Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 18 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

L’Etape Türkiye by Tour de France 2024 Bisiklet Yarışı Hakkında​

Değerli yolcularımızın dikkatine,

20 Ekim Pazar
günü düzenlenecek “L’Etape Türkiye by Tour de France 2024“ Bisiklet Yarışı nedeniyle güzergâh üzerinde hizmet veren hatlarımızda etkinlik süresince geçici güzergâh değişiklikleri olacaktır.

Bu doğrultuda;

11ÇB, 11H, 14M, 15, 15BK, 15ÇB, 15E, 15F, 15H, 15KB, 15KÇ, 15N, 15M, 15P, 15SD, 15ŞN, 15T, 15TK, 15TA, 15TY, 15Y, 15YK, 20, 121A, 121B, 121BS, 122ÇK, 135A, 135G, 135K, 135T, 136, 136B, 136R, 136Z, 137, 139S numaralı hatlarımız yarış süresince hizmet veremeyecektir.

14R numaralı hattımız yarış süresince Talimhane Ortaokulu Durağı’nda son durak yaparak sefer saatlerine buradan başlayacaktır.

15A numaralı hattımız yarış süresince Dedeoğlu Köprüsü Durağı’nda son durak yaparak saatlerine Dedeoğlu Köprüsü Durağı’ndan başlayacaktır.

138, 138B ve 9H numaralı hatlarımız yarış süresince Kalyon Sokak Durağı’nda son durak yaparak saatlerine Kalyon Sokak Durağı’ndan başlayacaktır.

139S numaralı hattımız yarış süresince; 11.15 saatine kadar olan seferler pasife alınarak hattımız 11.15'te Üsküdar’dan servisine başlayacaktır. Başkaya Caddesi’nden ise 11.45 saatine kadar olan saatler pasife alınacak olup saat 11.45'te servisine başlayacaktır.

122M numaralı hattımız Şahinbey Yönünde Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergâhından Şile Yolu Durağı’ndan güzergâhlarına bağlanarak çalışacaktır.

135 – 15D numaralı hatlarımız yarıştan etkilenmeyecek olup, normal güzergâhında devam edecektir.

F.S.M Köprüsü etkinlik süresince Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na trafiğe kapalı olacaktır. 122C numaralı hattımız Tepeüstü yönünde 2.Durak olan Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergahından Balkan Caddesi Durağı’ndan güzergâhına bağlanarak çalışacaktır.

F.S.M Köprüsü etkinlik süresince Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na trafiğe kapalı olacaktır. E-3 numaralı hattımız Sabiha Gökçen Havalimanı yönünde Fabrikalar Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergâhından Tepeüstü Durağı güzergâhlarına bağlanarak çalışacaktır.

F.S.M Köprüsü etkinlik süresince Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na trafiğe kapalı olacaktır. 622 numaralı hattımız Yenidoğan yönünde Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergâhından sonra Gülbahçe Sokak Durağı’ndan güzergâhlarına bağlanarak çalışacaktır.

F.S.M Köprüsü etkinlik süresince Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na trafiğe kapalı olacaktır. 522ST numaralı hattımız Sultanbeyli yönünde Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergâhından Huzur Mahallesi Durağı’ndan güzergâhlarına bağlanarak çalışacaktır.

F.S.M Köprüsü etkinlik süresince Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na trafiğe kapalı olacaktır. 522B numaralı Hattımız Yenidoğan yönünde Ali Sami Yen Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergâhından Tepeüstü Durağı’ndan güzergâhlarına bağlanarak çalışacaktır.

F.S.M Köprüsü etkinlik süresince Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na trafiğe kapalı olacaktır. 500T numaralı hattımız Tuzla yönünde 4. Levent Durağı’ndan sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergâhından Kozyatağı Durağı’ndan güzergâhlarına bağlanarak çalışacaktır.

Kaynak: İETT

Decathlon Büyükada Yarı Maratonu Hakkında​

20 Ekim Pazar
günü düzenlenecek olan Decathlon Büyükada Yarı Maratonu nedeniyle, Büyükada’da çalışan hatlarımızda yarış süresince güzergâh değişiklikleri meydana gelecektir.

Bu doğrultuda;

BA-2 ve BA-5 numaralı hatlarımız,
saat 10.00-14.00 saatleri arasında hizmet veremeyecektir.

BA-4 numaralı hattımız, Araba Meydanı kalkış Zağnospaşa Sokağı üzerinden Ceylan Sokağı’na kadar hizmet verecektir.

BA-1 numaralı hattımız, etkinlik süresince Lalahatun Sokağı’ndan kalkış yaparak hizmet verecektir.

Adaminiler etkinlik süresince, Araba Meydanı ve Polis Karakolu arkası ile Lalahatun kesişiminden hizmet vermeye devam edecektir.

Cumhuriyet’imizin 101. Yılı Kutlamaları Hakkında​

Cumhuriyet’imizin 101. Yılı kutlamaları kapsamında, Vatan Caddesi’nde, 20 Ekim Pazar günü 10.00-14.00 saatleri arasında Cumhuriyet Bayramı Tören provası ve 29 Ekim Salı günü 10.00-14.00 saatleri arasında Cumhuriyet Bayramı Töreni yapılacaktır.
06.00-14.00 saatleri arasında Vatan Caddesi ulaşımı trafiğe kapatılacağından; İETT araçlarımız alternatif güzergâhları kullanacaklardır.

• 38, 38Z, 39, 39D, 50Y ve 88A numaralı hatlarımız;

Edirnekapı, Topkapı, Millet Caddesi üzerinden geçtikten sonra Aksaray Köprüsü’nün altından U dönüşü yaparak, Millet Caddesi'nden devam edecek ve Topkapı alt geçitten devam ederek Edirnekapı Kaleboyu Durağı’ndan sonra güzergâhlarına gireceklerdir.

• 76E, 79T, 89T, 78, 78H, 79E, 79GE, 97GE, 146B, 336, 91E, 97G, 76A ve 146T numaralı hatlarımız;
Atışalanı Yanyol'u çıktıktan sonra Otogar istikametinden girerek, Terazidere, Cevizlibağ'dan Topkapı istikametinden geçtikten sonra Millet Caddesi üzerinden, Aksaray İSKİ'den güzergâhlarına gireceklerdir.

• 92M, 92Ş, 97M, 141M, 146M, E58 ve E59 numaralı hatlarımız;
Atışalanı Yanyol'u çıktıktan sonra Otogar istikametinden girerek, Terazidere, Cevizlibağ'dan Halıcıoğlu, Haliç Köprüsü üzerinden Mecidiyeköy'e giderler.

• 28, 88, 87, MR11 ve 41ST numaralı hatlarımız;
Topkapı Kale İçi istikametine, Topkapı alt geçidi ve Millet Caddesi istikametinden Pazartekke Durağı'ndan sonra Topkapı Garajı'ndan sonraki ışıklardan U dönüşü yaparak gideceklerdir. Taksim-Beşiktaş istikametindeki gidişatları normaldir.

•89, 89B, 89C ve 89K numaralı hatlarımız;
Fındıkzade Durağı'ndan sonra Aksaray istikametine düz devam ederek, Aksaray Köprüsü altından dönerek ring seferi olarak çalışacaktır.

• 32T numaralı hattımız;
Topkapı Millet Caddesi, Aksaray Pertevniyal Durağı’ndan güzergâhına girecektir.

• 90B numaralı hattımız;
Edirnekapı, Topkapı, Millet Caddesi üzerinden Aksaray İSKİ Durağı’ndan güzergâhlarına girecektir.

• 35D numaralı hattımız;
Millet Caddesi Topkapı alt geçit güzergahını kullanarak Edirnekapı'dan güzergahınâ girecektir.

MR52 Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi Hakkında​

MR52 Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi
arası hizmet veren hattımız yapılan güzergâh değişikliği ile 21 Ekim Pazartesi gününden itibaren Söğütlüçeşme – Halkalı Marmaray – Şehir Hastanesi arasında hizmet vermeye başlayacaktır.

yine gazi mahallesi torpili geçilmiş. cebeci de 50. yılda sultançiftliğinde m.selamda yaşayanlar beşiktaşa gidemez mi? gazidekilerden neyi eksik nüfüsu da daha fazla. metroyu açana kadar bekleseydiniz bari.
Pardon da torpil nerde geçilmiş bana söyler misin? Sadece 36G mi açılmış? Ayrıca zaten 36L ve 36Z'de açıldı. Kaldı ki 36L ve 36Z sadece cebecinin ve mescidi selamın hatları mı? Teşekkür edeceğine şu çekememezliğe ve attığın iftiraya bak. Beğenmediğin gazinin muhtarı gitti konuştu açtırdı bu kapatılan hatları.

Nasıl bunlara küfür etmiyim bana söyleyin? 40-50 Yıllık köklü, geçmişi olan hatları kapatmak ne demek günde 4 sefere indirmek ne demek bana söyler misiniz?

Mesela bir örnek 49G artık günde 4 sefer yapacak.

Onlarca hattı böyle ya kapattılar ya da o kadar seyrekleştirdiler ki yani pasif hale getirdiler. Hangi birini sayım bana siz söyleyin. Hizmet için seçilmedi mi bunlar? İrfan bey yakışıklı eli yüzü düzgün birisi ama biz manken aramıyoruz, asker de aramıyoruz madem ki yönetemiyorsun sayın İETT müdürü o zaman ben sizi istifaya çağırıyorum. Lütfen ya istifa edin ya da İmamoğlu sizi görevden alsın. Ama tüm bu yaşananlardan imamoğlunun habersiz olduğunu sanmıyorum çünkü videosu bile var küçücük çocuk bile imamoğunun yüzüne karşı söyledi TM10'da sıkıntı yaşıyoruz dedi 7 yaşında çocuk bu ya düşünün. İmamoğlunun tüm yaşananlardan haberi varsa ve harekete geçmiyorsa onu da istifaya davet ediyorum yerine Sinem Dedeoğlu geçsin.

Kapatılan veya seyrekleştirilen onca hat benim kanıma dokunuyor.

36CE
49
49G
49GB
49A
49Y
399C

daha vardır emin olun...

36L mesela eskiden beşiktaşa giderdi şimdi gitmiyor dolayısıyla 36L hattı benim için hala kapalı sayılır.

• Beğen
Tepkiler: eren62
Nasıl bunlara küfür etmiyim bana söyleyin? 40-50 Yıllık köklü, geçmişi olan hatları kapatmak ne demek günde 4 sefere indirmek ne demek bana söyler misiniz?

Mesela bir örnek 49G artık günde 4 sefer yapacak.

Onlarca hattı böyle ya kapattılar ya da o kadar seyrekleştirdiler ki yani pasif hale getirdiler. Hangi birini sayım bana siz söyleyin. Hizmet için seçilmedi mi bunlar? İrfan bey yakışıklı eli yüzü düzgün birisi ama biz manken aramıyoruz, asker de aramıyoruz madem ki yönetemiyorsun sayın İETT müdürü o zaman ben sizi istifaya çağırıyorum. Lütfen ya istifa edin ya da İmamoğlu sizi görevden alsın. Ama tüm bu yaşananlardan imamoğlunun habersiz olduğunu sanmıyorum çünkü videosu bile var küçücük çocuk bile imamoğunun yüzüne karşı söyledi TM10'da sıkıntı yaşıyoruz dedi 7 yaşında çocuk bu ya düşünün. İmamoğlunun tüm yaşananlardan haberi varsa ve harekete geçmiyorsa onu da istifaya davet ediyorum yerine Sinem Dedeoğlu geçsin.

Kapatılan veya seyrekleştirilen onca hat benim kanıma dokunuyor.

36CE
49
49G
49GB
49A
49Y
399C

daha vardır emin olun...

36L mesela eskiden beşiktaşa giderdi şimdi gitmiyor dolayısıyla 36L hattı benim için hala kapalı sayılır.
yeni yönetim gerçekten berbat! şile otobüslerini minibüslerini ne kadar şikayet edersek o kadar azaltıyorlar. yerel halk olarak artık daha az şikayette bulunacağız bari olan otobüse minibüse dokunmasınlar... imza topluyoruz insan yaşamıyor diyor ama hafta içi her sabah 6.30 arabası paket 150 kişi gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Aslında şile ve bazı ilçelere kiralık küçük otobüsler gelecekti hatta ihalesi de yapılmıştı fakat katılım olmadığı için iptal edildi.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve eren62
Buna sanki bende şahit oldum gibi biliyor musun, yani alay eder gibi... Ne kadar talep şikayet olursa o kadar sefer azaltımına gidiyorlar gibime geliyor ya bu şaka gibi.

Sultangazi garajı yok mu bu garajdaki otobüsleri olduğu gibi anadolu yakasındaki garajlara pay etsinler zaten hatlara otobüs vermiyorlar o zaman bu garajında gereği yok. Kağıthane garajını da anadolu yakasına dağıtabiliriz. Belki o zaman utanırlar.

Buna sanki bende şahit oldum gibi biliyor musun, yani alay eder gibi... Ne kadar talep şikayet olursa o kadar sefer azaltımına gidiyorlar gibime geliyor ya bu şaka gibi.
kesinlikle böyle oluyor. sonunda ben hariç bunu fark eden birisi. peki bu otobüs seferlerinin çoğaltılması için ne yapmamız gerekiyor acaba

• Beğen
Az önce yazdım ama sonra emin olamadım ve geri silmiştim. Normalde imamoğlu içeri girse üzülmemiz gerekir demi ama şimdi diyorum ki bari hiç olmasa toplu taşıma düzgün yönetilir. Şimdi bizi bu duruma düşürenler utansın ben değil.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve eren62
Az önce yazdım ama sonra emin olamadım ve geri silmiştim. Normalde imamoğlu içeri girse üzülmemiz gerekir demi ama şimdi diyorum ki bari hiç olmasa toplu taşıma düzgün yönetilir. Şimdi bizi bu duruma düşürenler utansın ben değil.
Korkarım ki ulaşım böyle berbat halde devam ederse bir kayyum da buraya gerekecek.

Her yere metro planı var halihazırda. Anadolutram projesi de yakında başlayacakmış galiba.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar