Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot/İzulaş/İztaşıt Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı? | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot/İzulaş/İztaşıt Bugün Hangi Otobüs Arıza Yaptı?

BMC'leri hibe veremeyiz gibi,
Hepsi tıraş bıçağı olacak diyorum şimdilik,
Yanan daha fazla araç olur mu?bilmem,
Mercedes'ler de bir parti daha gelse de kurtulsak, körüklü çok isterdim ama şu an solo otobüslere ağırlık verilmeli ki pro yangın city'ler gitsin

• Beğen
Tepkiler: dragi35
BMC'leri hibe veremeyiz gibi,
Hepsi tıraş bıçağı olacak diyorum şimdilik,
Yanan daha fazla araç olur mu?bilmem,
Mercedes'ler de bir parti daha gelse de kurtulsak, körüklü çok isterdim ama şu an solo otobüslere ağırlık verilmeli ki pro yangın city'ler gitsin
Beldeler daha iyi çıktı bunlardan 😂

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Umarım sizde kaliteli otobüs alırsınız yazık Anadolu yakası Citarolardan kurtulsun artık💚

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği wowturkeynet@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.

Yararlı Bağlantılar