Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eski Atakum Günleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eski Atakum Günleri

Emir

Moderatör
Moderatör
Bir zamanlar Atakum, Samsun’un serin kaçamağı, çocukların yazlık cenneti, gençlerin hayal durağıydı… Ne katlı siteler vardı ne de kalabalık beach club’lar. Denize sıfır piknik alanları, tahta masa-sandalyeli çay bahçeleri, tuzlu saçlarla dönülen dolmuş hatları…

Yazlık sinema ile deniz kokusu birbirine karışırdı. O eski Atakum’da gündüz denize girilir, akşam pastaneden dondurma yenir, sahil boyunca yürünürdü. Bazen sadece bir simit ve termosla saatler geçirilirdi. Kumda yanan ayaklar, çakıl taşlarıyla yazılan isimler ve suya karşı söylenen gizli şarkılar...

Bugünkü Atakum’un ışıkları daha parlak olabilir ama o eski loşlukta saklı olan duygular hâlâ çok değerli. Bu başlık altında, çakıl taşlarından kurduğumuz dostlukları, tentelerdeki gölgeleri, denizin kenarında yitip giden yazları konuşalım.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Rime
Hafızam tazelendi engin günaydının (içimdeki ses) filmini izlemek zorunda kalmıştım manitayı beklerken saat geçsin diye atakum da avm de tek izleyici de bendim. 😂😂 Vaybe dile kolay 10 yıl geçmiş o evli ben halen bekar

Konu görüntüleyen kullanıcılar