R Rekli Aktif Üye Dün 18:47 da #1 35 PE 410 ve 35 EE 496 plakalı Mercedes cornecto lar Karşıyaka garajdan Adatepe garaja transfer olmuştur Tepkiler: Yasin190754, yuSuF ve dragi35
35 PE 410 ve 35 EE 496 plakalı Mercedes cornecto lar Karşıyaka garajdan Adatepe garaja transfer olmuştur
Yasin190754 Paylaşımcı Paylaşımcı Dün 19:38 da #2 Bu tür bir başlık acilen İETT için de gerekiyor şaka bir yana İstanbul'da garaj değişiklikleri son zamanlarda pek yaşanan bir durum değil Tepkiler: Atabey ve yuSuF
Bu tür bir başlık acilen İETT için de gerekiyor şaka bir yana İstanbul'da garaj değişiklikleri son zamanlarda pek yaşanan bir durum değil
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 10:36 #3 Rekli' Alıntı: 35 PE 410 ve 35 EE 496 plakalı Mercedes cornecto lar Karşıyaka garajdan Adatepe garaja transfer olmuştur Genişletmek için tıkla ... Neden Herşey Adatepeye gidiyor anlatmadım Tepkiler: Yasin190754
Rekli' Alıntı: 35 PE 410 ve 35 EE 496 plakalı Mercedes cornecto lar Karşıyaka garajdan Adatepe garaja transfer olmuştur Genişletmek için tıkla ... Neden Herşey Adatepeye gidiyor anlatmadım
Bucali Moderatör Moderatör Bugün 11:33 #4 Atabey' Alıntı: Neden Herşey Adatepeye gidiyor anlatmadım Genişletmek için tıkla ... Araçlarına iyi bakım yapılması için
Atabey' Alıntı: Neden Herşey Adatepeye gidiyor anlatmadım Genişletmek için tıkla ... Araçlarına iyi bakım yapılması için
Atabey Moderatör Moderatör Bugün 11:36 #5 bucali gel yapayz eka kapıştırıyoz bekleriz Tepkiler: Bucali