmak şartıyla. Tek engel müteahhitlerin yolu ve altyapısı olmadığı için ağırdan almaları. Bu da yola ve altyapıya yakın parsellerden inşaatlaşma başladığı zaman yavaş yavaş süreç işleyecektir. Vatandaş İmarlı arsa vergisi verip inşaat ruhsatına müracaat ettiğinde buraya inşaat yapamazsın diyerek ruhsat başvurularını geri çevirmesi belediyelerin mümkün değildir.

• #3,055
Altyapı için ASKİ nin en kısa sürede ihaleye çıkacağını duydum. Öncelikle 6.5 km 50 lik bulvardan başlayacaklarmış işe
Eğer bulvar yapılırsa bağlantı sokaklar zaten ilçe belediyesinin sorumluluğunda. İlçe belediyesi'nde sokakları yapmak zorunda. Geriye de çok bir iş kalmıyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: RKK ve YILDIZ
  • #3,057
Olur mu öyle şey. Altyapı tamamlanır bina ona göre projelendirilir. Kanalizasyon, temiz su, elektrik vs nereden bağlanacaksa ona göre tesisat odası konumlandırılır. Ruhsat başvurusunda olmak zorunda mı bilmiyorum ama varsa ruhsat bile alamaz sırf bu yüzden.

• #3,058
Olur mu öyle şey. Altyapı tamamlanır bina ona göre projelendirilir. Kanalizasyon, temiz su, elektrik vs nereden bağlanacaksa ona göre tesisat odası konumlandırılır. Ruhsat başvurusunda olmak zorunda mı bilmiyorum ama varsa ruhsat bile alamaz sırf bu yüzden.
Ben işin resmiyetini bilmiyorum ama imar planında bunların hepse belli zaten. Benim oturduğum yerde imar varken yol vs hiç bir şey yokken muteahit Lee başladı belediye de yavaş yavaş yol su vs vs işlemlerine sonra başladı. İnşaatlar devam ederken bu islemler yapılıyor zaten. Yani yol kanalizasyon inşaat başlarken olmayabilir

• #3,060
Altyapının projesi belliyse ona göre hareket edilebilir çok elzem bir durumda yalnız yolu yapıp daha sonra kanalizasyonu geçirmek için yapılan yolu tekrar bozmak tam bize özgü bir şey. Her şeyini düzgünce tek seferde yap olsun bitsin. En azından altyapın sağlam olsun. Yoluda inşaatlar bittikçe düzgün şekilde döker geçersin.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• RKK