Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:02 da #21 Belgarade şehrinde çalışan bir Bmc Procity Eu CNG Tepkiler: Rime, dragi35 ve emreunel159
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:04 da #22 Budapeşte kentinde BKK (sanırım yerel otobüs şirketi) tarafından İşletilen Yeni Jenerasyon Conecto Tepkiler: Rime, dragi35 ve emreunel159
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 14:05 da #23 Atabey' Alıntı: Hocam bunlardan herhangi birini İstanbul'da ister misin? Genişletmek için tıkla ... Manı kesinlikle isterdim. Iveco da olabilir ama Volvo çok eski duruyor olmasa da olur Tepkiler: Rime
Atabey' Alıntı: Hocam bunlardan herhangi birini İstanbul'da ister misin? Genişletmek için tıkla ... Manı kesinlikle isterdim. Iveco da olabilir ama Volvo çok eski duruyor olmasa da olur
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:06 da #24 emreunel159' Alıntı: Manı kesinlikle isterdim. Iveco da olabilir ama Volvo çok eski duruyor olmasa da olur Genişletmek için tıkla ... Bu mu eski hocam Tepkiler: Rime
emreunel159' Alıntı: Manı kesinlikle isterdim. Iveco da olabilir ama Volvo çok eski duruyor olmasa da olur Genişletmek için tıkla ... Bu mu eski hocam
dragi35 Paylaşımcı Üye Dün 14:10 da #25 Atabey' Alıntı: Bu mu eski hocam Ekli dosyayı görüntüle 72051 Genişletmek için tıkla ... Bus Simulator 21'de bu da var oyunda eski duruyor ama bu fotoda yeni duruyor. Tepkiler: Rime
Atabey' Alıntı: Bu mu eski hocam Ekli dosyayı görüntüle 72051 Genişletmek için tıkla ... Bus Simulator 21'de bu da var oyunda eski duruyor ama bu fotoda yeni duruyor.
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:12 da #26 Fransanın Saint Etienne kentinde Solarıs marka bir troleybüs Tepkiler: Rime ve dragi35
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 14:13 da #27 emreunel159' Alıntı: Volvo Vanhool A330 Genişletmek için tıkla ... Atabey' Alıntı: Bu mu eski hocam Ekli dosyayı görüntüle 72051 Genişletmek için tıkla ... Attığım fotoğraf bu, buna eski diyorum gidip elektrikli halini paylaşıp bu mu eski diyon Tepkiler: Rime
emreunel159' Alıntı: Volvo Vanhool A330 Genişletmek için tıkla ... Atabey' Alıntı: Bu mu eski hocam Ekli dosyayı görüntüle 72051 Genişletmek için tıkla ... Attığım fotoğraf bu, buna eski diyorum gidip elektrikli halini paylaşıp bu mu eski diyon
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:13 da #29 emreunel159' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72053 Attığım fotoğraf bu, buna eski diyorum gidip elektrikli halini paylaşıp bu mu eski diyon Genişletmek için tıkla ... O Volvo muydu Vanhool görünce Tepkiler: Rime
emreunel159' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72053 Attığım fotoğraf bu, buna eski diyorum gidip elektrikli halini paylaşıp bu mu eski diyon Genişletmek için tıkla ... O Volvo muydu Vanhool görünce
emreunel159 Çaylak Çaylak Dün 14:16 da #30 Yanlış kopyalamışım VOLVO 7700A'mış modeli Tepkiler: Rime ve Atabey
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:16 da #31 London Undergroundda hala Bakerloo hattınada çalışan 1972 Stock Tepkiler: Bucali, Rime, dragi35 ve 1 kişi daha
Atabey Moderatör Moderatör Dün 14:21 da #32 Torino şehrinde eski bir tramvay Tepkiler: emreunel159, Rime ve dragi35
E Enstanya Çaylak Çaylak Dün 14:38 da #33 yerevan metrosunda çalışan bir metro daha uzun olan bir hali olsa izmir de halkapınar - otogar uzatmasında kullanılabilir Tepkiler: dragi35 ve emreunel159
yerevan metrosunda çalışan bir metro daha uzun olan bir hali olsa izmir de halkapınar - otogar uzatmasında kullanılabilir
Bucali Moderatör Moderatör Dün 15:35 da #34 Tiflis Metrosu @Enstanya hocam bunlar daha iyi gibi Tepkiler: Enstanya
Bucali Moderatör Moderatör Dün 15:37 da #35 Okulumu bırakıp Amerika'ya gitmek istememin tek sebebisin San Francisco Tramvayı Tepkiler: dragi35
Bucali Moderatör Moderatör Dün 15:38 da #36 Atabey' Alıntı: London Undergroundda hala Bakerloo hattınada çalışan 1972 Stock Ekli dosyayı görüntüle 72056 Genişletmek için tıkla ... Gerçekte değil de oyunda hep görmeye aşina olduğum metro
Atabey' Alıntı: London Undergroundda hala Bakerloo hattınada çalışan 1972 Stock Ekli dosyayı görüntüle 72056 Genişletmek için tıkla ... Gerçekte değil de oyunda hep görmeye aşina olduğum metro
Atabey Moderatör Moderatör Dün 15:54 da #37 Bucali' Alıntı: Gerçekte değil de oyunda hep görmeye aşina olduğum metro Genişletmek için tıkla ... Tsw4 mü? Tepkiler: Bucali
Bucali' Alıntı: Gerçekte değil de oyunda hep görmeye aşina olduğum metro Genişletmek için tıkla ... Tsw4 mü?
Bucali Moderatör Moderatör Dün 16:15 da #39 Dünyanın (Londra ve İstanbul T2'den sonra)en eski metrosu Budapeşte Metrosu Tepkiler: dragi35
Rime Moderatör Moderatör Dün 18:26 da #40 Bakü'de BNA'ne ait bir BMC Neocity Tepkiler: Bucali ve emreunel159