Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

EGO'nun Man Lion’s Classic Dizel Otobüsleri | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

EGO'nun Man Lion’s Classic Dizel Otobüsleri

Ego otobüsleri Man Lion's classic 2006 model hibesi ettiler Elazığ Palu belediye
images (14).jpeg
images (7).jpeg
images (6).jpeg

• İnanılmaz
Tepkiler: T.C EMRE SAĞIR
Ankara EGO Genel Müdürlüğü tarafından Sivas Divriği Belediyesi'ne 1 adet 2006 model MAN Lion's Classic dizel otobüs hibe edilmiştir. Fotoğraf alıntıdır.
Screenshot_20250209_213629_Instagram.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mehmetsoner
Bunlar neden filodan ayrıldı, neden tutulmadı anlamıyorum yani dizelle cng arasında nedir bu kadar fark eden şey sonuçta kasa aynı kasa değil mi
evet aynı kasa ama ego bu dizellerden hatırladığım kadarıyla 30 tane alındı 5 tanesi belediyeye hibe edildi geri kalan bölgelere ise 5 er 5 er dağıtıldı diye biliyorum geriye kalan 2006 manlar elektrikliye cevrildi ilk 4. bölge kullandı sonra 2. bölgeye transfer edildi ve hala da 2. bölge hatlarında kullanılıyor yanlıs bilgim varsa özür dilerim şimdiden :)

evet aynı kasa ama ego bu dizellerden hatırladığım kadarıyla 30 tane alındı 5 tanesi belediyeye hibe edildi geri kalan bölgelere ise 5 er 5 er dağıtıldı diye biliyorum geriye kalan 2006 manlar elektrikliye cevrildi ilk 4. bölge kullandı sonra 2. bölgeye transfer edildi ve hala da 2. bölge hatlarında kullanılıyor yanlıs bilgim varsa özür dilerim şimdiden :)
Ek olarak 6 Şubat deprem felaketi sonrası mobil duşa dönüşen ve Kahramanmaraş'a giden EGO'ya ait bir adet 2006 model MAN Lion's Classic, orada yanarak hurdaya döndü. Aracın plakası ve kodu hakkında ise bilgim yok.

Ayrıca EGO 2006'lardan 06 AY 9339 ve 06 AY 9364 plakalı araçları 2018 yılında Bosna Hersek Mosstar'a hibe etmiştir.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar