W wowturkey.NET Ziyaretçi 12 Tem 2024 #63 Hayırlı cumalar diliyorum herkese. Tepkiler: Emir, adonia, Mona Roza ve 3 diğerleri
W WowTurkey Ziyaretçi 26 Tem 2024 #67 Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar. Tepkiler: Ali_Adana, adonia, Rafet ve 2 diğerleri
Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.
W wowturkey.NET Ziyaretçi 26 Tem 2024 #69 Tüm Wow ailesine Hayırlı Cumalar dilerim. Tepkiler: Ali_Adana, adonia, Rafet ve 1 kişi daha
adonia Moderatör Moderatör 2 Ağu 2024 #71 Cumamız hayr olsun Tepkiler: Mona Roza, wowturkey.NET, Rafet ve 2 diğerleri
W wowturkeyNet Ziyaretçi 9 Ağu 2024 #74 Cümleten hayırlı cumalar Tepkiler: Rafet, Mona Roza, Ali_Adana ve 3 diğerleri
adonia Moderatör Moderatör 9 Ağu 2024 #75 Cumamız hayr olsun Tepkiler: Rafet, Mona Roza, Ali_Adana ve 2 diğerleri
W wowturkey.NET Ziyaretçi 9 Ağu 2024 #76 Hayırlı cumalar diliyorum herkese. Tepkiler: Rafet, Mona Roza, adonia ve 3 diğerleri
W wowturkey.NET Ziyaretçi 16 Ağu 2024 #78 Hayırlı cumalar diliyorum herkese. Tepkiler: adonia, Ali_Adana, Rafet ve 4 diğerleri
W wowturkeyNet Ziyaretçi 16 Ağu 2024 #79 Cümleten hayırlı cumalar. Tepkiler: adonia, Ali_Adana, Rafet ve 4 diğerleri