Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru A-1005'i 4-5 gün boyunca takip etmiştim. TÜVTÜRK'ten kaldı sonra Sanayi Sitesine Döndü bir şeyleri hallettiler büyük ihtimalle. 2-3 gün sonra tekrar çalışmaya başladı
2025 Procity TR Plus olan A-1814 Çatladıkapı'da arıza yapmıştır.
2025 model, 3-4 aylık olan bir aracın bu kadar çabuk arıza vermesi üzücü. Savaş Petrol ya da Vizyon Ulaşım bu araçlara çok mu kötü bakıyor yoksa ülkemizde çoğu sektörde olduğu gibi otobüs üretimi de kalitesizleşmiş anlamadım.
2025 model, 3-4 aylık olan bir aracın bu kadar çabuk arıza vermesi üzücü. Savaş Petrol ya da Vizyon Ulaşım bu araçlara çok mu kötü bakıyor yoksa ülkemizde çoğu sektörde olduğu gibi otobüs üretimi de kalitesizleşmiş anlamadım. Ekli dosyayı görüntüle 71833Ekli dosyayı görüntüle 71834
Çok yeni araçlar hep Klima Sistemi Arızası vermeye başladılar. İnanılmaz şaşırtıyor ama klima arızası aracın gitmemesine neden olur mu ki. Zaten en düşükte açıyorlar etki etmiyor camları açarsın aynısı olur
2025 model, 3-4 aylık olan bir aracın bu kadar çabuk arıza vermesi üzücü. Savaş Petrol ya da Vizyon Ulaşım bu araçlara çok mu kötü bakıyor yoksa ülkemizde çoğu sektörde olduğu gibi otobüs üretimi de kalitesizleşmiş anlamadım. Ekli dosyayı görüntüle 71833Ekli dosyayı görüntüle 71834
Kötü bakımdan değil bence. Procity TR sıfır olarak alınabilecek en ucuz 12 m otobüs şu anda (şu an hem plus hem plus olmayan 14 milyon ama kdv ile yoksa 12 milyona kadar düşüyor bir de bmc bayilerinin esnafa indirim uyguladığı bir gerçek. Karşılaştırma açısından Kent LF 15 milyon, Conecto 12 m ve Citiport 14 milyon.) bu fiyat aralığına ulaşmak için bir yerleden kısılıp üretim hatası çıkmış olabilir.
Kötü bakımdan değil bence. Procity TR sıfır olarak alınabilecek en ucuz 12 m otobüs şu anda (Bu plus modeli 12 milyon tl hatta plus olmayan 10 milyon. Karşılaştırma açısından Kent LF 15 milyon, Conecto 12 m ve Citiport 14 milyon.) bu fiyat aralığına ulaşmak için bir yerleden kısılıp üretim hatası çıkmış olabilir.