Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ego Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ego Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

Emir006

Çaylak
Çaylak
Ben EGO Genel Müdürü olsaydım 500 körüklü ve 1000 solo yeni kasa CNG'li MAN Lion's City alımı yapar ve ek olarak 200 adet körüklü ve 400 adet de solo dizel MAN Lion's City alımı yapardım.

Bunun dışında Ankara Özel Halk Otobüslerine alçak tabanlı olma zorunluluğu getirir ve AHOK'un kafasına göre hatsız kasa satışı yaparak yolcuları mağdur etmesini yasaklardım.

Ek olarak Bombardier'leri yeniler ve Keçiören Metro hattına sokardım.

Öncelikle doğrudan belediyeye ait araçlar arasında aktarma ücretini kaldırtmaya çalışırdım. İlk biniş ÖHO/ÖTA veya Başkentray'a olması halinde sadece ilk aktarma ücretli olurdu. Aktarma sayısını 4 ve süreyi 80 dk çıkartmaya çalışırdım.

Aktarma ücreti kalkarsa, özellikle uzak bölgelerin otobüslerini beslemeye çeviririm. Ya da 5 tane metro 1 tane şehir merkezi yaparım.

Metroda aksaklıktan dolayı ara güzergahta otobüs taşıması varsa, metro ringlerini tekrar metroya binilen durağa kadar uzatırım.
(Adamlarda akıl yok ki. Bir defasında Hastane-Akköprü arası otobüsle taşındı. Demetevler, Yenimahalle, İvedik yolcusu mağdur oldu. Çünkü beslemeler kendi istasyonuna kadar gitti. Adamlarda beyin olsa 202, 208, 271 vb hatları 2 gün için Akköprüye uzatırlardı)

Yasal zorunluluklar dışında tüm ücretsiz binişleri iptal ederim.

100 km ve üzeri bölgelere giden hatları iptal ederim. Ya da 442'de kullanılan otobüslerden koyarım. Şehiriçi için üretilmiş araçlarla şehirlerarası tarz taşıma yaptırmam. Bazılarını özelleştirip, İstanbuldaki Şile-Üsküdar hattında çalışan tarz otobüsler çalıştırtırım.

Solo MAN otobüsleri (mavi olanlar) elektrikliye çeviririm. Bu araçları süper ekspres olarak kullanırım (Ankara'da BRT/metrobüs yapacak imkan olmadığından, ekspres olarak kullanırım)

Konu görüntüleyen kullanıcılar