Enstanya
Paylaşımcı Üye
Peki Evka 3 için bir şey yazabilir misinAçmazlar işte eshotu az çok biliyoruz aktarma yaptırmayı istiyorlar. Ben kemalpaşadan kemere hat önerdiğim zaman bile reddedildi.
Ekli dosyayı görüntüle 69238
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Peki Evka 3 için bir şey yazabilir misinAçmazlar işte eshotu az çok biliyoruz aktarma yaptırmayı istiyorlar. Ben kemalpaşadan kemere hat önerdiğim zaman bile reddedildi.
Ekli dosyayı görüntüle 69238
Talebinizi ilettim.Bornova Naldöken - Kemer hattı içinde talep açar mısın
Neresi için?Peki Evka 3 için bir şey yazabilir misin
TeşekkürlerTalebinizi ilettim.
İlettim.Yeni mezarlık
Hasan Ali Yücel caddesinin solunda kalan yerleşimin oradan geçse kabul ederler belki313 varken evka3e tekrar hat açacaklarını düşünmüyorum ama yazarım gene de.
Hasan Ali Yücel caddesinin solunda kalan yerleşimin oradan geçse kabul ederler belki
Ekli dosyayı görüntüle 69239
Ben geçen gün attım umarım onay gelirBir de öyle siz talep edin. O zaman belki açılma ihtimali olabilir.
Ben geçen gün attım umarım onay gelir
Bölgede Şehir Hastanesi'ne ulaşım için planlama çalışmaları yapılmakta olup çalışmaların tamamlanmasından sonra duyuru bilgisi resmi internet sitemizden yapılacaktır
Ben de önceden talep etmiştim red cevabı gelmişti ama sizde gelmez inşallah.ayrıca Menemen - Bostanlı İskele hattının açılmasını talep edeceğim.
Daha cevaplamadı1. Ye tam olarak ne cevap verdiler?
583eyse yaparız gibisinden geçiştirdiler 2-3 ay geçti hala birşey yapılmadıDaha cevaplamadı