Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett Güzergah Revizyonu Gereken Hatlar | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett Güzergah Revizyonu Gereken Hatlar

Saçmalıklar ustası iett den bir klasik …
36V de -1 kodlu Cebeci deparında sadece 1 gün içerisinde saçma sapan duraklar eklenip , gereksiz bir hat konumuna düşmüştür . O kadar alelacele yapmışlarki tabela bile koymamışlar . Otobüsü neredeyse kullanan yok . Çünkü mantıklı bir yerden geçmiyor . Habiplerde dün giderken , 1.Cebeci’den geçiyor mu diye sordu yolcular . ( bu arada ilk gelen bizim araç olduğu için , duraktaki çoğu yolcu yığıldı ) Şöför geçmiyor dedikten sonra O KALABALIK DURAKTAN 1 ( BIR EVET ) KİŞİ BİNDİ .
Ben de eski güzergahının daha mantıklı olduğunu düşündüğüm için , hemen çözüm merkezine yazdım .

Bana göre şuanki güzergahta yolcu alabileceği yanlızca 4 mantıklı durak var . 4 ?? Mescidi Selam , Mescidi Selam Camii , Habipler Mahallesi , Habipler .

Zaten en pik saatimizde bile, Bu duraklarda max 10-15 kişi bekliyor . Koskaca solo araç , sırf 40 kişi için verilir mi ?
Eski güzergahında olsa , +2 durakla beraber ( hatta 3 ) 60-70 kişiyle gelir / geliyordu . Ayrıca eski sistemde , illa ki bu deparda çalışan araçlar normal hattın önüne çıkıyordu . Rahatlatıyordu bi nebze . Şimdi ikisi birden sürekli normal hattın arkasında kalıyor . Bizim yolcumuzda biraz saftır . Ne önce gelirse sadece ona biniyor . Zaten kalabalık araç , iyice sıkışıyorlar . Dün Mescidi Selam durağında beklerken 2 si arka arkaya geldi . Durakta zaten nerden baksan 20-25 kişi bekliyordu . İlk geen bütün kapıları açtı . Hepsi oraya sokulmaya çalışıyor. Arkadaki araca bir tek ben bindim . Önden gelse böyle bir şey yaşanmaz dimi İETT

He bu arada şikayetime yaptıkları inanılmaz mantıklı geri dönüşü inceleyin

Blabla - numaralı başvurunuzun cevabı: Kıymetli yolcumuz, bildiriminizi inceledik. Hat güzergahları, yolcu yoğunluğu, bölgedeki ulaşım ihtiyaçları, aktarma noktaları ve trafik durumunun yanı sıra, ulaşımın verimliliği ve sürdürülebilirliği gibi birçok faktör göz önünde bulundurularak planlanıyor. 36V hattımızın -1 işaretli depar seferi bu unsurlar doğrultusunda en verimli ve uygun rota olduğu değerlendirilmiştir. Yapılan bu analizler neticesinde hattın depar güzergahın değiştirilmesi uygun görülmüyor. Talebiniz olumsuz değerlendirilmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

En verimli rota = 30 yolcu , günün 4 te 2 sinde boş , normal hattın önüne çıkamama

En uygun rota = Otoban , tabela bile olmayan duraklar , insan yaşadığına dair iz olmayan bölge

Birçok faktörü göz önünde bulundurduk = Hattı incelemedik bile

Konu görüntüleyen kullanıcılar