Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

417 nolu BUCA KOOP - KONAK hattı için Konak 19.00 seferinin bazı günlerde yapılmadığı için ESHOT'a 18.04.2025 tarihinde başvuru kaydı açmıştım.

Başvuru kaydımda hattın, Konak 19.00 seferinin düzeltilmesi ve bir sonraki sefer saatinin ise 19.10 veya 19.15 olarak düzenlenmesini talep etmiştim. Başvuruma bilgilendirme amaçlı red verilmiş gibi görünse de talebim olumlu karşılanmış görünüyor ve 26.05.2025 tarihinden itibaren 417 nolu hattın 19.20 seferi artık 19.15 olarak yapılacak.
1000002935.jpg
1000002936.jpg

Nereden ve nasıl başvuru yapabiliyoruz?
1- İzmir Him Web sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

2- Twitter/X üzerinden @İzmirHim etiketi ile öneri, istek ve şikayetlerinizi yazıp gönderi paylaşabilirsiniz. Onlar gönderiyi görüp kayıt açınca size başvuru numaranızı yorum olarak veriyorlar.

3- Facebook ve İnstagram'da ESHOT'un sayfasında gönderilere öneri, istek ve şikayetlerinizi yazıp yorum yaparsanız onlar yorumunuzu görüp kayıt açınca başvuru numaranızı size yorum olarak veriyorlar.

1- İzmir Him Web sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

2- Twitter/X üzerinden @İzmirHim etiketi ile öneri, istek ve şikayetlerinizi yazıp gönderi paylaşabilirsiniz. Onlar gönderiyi görüp kayıt açınca size başvuru numaranızı yorum olarak veriyorlar.

3- Facebook ve İnstagram'da ESHOT'un sayfasında gönderilere öneri, istek ve şikayetlerinizi yazıp yorum yaparsanız onlar yorumunuzu görüp kayıt açınca başvuru numaranızı size yorum olarak veriyorlar.
En hızlı hangisi cevap verebilir

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve KSakin35
Bayraklı Şehir Hastanesi - Halkapınar Metro hattını 26.10.2023 ve Bayraklı Toplu Konutları - Bornova Metro hattını 10.10.2023 tarihlerinde önermeme rağmen reddedip daha sonra kendileri açtılar

1000001206.jpg
1000001205.jpg
1000001207.jpg
1000001204.jpg

• Beğen
Tepkiler: KSakin35
hocam sanki reddetmekten çok talebi önemsemişler gibi geldi bana
genelde benim taleplerime kesin bir dille ret mesajları geldiğinden kullandıkları dili çözmeye başladım diyebilirim
.
.
muhtemelen ben de bu başlığı 912 talepleriyle dolduracağım,hala hala hala yeterli değil

• Beğen
Tepkiler: KSakin35

Konu görüntüleyen kullanıcılar