Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

En İyi Ve En Kötü Reklam Müziğine Sahip Markalar | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

En İyi Ve En Kötü Reklam Müziğine Sahip Markalar

Yasin190754

Paylaşımcı
Paylaşımcı
En bilindik mobilya markalarından olan İstikbal'in Evin Her Hali Güzel reklamındaki müziği severim. Bu reklamda Göksel'in Dönüyor Dünya parçasından yararlanılmış.

A101'in günümüzde artık pek geçerliliği kalmayan Harca Harca Bitmez sloganlı reklamlarını ise beğenmiyorum.

Burada, hem günümüzde var olan markaların hem de tarihe karışmış nostaljik markaların beğendiğimiz/beğenmediğimiz reklamları paylaşabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Meksika
En bilindik mobilya markalarından olan İstikbal'in Evin Her Hali Güzel reklamındaki müziği severim. Bu reklamda Göksel'in Dönüyor Dünya parçasından yararlanılmış.

A101'in günümüzde artık pek geçerliliği kalmayan Harca Harca Bitmez sloganlı reklamlarını ise beğenmiyorum.

Burada, hem günümüzde var olan markaların hem de tarihe karışmış nostaljik markaların beğendiğimiz/beğenmediğimiz reklamları paylaşabiliriz.
A101 Harca Harca Bitmez sloganını terketti yalnız 3-5 ay falan önce. Yerini Hep Ucuz sloganı ve şarkısı aldı.

BEKO'nun 2000'li yıllarda (2004-2013 arası olmalı) kullandığı ve sonradan bıraktığı reklam müziğine geri dönmesini isterim.

• Beğen
İstikbal'in bahsettiğim reklamı da eski.

A101'e gelecek olursam, onlar da Migros gibi STT'si yaklaşmış ürünlere cazip indirim yapsalar gerçekten ucuz olabilirler.

• Beğen
İstikbal'in bahsettiğim reklamı da eski.

A101'e gelecek olursam, onlar da Migros gibi STT'si yaklaşmış ürünlere cazip indirim yapsalar gerçekten ucuz olabilirler.
Doğrudur. Ek olarak denetim gelse bu fahiş fiyatlara ve cezalar ağırlaştırılırsa iyi olur. Buna benzin de dahil.

Bu arada Arçelik'in mevcut reklam müziği 2002'de yeni (şimdiki) logoya geçtiği zamandan itibaren kullanılmaya başlayan bestenin güncelleştirilmiş hali.

Konu görüntüleyen kullanıcılar