B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 08:52'de #42 Ata Bey' Alıntı: 28 güzel gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... Hattı yakalayabilirseniz,evet güzel
Ata Bey' Alıntı: 28 güzel gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... Hattı yakalayabilirseniz,evet güzel
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 08:54'de #43 675-Seferihisar-F.Altay akt.mrk. Ekspres(Seferihisar kavşağına dek) 883-IYTE-F.Altay Akt. Mrk. Ekspres 981-Balıklıova-F.Altay akt.mrk 982-IYTE-F.Altay Akt Mrk manzaracılar denemeli
675-Seferihisar-F.Altay akt.mrk. Ekspres(Seferihisar kavşağına dek) 883-IYTE-F.Altay Akt. Mrk. Ekspres 981-Balıklıova-F.Altay akt.mrk 982-IYTE-F.Altay Akt Mrk manzaracılar denemeli
Ata Bey Paylaşımcı Üye Perşembe saat 09:59'de #44 Bucali' Alıntı: 675-Seferihisar-F.Altay akt.mrk. Ekspres(Seferihisar kavşağına dek) 883-IYTE-F.Altay Akt. Mrk. Ekspres 981-Balıklıova-F.Altay akt.mrk 982-IYTE-F.Altay Akt Mrk manzaracılar denemeli Genişletmek için tıkla ... Hocam şehre en yakın manzarası güzel bol saatli hat var mı?
Bucali' Alıntı: 675-Seferihisar-F.Altay akt.mrk. Ekspres(Seferihisar kavşağına dek) 883-IYTE-F.Altay Akt. Mrk. Ekspres 981-Balıklıova-F.Altay akt.mrk 982-IYTE-F.Altay Akt Mrk manzaracılar denemeli Genişletmek için tıkla ... Hocam şehre en yakın manzarası güzel bol saatli hat var mı?
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:09'de #45 Ata Bey' Alıntı: Hocam şehre en yakın manzarası güzel bol saatli hat var mı? Genişletmek için tıkla ... Bol saatli mi bilmem de 202'ye G tarifesi basmayı düşünürseniz, binersiniz
Ata Bey' Alıntı: Hocam şehre en yakın manzarası güzel bol saatli hat var mı? Genişletmek için tıkla ... Bol saatli mi bilmem de 202'ye G tarifesi basmayı düşünürseniz, binersiniz
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:10'de #46 Bir de 45 dakikada bir kalkan 277 var Gökdere'den giderken sanki Jumanji'den fırlamış gibi orman her yer Tepkiler: Doko ve Ata Bey
Bir de 45 dakikada bir kalkan 277 var Gökdere'den giderken sanki Jumanji'den fırlamış gibi orman her yer
Ata Bey Paylaşımcı Üye Perşembe saat 10:22'de #47 Bucali' Alıntı: Bol saatli mi bilmem de 202'ye G tarifesi basmayı düşünürseniz, binersiniz Genişletmek için tıkla ... Basarım da Havalimanında 100 saat beklerim kalkış için Tepkiler: Doko ve Bucali
Bucali' Alıntı: Bol saatli mi bilmem de 202'ye G tarifesi basmayı düşünürseniz, binersiniz Genişletmek için tıkla ... Basarım da Havalimanında 100 saat beklerim kalkış için
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:25'de #48 Ata Bey' Alıntı: Basarım da Havalimanında 100 saat beklerim kalkış için Genişletmek için tıkla ... Yok havalimanından hint banliyösüne binin Karşıyaka'ya gidin isterseniz. Oradan da 777 var güzel manzaralı Tepkiler: Doko
Ata Bey' Alıntı: Basarım da Havalimanında 100 saat beklerim kalkış için Genişletmek için tıkla ... Yok havalimanından hint banliyösüne binin Karşıyaka'ya gidin isterseniz. Oradan da 777 var güzel manzaralı
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:28'de #49 17'nin hem son durağında iyi manzarası var hem de otoyoldan giderken günbatımında iyi manzarası var.
Ata Bey Paylaşımcı Üye Perşembe saat 10:30'de #50 Bucali' Alıntı: Yok havalimanından hint banliyösüne binin Karşıyaka'ya gidin isterseniz. Oradan da 777 var güzel manzaralı Genişletmek için tıkla ... Aman aman İzbanı unutmuşum
Bucali' Alıntı: Yok havalimanından hint banliyösüne binin Karşıyaka'ya gidin isterseniz. Oradan da 777 var güzel manzaralı Genişletmek için tıkla ... Aman aman İzbanı unutmuşum
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:35'de #51 Ata Bey' Alıntı: Aman aman İzbanı unutmuşum Genişletmek için tıkla ... Aman aman binmeyin ona mazallah sonra pestilinizi buluruz,koyun kokulu pestilinizi Tepkiler: Doko ve dragi35
Ata Bey' Alıntı: Aman aman İzbanı unutmuşum Genişletmek için tıkla ... Aman aman binmeyin ona mazallah sonra pestilinizi buluruz,koyun kokulu pestilinizi
dragi35 Paylaşımcı Üye Perşembe saat 10:39'de #52 Bucali' Alıntı: Aman aman binmeyin ona mazallah sonra pestilinizi buluruz,koyun kokulu pestilinizi Genişletmek için tıkla ... Ben mecburen neredeyse her gün binmek zorunda kalıyorum. Egekent 2'den bir yere gitmek İzban'sız zor Tepkiler: Enstanya, Doko ve Bucali
Bucali' Alıntı: Aman aman binmeyin ona mazallah sonra pestilinizi buluruz,koyun kokulu pestilinizi Genişletmek için tıkla ... Ben mecburen neredeyse her gün binmek zorunda kalıyorum. Egekent 2'den bir yere gitmek İzban'sız zor
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:41'de #53 dragi35' Alıntı: Ben mecburen neredeyse her gün binmek zorunda kalıyorum. Egekent 2'den bir yere gitmek İzban'sız zor Genişletmek için tıkla ... Koyundere tarafı mısınız? Òyleyseniz durağın açılmasına kadar mecbursunu,
dragi35' Alıntı: Ben mecburen neredeyse her gün binmek zorunda kalıyorum. Egekent 2'den bir yere gitmek İzban'sız zor Genişletmek için tıkla ... Koyundere tarafı mısınız? Òyleyseniz durağın açılmasına kadar mecbursunu,
dragi35 Paylaşımcı Üye Perşembe saat 10:43'de #54 Bucali' Alıntı: Koyundere tarafı mısınız? Òyleyseni, durağın açılmasına kadar mecbursunu, Genişletmek için tıkla ... Yok Egekent 2 üst tarafları. Otobüs + İZBAN yapmak gerek mecbur. Bir yere 428'le gideceksem (Bostanlı'ya veya Çiğli'ye) hayat kurtarıyor Tepkiler: Doko
Bucali' Alıntı: Koyundere tarafı mısınız? Òyleyseni, durağın açılmasına kadar mecbursunu, Genişletmek için tıkla ... Yok Egekent 2 üst tarafları. Otobüs + İZBAN yapmak gerek mecbur. Bir yere 428'le gideceksem (Bostanlı'ya veya Çiğli'ye) hayat kurtarıyor
B Bucali Çaylak Çaylak Perşembe saat 10:46'de #55 dragi35' Alıntı: Yok Egekent 2 üst tarafları. Otobüs + İZBAN yapmak gerek mecbur. Bir yere 428'le gideceksem (Bostanlı'ya veya Çiğli'ye) hayat kurtarıyor Genişletmek için tıkla ... İZBAN: They call me 007 0 Crowded 0 Bad Smell 7/24 Efficiency çeviri 0 kalabalık 0 kötü koku 7/24 verimlililk Tepkiler: Enstanya, dragi35 ve berke86
dragi35' Alıntı: Yok Egekent 2 üst tarafları. Otobüs + İZBAN yapmak gerek mecbur. Bir yere 428'le gideceksem (Bostanlı'ya veya Çiğli'ye) hayat kurtarıyor Genişletmek için tıkla ... İZBAN: They call me 007 0 Crowded 0 Bad Smell 7/24 Efficiency çeviri 0 kalabalık 0 kötü koku 7/24 verimlililk