Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

En Gıcık Olduğunuz Eshot/İztaşıt Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

En Gıcık Olduğunuz Eshot/İztaşıt Hatları

Güzergahı değiştiğinden beri 328,her Çankaya'ya geldiğimde boş gördüğüm F. Altay-Lozan Meydanı hattını da sevmiyorum

aklıma gelenleri yazıyorum

9 özzümrüt-siteler : hat resmen yuvarlak olarak çift taraflı çalışıyor,içinde 4 yolcudan görmüyorum. Özzümrüt'ün arkasından Siteler oradan sahilden Narlıdere Kaymakamlık ta son durak yapsa daha çok iş görür

338: bu hattın çalışması tamamen yakıt,kaynak israfı. oysa ki bu hattan gelecek otobüslerle çok daha mantıklı hatlar kurulabilir,resmen içim acıyor

328: bu yolu 330-963-515-214 paylaşıyor, beşinci çocuğa ne gerek vardı çözemedim. grevde de mecburen çalıştı zaten, yerine 963 yeğlerdim

951: hat gereksizlikten çok güzergahı kısa,ben hala daha 10 ile birleştirilmesini savunuyorum. en azından yolcu sayısı daha da artar

359: şimdi Çay Mahallesi kalabalık,yolcu yoğunluğu fazla amenna. ey ESHOT, anla artık Salhane'yi kullanan yok,varsa da gelenler Halkapınar 2 den gelen bir iki yolcu. Farklı bir son durakta değerlendirilmesi gerek

Konu görüntüleyen kullanıcılar