Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett De Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett De Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri

Şehirlerarası otobüsler sezonda 24 saate varan çalışmalarla sorun yaşamamasına rağmen genelde günde en fazla 16 saat çalışan , aralarda dinlenen otobüslerin bu kadar çok hararet arızası vermesi veya yanması ilginç değil mi ?

Şehirlerarası otobüsler sezonda 24 saate varan çalışmalarla sorun yaşamamasına rağmen genelde günde en fazla 16 saat çalışan , aralarda dinlenen otobüslerin bu kadar çok hararet arızası vermesi veya yanması ilginç değil mi ?
İşleyen demir paslanmaz bizimkiler garajda bir yatıyor bir çalışıyor bir de yüksek tabanlı çalışıyor şehirlerarasında onlar kötü şartlara karşı daha dayanıklı bizimkiler alçak tabanlı topraktada gidiyor asfalttada

İETT ESHOT gibi yüksek tabanlıya yatırım yapmalı ÖHO’dan beklememeli hatta AKIA batmadıysa onların 9 metre yüksek tabanlı otobüsü var İETT görüşüp onun 12 18 metresini yaptırmalı (galiba artık üretilmiyor ama)

Son düzenleme:
Evet ama şu faktörde önemli şehirlerarası otobüsler genelde otobanda gider fakat İETT öho taşlı yolda da gider bozuk yolda da ve özellikleri çok farklıdır motorları olsun süspansiyonları olsun genelde şehirlerarası otobüslere daha çok ağırlık verir firmalar çünkü para oradadır.

İETT ESHOT gibi yüksek tabanlıya yatırım yapmalı ÖHO’dan beklememeli
Bu mümkün değil maalesef. Yaş bahanesiyle giden yüksek tabanlı araçların bir çoğu engelli rampasına uygunsuzluğu ve bebek arabası/valiz büyük el çantası gibi durumlarda yolcuya sıkıntı çıkarıyor. Çantaları falan geçtim en büyük sıkıntısı tekerlekli sandalyeyle binmek isteyen vatandaşlarımız için binmek gibi seçenekleri olmuyor maalesef

• Beğen
Tepkiler: İettci
Bu mümkün değil maalesef. Yaş bahanesiyle giden yüksek tabanlı araçların bir çoğu engelli rampasına uygunsuzluğu ve bebek arabası/valiz büyük el çantası gibi durumlarda yolcuya sıkıntı çıkarıyor. Çantaları falan geçtim en büyük sıkıntısı tekerlekli sandalyeyle binmek isteyen vatandaşlarımız için binmek gibi seçenekleri olmuyor maalesef
Alçak girişlileri var bu yüksek tabanlıların ne kadar yüksek kalıyorlar bilemiyorum ama akia’nın böyle alçak girişli bir 8 metre modeli var iett parayı çıkarıp pekala bunun 12 18 metresini ürettirebilir gidip köy hattına alçak tabanlı vermek arabanın ömrünü kısaltıyor çünkü tek sorun 2 ya da 5 kapılı olacak bunlar

M4510 olabilir mi ? 2 gündür Malkoçoğlu tarafında görevsiz duruyor ? Bilen var mı ? Ya da bu aracı gören ?

Birde nerede gördün ? Tabi biliyorsan oraları . Mahmutbey yolunda çekilmiş videoyu gördüysen 4541 dir . ( beton mikserinin söndürdüğü)

M-4510 olamaz çünkü M-4510 tamamı Emin Evim reklamı kaplamalı.👍 Ayrıca M-4510 dün 78F’de çalıştı gördüm.

Instagram hesabından paylaşılmış.Habipler - Arnavutköy yolu orası.

Bugün Sefaköy metrobüsün ordaki duraktan geçerken gördüm. A-793'ün arka motor kapağı açıktı ve yol yardım ekibi vardı. Arıza sebebini bilmiyorum uygulamadan bakıp düzenleyeceğim

Ekran görüntüsü 2025-06-25 224804.png

Konu görüntüleyen kullanıcılar