Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Galatasaray 🟠🔴 | Sayfa 9 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Galatasaray 🟠🔴

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Manchester City'den İlkay Gündoğan'ı transfer etmeye yakın olduğunu dile getirdi.

Tugay Kerimoğlu açıklamasında, "İnsanlara hayal satmayı sevmem ama yüzde 85-90 İlkay Gündoğan. Net değil, yüzde 85-90" dedi.

İyi haftalar

AyDQd_1736144235_6516.jpg

• Beğen
Tepkiler: Meksika

İlkay Gündoğan ve Manchester City arasında yapılacak görüşmenin sonucuna göre Gündoğan, devre arasında Galatasaray forması giyebilir.​

• Beğen
Galatasaray - Başakşehir

Kupada Başakşehir ile oynuyoruz.
Beklediğim 11 şu şekilde :

Günay

Jelert - Sanchez - Abdulkerim - Jakobs

Torreira - Sara

Sallai - Mertens - Barış

Batshuayi

• Beğen
Son iki yıl olduğu gibi bu sezon da koşar adım şampiyonluğa giden Galatasaray’da en büyük gündem maddesi Victor Osimhen…

BU SEZON GARANTİ

Napoli’den kiralık olarak kadroya katılan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi hâline gelen Nijeryalı yıldızın tapusu el yakıyor. Ancak sarı kırmızılı yönetim, 75 milyon avroluk bedeli karşılayabilmek için formüller geliştiriyor. Birçok Avrupa devinden teklifler alan Victor Osimhen, sezonu Galatasaray’da tamamlayacağını söyleyerek bunları geri çevirirken yönetim “kazan kazan” formülü üzerinde duruyor.

KİM NE KADAR VERİRSE

Osimhen’in bonservis bedelini karşılayabilmek için sponsor arayan yönetim, görüşmelerde ortaklık teklifinde bulunuyor. Bonservis bedeli için hangi firma ne miktarda ödeme yaparsa, oyuncunun tapusuna da o oranda ortak olacak.

Buna göre 75 milyon avroya alınacak Osimhen, bir başka sezon daha büyük paralara satıldığında sponsorlar da o oranda kâr elde etmiş olacak. Yönetim, Osimhen’in bedelinin en az yarısını oyuncu satışlarından karşılamayı, diğer yarısını da sponsorlardan bulmayı umuyor. Eğer bu formül tutarsa Osimhen en az üç yıl daha G.Saray’da oynayacak.

Profesyonel futbolcumuz Ali Yeşilyurt’un sözleşmesi 2027-2028 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ekli dosyalar

• IMG-20250107-WA0004.jpg
    IMG-20250107-WA0004.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 26
  • Beğen
Tepkiler: Bedri18 ve Meksika
Profesyonel futbolcumuz Recep Yalın Dilek’in sözleşmesi 2027-2028 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

IMG-20250107-WA0005.jpg

• Beğen
Galatasaray, Eren Elmalı ve Trabzonspor ile anlaştı. Transfer 3 milyon Euro ve yarım sezon kiralık olarak Yusuf Demir karşılığında bitti. Trabzonspor, yabancı sayısına göre oyuncuyu kiralamama hakkına sahip.

Galatasaray 84-63 Saint Quentin​

Galatasaray, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in turunun ilk karşılaşmasında Fransız ekibi Saint Quentin’i farklı bir skorla yenerek galibiyete ulaştı.

• Beğen
Stadın yarısı cezalı

Fenerbahçe maçlarında 90 dakika Galatasaray'a küfür etmek serbest

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250109_223327.jpg
    Screenshot_20250109_223327.jpg
    275.2 KB · Görüntüleme: 41
  • Beğen
Anderlecht, Victor Nelsson için 7 milyon Euro resmi teklif yaptı. Galatasaray 10 milyon Euro altında teklifi kabul etmiyor.
Nelsson gitmek istiyor. 8 milyon Euro gibi bir rakama bu iş biter.

• Beğen
Galatasaray transfer gündemi
Galatasaray kimleri alacak
Galatasaray kimleri transfer edecek
Galatasaray yabancı transfer
Galatasaray'da kimler gidecek

Ziyech ve Nelsson ile yollar ayrılacak.
Jelert ve Yusuf Demir kiralık gönderilecek.

Stoper, sol bek, 8 numara ve santrafor oynayabilen kanat oyuncusu transfer edilecek.

Konu görüntüleyen kullanıcılar