Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar

İzmir Kasomirse başyapıtı 490'dır

Bir gün hastayım,yarım gün izin almıştım okuldan,eve gideceğim.490 geldi.Bindim.Şoför arkası koltuk boş.Geçtim oturdum.Gıcık teyzenin biri Nato'dan bindi. Beni kaldırmak istedi.Ben anladım ama hemen kulaklığı(A planımı) çıkartıp kendimi savunmak istedim.Teyze ağzını bıçak açamadı.En son Üçyol'da indik,Teyze:
-💫ÖzEl ArAcA bİnİn KoLtUkLaRı HaRcAmAyIn
Dedi. İçimden dünyanın en uzun küfrünü ettim,hatta dışa vurmak istedim.Hayatımın ilk gıcığı bu teyzedir.
Sonrasında teyze gitti emekli otobüsünün durağında 681 bekledi
zaten hayatında 681 e binmemiş yaşlı yaşlı değildir net

Şoför Karakolda duralım:Öğrenciler vs bir amca bir kadını oturtmak için öğrenci kaldırmak istedi sonra amca ve teyzelerde yer isteyince öğrenciler ile yaşlılar kavga yaşadı ücretsiz biniyonuz diyince ortam gerildikçe gerildi. Bu arada bir vatandaşımızın Karakolda duralım bence sözü ile ortam sakinleşti bu olay kadın şoförün sürdüğü 2009 procityde gerçekleşti
yaşlıların yaşını kullanara ağababalık sergilemesi bence daha da saygısızca bir şey
böyle böyle sırf yaştan gelen saygıyı bile alamıyorlar,bu yüzden ben de çok hasta veya saygılı biri olmadıkça yer vermiyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar