Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot'un Öğrenci Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot'un Öğrenci Hatları

353’ü sırf üniversite öğrencileri için açık tutuyorlar. Güzel hat ama biraz uzun sürüyor yolu. Özellikle pazar günü seferleri çok az.
353 yerine öğrenciler için aslında 352 gaziemir-tınaztepe adında Gaziemir içi-Çevreyolu-Buca Koop girişi-Hasanağa-Kampüsler şeklinde ayrı hat açılsa hem ekspres ulaşımı destekler,hem de öğrenciler 353 ile dolanacağına 352 ile daha hızlı ulaşır

412 de kampüs içerisinde bulunan bir hat olduğundan öğrenci dolu. Keza 413 ve 207 de öğrenci servisi.

311-290-390-690-558-267-268-596 hatlarında da öğrenci yoğunluğu çok yüksek
okullar bölgesindeki hatların hepsi(59-259-267-268-368-468-505 ve 367 nin 07:45 seferi) sabahları öğrenci servisi şeklinde çalışır
Özellikle de 2021 yılında 59 a kemerden binip öğrenci köyü durağında inen biri olarak çamdibinde inanılmaz rağbet gördüğünü söyleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Doko ve Beykozlu
353 yerine öğrenciler için aslında 352 gaziemir-tınaztepe adında Gaziemir içi-Çevreyolu-Buca Koop girişi-Hasanağa-Kampüsler şeklinde ayrı hat açılsa hem ekspres ulaşımı destekler,hem de öğrenciler 353 ile dolanacağına 352 ile daha hızlı ulaşır
Evka1 - Esbaş Aktarma

Evka1 Tınaztepe Üniversitesi, gaziler cd, adatepe garaj, tınaztepe, bucakoop, bucabatı kavşağı, otoban, 6.sanayi, esbaş

öğrenci servisi olarak açılan 413 hattına benzer şekilde tınaztepeye gider. Evka1 bölgesini tınaztepeye ve bucakoop bölgesine hızlıca bağlamak için açılabilir. Menderes caddesi trafiğine alternatiftir. bucakoop bölgesine otobandan bir hat ile ulaşmak için bu bölgeden geçer, buca doğu kavşağındaki yoğun trafiğe alternatif olarak buca batı kavşağını kullanır. tpe-bostanlı, tpe - faltay, tpe - bornova hatlarında olduğu gibi gaziemiri ekspres bir otoban hattıyla bağlar. 353ün alternatifidir
IMG_2818.png

Ben de daha önce böyle bir öneride bulunmuştum Gaziemir’den gelip Buca koop çıkışını kullanan bir hattın açılmasının zorunlu olduğunu düşünüyorum
Evka 1 esbaş
Gaziemir tınaztepe
İki ayrı hat olarak birbirini tamamlayabilir

Tabii olabilir ancak hattı bu şekilde 413 güzergahı ile çizerken bölgedeki üç büyük devlet ve bir çok özel küçük öğrenci yurdunu, yoğun nüfuslu gaziler mahallesi ve G.O.P. cdsini düşündüm

869 ile Üçkuyular bölgesine ekspres ulaşım mümkün ancak bu saydığım bölgelerden adatepe ve tınaztepe tarafına hiç ulaşım yok, yürümeyi tercih etmeyip otobüsle gitmek isterseniz, Buca belediyesinde aktarma yapmanız gerek bu da yolu aşırı uzatıyor

İşte eshot böyle şeyleri yapması lazım. Bunları biz yazıp çizip hime yazınca aynı tarz cevaplar geliyor.
Tabii olabilir ancak hattı bu şekilde 413 güzergahı ile çizerken bölgedeki üç büyük devlet ve bir çok özel küçük öğrenci yurdunu, yoğun nüfuslu gaziler mahallesi ve G.O.P. cdsini düşündüm
Düşünceniz güzel. Eshot keşke böyle yapsa 413 de böylece gün boyu çalışırdı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar