Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

EGO Otobüs Filosu | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

EGO Otobüs Filosu

Akia, metrobüs alımı yapılırken egonun ayağı alışsın düşüncesiyle birde ultra lf 12 göndermiş. Akialar istanbulda iyi performans gösterirse metrobüsün yanında solo modellerinde ego filosunda yer alacağını düşünüyorum. Ancak öbür başlıkta arkadaşın paylaştığı bmc procity tr ihalelerini anlayamadım. Araçlar beyaz ve mavi-beyaz olarak gözüküyor. Ego'nun Bmc alacağını sanmıyorum. Bu seneki filo genişlemesi Mercedes-Otokar-Akia şeklinde olabilir
eGO otobüsleri BMC procity körüklü alınacakmış

Son düzenleme:
İnstagramda hoşdere otobüs fabrikasından fotoğrafları paylaşılmış, Ego filosuna yakın zamanda Mercedes Benz Conecto Black Editionlar katılacak. Hayırlı olsun şimdiden.

İnstagramda hoşdere otobüs fabrikasından fotoğrafları paylaşılmış, Ego filosuna yakın zamanda Mercedes Benz Conecto Black Editionlar katılacak. Hayırlı olsun şimdiden.
Resmi paylaşır mısınız? Aynı boyamaya sahip anadoludaki herhangi bir şehre teslimat da olabilir.

Araçların üzerinde EGO yazıları mevcut yalnız. Hatta arka tarafta kocaman EGO logosu mevcut.
Ve araçlar kaplamalı. Boya yok.

Yeni alınacak olan körüklü otobüsler de mercedes conecto G olur mu acaba ? Akia firması zor durumda olduğu için metrobüsler de başka markadan olur.

Son düzenleme:

Yeni alınacak olan körüklü otobüsler de mercedes conecto G olur mu acaba ? Akia firması zor durumda olduğu için metrobüsler de başka markadan olur.
Onu eGO BMC procity dizel körüklü' alınabilir ama . Mercedes conecto dizel körüklü' almaz heralde yoksa alır

Ego Mercedes conecto körüklü almadı dizel 10 adet solo aldı bus Photo gördüm

Ego Mercedes conecto körüklü almadı dizel 10 adet solo aldı bus Photo gördüm ego 3 bölge verdi
Screenshot_2025-06-03-13-52-34-109_com.android.chrome.jpg

Son gelen Conectolarla birlikte faal ego filosu 1900 aracı aştı. Bu iyi bir sayı ama anlamadığım ihtiyaca rağmen egonun inatla körüklü otobüs almaması. Böyle küçük alımlar yapılacağına 75-80 adetlik bir körüklü dizel otobüs ihalesinin yapılması lazım. 2007 Manların 20 yaşlarına yaklaştığını varsayarsak ihaleye 200-250 civarı solo cngli otobüste eklense iyi olur.

Son gelen Conectolarla birlikte faal ego filosu 1900 aracı aştı. Bu iyi bir sayı ama anlamadığım ihtiyaca rağmen egonun inatla körüklü otobüs almaması. Böyle küçük alımlar yapılacağına 75-80 adetlik bir körüklü dizel otobüs ihalesinin yapılması lazım. 2007 Manların 20 yaşlarına yaklaştığını varsayarsak ihaleye 200-250 civarı solo cngli otobüste eklense iyi olur.
Bu yıl içerisinde hepsi alınır. MAN sololar gidiyor önce cünkü filodaki en eski araclar onlar

• Beğen
Tepkiler: Mehmetsoner
Ego otobüsleri BMC procity ihalesi bitti tamamlandı BMC alınacak

Konu görüntüleyen kullanıcılar