Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Duraklarda İzdiham Yaratan İett Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Duraklarda İzdiham Yaratan İett Hatları

76O -> Körüklü seferleri bile doluyken bugün solo seferi Sabahattin Zaim Üniversitesi durağında, durağa gelmeden önce inenleri indirdi sonra durağa yanaştı. Öho sayısı azaltılıp 1-2 körüklü eklenmesi gerek

Aslında yazmak istemedim ama dayanamayacağım.
2017-2018 yılları prime 15BK neydi ya? Bilen bilir, sinek gibi cama yapışarak giderdin, iğrenç ötesiydi. Sıcaktan isilik çıkarıyordun, ter kokuyordu içerisi...

336
336E
336H
336K ( Sadece Yaz Tarifesi kapsamında )

36C
36F
36L ( 4.Levent durağı başta olmak üzere )
36V ( Sadece öğlen saatleri , Vezneciler kalkışlı seferler . Kış tarifesi 14:30 ve 15:00 gibi )
36Z ( 4.Levent durağı başta olmak üzere )
36HT ( Az seferi olmasından dolayı )

79F ve 79KM

Akaretler durağından: 50L,30M
Bahçeşehir Üniversitesi durağından(Özellikle sabah saatleri okul zamanları): DT1,40T, 22
Kabataş Erkek Lisesi (Beşiktaş yönü) durağından: DT2,40T,22 (özellikle akşam saatleri)
2-3 seneye öncesine kadar 55B (Savaş Petrolün rezalet Temsalarına binmek zorunda kaldık 1 sene boyunca. Daha sonra da sefer saatleri azaltıldı ve 55B'deki yolcuları 50L'ye zorladılar. Son zamanlarda İett'nin Akia'ları çalışıyordu ve geçtiğimiz günlerde kapandı.

Son düzenleme:
2013-17 yıllarında Ümraniye de lise okurken 11H a binemiyorduk :) İETT de sağ olsun bazı seferlere 12 metre solo araç bile vermeyip kısa ÖHO’ları yazıyordu :) şu anda bazen Şahinkaya bazen Anadolu garajından körüklü araç çalıştığını görüyorum.

11ÜS de çok sıkıntılı bir hattı. Hatta bir gün vatandaşlar Altunizade de 11ÜS e binemedikleri için yol kesip eylem yapmıştı

Akaretler durağından: 50L,30M
Bahçeşehir Üniversitesi durağından(Özellikle sabah saatleri okul zamanları): DT1,40T, 22
Kabataş Erkek Lisesi (Beşiktaş yönü) durağından: DT2,40T,22 (özellikle akşam saatleri)
2-3 seneye öncesine kadar 55B (Savaş Petrolün rezalet Temsalarına binmek zorunda kaldık 1 sene boyunca. Daha sonra da sefer saatleri azaltıldı ve 55B'deki yolcuları 50L'ye zorladılar. Son zamanlarda İett'nin Akia'ları çalışıyordu ve geçtiğimiz günlerde kapandı.
55B ve 37T için bütün wowturkey ahalisi olarak yazmalıyız halici geçmek iyetete yüzünden benim için imkansız bir aktivite artık (50P’yi boşverin)

Son düzenleme:
36L.. 36L.. 36L.. Kodundaki L "Lanetli Hat"dan geliyor.
Yukarda arkadaşım yazmış şimdilerde 4.leventte yoğunluk oluyor. Bundan bi kaç yıl önceye kadar Beşiktaş Peronlarda bi izdiham varsa bilinki oradan 36L kalkıyordur. Akşamları otobüs beklerken kaynak oluşturup saatlerce bekleyen insanların önüne geçip kavga edenler mi dersin neler olmuyodu. Bi keresinde şoför sıranın ucuna gelmeyip sıranın ortalarında durdu aha dedik koptu kıyamet. Ortadakiler falan bindi hep sonra öndekiler bağırdı çağırdı şoför hepsini indirdi bu sefer sıranın önünden almaya başladı yolcuları. Bu da böyle bi anı.

36L.. 36L.. 36L.. Kodundaki L "Lanetli Hat"dan geliyor.
Yukarda arkadaşım yazmış şimdilerde 4.leventte yoğunluk oluyor. Bundan bi kaç yıl önceye kadar Beşiktaş Peronlarda bi izdiham varsa bilinki oradan 36L kalkıyordur. Akşamları otobüs beklerken kaynak oluşturup saatlerce bekleyen insanların önüne geçip kavga edenler mi dersin neler olmuyodu. Bi keresinde şoför sıranın ucuna gelmeyip sıranın ortalarında durdu aha dedik koptu kıyamet. Ortadakiler falan bindi hep sonra öndekiler bağırdı çağırdı şoför hepsini indirdi bu sefer sıranın önünden almaya başladı yolcuları. Bu da böyle bi anı.
Bak arkadaşım. Bu sitenin sahibi bile beni engelliyor tamam mı. Ne için? Normal hatları kapattılar dediğim için engelleniyorum. Aynı kişi yani Yusuf utanmadan senin yazını beğenebiliyor mesela işte bende bunu anlayamıyorum.

Ben 1 senedir 1,5 senedir ne için kendimi yırtıyorum. Diyorum ki metro açabilirsiniz tramvay açabilirsiniz ama normal hatlara dokunmayan diyorum. Tepki gelince 36L'yi geri açtılar gibi yaptılar ama aslında açmadılar çünkü 36L Beşiktaşa diyordu şimdi ise Beşiktaşa gitmiyor. Burda mesele insanların daha fazla aktarma yapması yani buna zorlanması. Bilinçli kötülük var diyorum ama anlatamıyorum.

Gerçi şuna yemin ederim ki beni milyonlarca insan anlıyor yani benle aynı fikirdeler, bu sitedeki 10 tane trol beni anlamasa da olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar