Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ev İnterneti Uygun Fiyat Önerisi | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ev İnterneti Uygun Fiyat Önerisi

yuSuF

Yönetici
Yönetici
Merhaba arkadaşlar, malum son zamanlarda internet fiyatlarında artışlar oldu. Benim kullandığım ev interneti 150 TL civarından bir anda 550 TL gibi astronomik bir fiyata çıktı. Kapattım, uygun fiyat sunan hangi firmalar mevcut? Bilgisi olan ya da memnun olduğunuz firma hangisidir?

• Beğen
Tepkiler: Rime
Merhaba arkadaşlar, malum son zamanlarda internet fiyatlarında artışlar oldu. Benim kullandığım ev interneti 150 TL civarından bir anda 550 TL gibi astronomik bir fiyata çıktı. Kapattım, uygun fiyat sunan hangi firmalar mevcut? Bilgisi olan ya da memnun olduğunuz firma hangisidir?
paket olarak kaç Megabite ihtiyacınız var? GPON'mu Bakırmı istiyorsunuz ve tahhütlümü tahhütsüz mü?

Uygun fiyat olması önemli mb önemli değil hız olarak sınırsız olsun tahhütlü uygun oluyor ama hangi firma alacağım bilmiyorum açıkçası kapattığım firma türktelekomdu

• Beğen
Tepkiler: Rime
Uygun fiyat olması önemli mb önemli değil hız olarak sınırsız olsun tahhütlü uygun oluyor ama hangi firma alacağım bilmiyorum açıkçası kapattığım firma türktelekomdu
Limitsiz İnternetİN ===>>> Kotası, Sınırı olmaz.
Megabit zaten yükleme hızı (download) demek istemiştim

Maalesef Sınırsız yükleme hızı diye birşey yok
Büyük ihtimalle altyapınız Fiber yani GPON'dur
Türk Telekomun olduğu yerde Turknet vb. Türk Telekomun altyapısını kullanan firmalar vardır.

Fiyat olarak Turknet'e 100 Megabit'e kadar paketine bakabilirsiniz.

Limitsiz İnternetİN ===>>> Kotası, Sınırı olmaz.
Megabit zaten yükleme hızı (download) demek istemiştim

Maalesef Sınırsız yükleme hızı diye birşey yok
Büyük ihtimalle altyapınız Fiber yani GPON'dur
Türk Telekomun olduğu yerde Turknet vb. Türk Telekomun altyapısını kullanan firmalar vardır.

Fiyat olarak Turknet'e bakabilirsiniz.
altyapınızı sorgulayın muhakkak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Baktım en uygun 499 TL gibi bir rakam mevcut oda bana göre yüksek rakam :)

Ama bissürü ISS var ama ben Kullanmadığım şeyi size öneremem. en iyisi Teknoloji gündemine sahip üyelerimizden biri yardımcı olmalı.

====>>> @Bucali
Maalesef fiyat konusunda bir fikrim olmadığından ev internetimi sadece hız ve performans bakımından Vodafone 5G diyebilrim,

• Beğen
Tepkiler: yuSuF

Konu görüntüleyen kullanıcılar