Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 40 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Siz burada tartışıp kalp kırıyorsunuz ya İETT nin gerçekten umrunda bile olmuyor görmüyor yada birileri görüyorsa görmemezlikten geliyor. Bizim, sizin dememizle sitem etmemizle tamam biz yanlış yapmışız haklısınız değiştirelim hemen demiyorlar burunlarının dikine gidiyorlar biz bir karar yayınladık kiminin hoşuna gider kiminin zoruna gider bize ne kafasındalar kurumda

Konu dağıldığı için unuttum biraz geç oldu kusura bakmayın ama

22 Haziran 2025 Pazar
günü YKS'ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri, sınav giriş veya görev belgelerini göstererek entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir. Ayrıca sınav günü İETT ek seferler düzenleyecektir. Ek sefer uygulaması yapılan hatlar ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Avrupa Yakası:

Ekran görüntüsü 2025-06-22 114523.png

Ekran görüntüsü 2025-06-22 114529.png

Anadolu Yakası:

Ekran görüntüsü 2025-06-22 114624.png

Ekran görüntüsü 2025-06-22 114635.png

Hatların resminin tam hali:

indir.jpg

KAYNAK: İETT Duyurular

Son düzenleme:
145 -> 21-06-2025 itibariyle Haftaiçi 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi gidiş: 20:15).

HS2 -> 21-06-2025 itibariyle Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi dönüş: 17:40, 17:50).

142A -> 21-06-2025 itibariyle Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi gidiş: 12:20, dönüş: 10:40).

142F -> 21-06-2025 itibariyle Haftaiçi 10 seferin hareket saati güncellenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: İettci
Zeka kıtlığı var galiba. Çok bilmişliğin lüzumu yok. İettye de yazıcaz buraya da. Çünkü burası zaten iett forum yeri. @Metroseksüel Polat

Yani ben doğru olanı yapıyorum. Onlar ise sadece huzur bozuyorlar sağa sola saldırıyorlar.
Dil altı hapını al öyle uğra foruma. Burası İETT’nin resmî forumu değil. Millete hakaret ederek hiçbir hattın seferini, güzergahını değiştiremezsin. Dediğimiz gibi biz burada fikirler, önerileri aramızda tartışırız hiçbirimizin bir gücü yok. Bu kadar memnuniyetsizsen ya kendine araç al ya oturduğun semti değiştir. Kimse seni burada çekmek zorunda değil.

Şaşırdık mı tabiki hayır 36V 1 saate 1 otobüs gelerek aynı şekilde devam yks olmasına rağmen normal bir durum az önce instagramda gezerken ietttr iett resmi sayfasına denk geldim 2 gönderisi altına 2 kişi 36V için iett seferlerinin az olduğundan bahsetmiş grupça instagramdan iett yazalım bakalım gerçekten seferleri arttırıcaklar mı 😃
Halkı dinliyorlar mı dinliyormuş gibi mi yapıyorlar 😃😃

Şaşırdık mı tabiki hayır 36V 1 saate 1 otobüs gelerek aynı şekilde devam yks olmasına rağmen normal bir durum az önce instagramda gezerken ietttr iett resmi sayfasına denk geldim 2 gönderisi altına 2 kişi 36V için iett seferlerinin az olduğundan bahsetmiş grupça instagramdan iett yazalım bakalım gerçekten seferleri arttırıcaklar mı 😃
Halkı dinliyorlar mı dinliyormuş gibi mi yapıyorlar 😃😃
Abi farkettin mi bilmiyorum ama 36V-1 e ekleme yapmışlar fakat durakları değiştirmişler . Giderken malkoçoğlu durağına gelmeden 336 gibi yukarıya dönüyor , atatürk bulvarını boylu boyunca giderek cebeciye ulaşıyor . Geri gelirken de İbrahim Yıldız ve İsmetpaşa durağına uğrayaramadan ( Lastikçinin ordan )
Hayırlıoğlu Camiinin ordan bağlanıyor yola .
Yani hiçbir işe yaramıyor .
Anlayacağımız bize yine keklediler abi . Sözde hizmet veriyorlarya , yok öyle bir șey . Otobüsüm Nerede uygulamasından kontrol edebilirsin 😤

Abi farkettin mi bilmiyorum ama 36V-1 e ekleme yapmışlar fakat durakları değiştirmişler . Giderken malkoçoğlu durağına gelmeden 336 gibi yukarıya dönüyor , atatürk bulvarını boylu boyunca giderek cebeciye ulaşıyor . Geri gelirken de İbrahim Yıldız ve İsmetpaşa durağına uğrayaramadan ( Lastikçinin ordan )
Hayırlıoğlu Camiinin ordan bağlanıyor yola .
Yani hiçbir işe yaramıyor .
Anlayacağımız bize yine keklediler abi . Sözde hizmet veriyorlarya , yok öyle bir șey . Otobüsüm Nerede uygulamasından kontrol edebilirsin 😤
Silinsin

Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum kırkyılda bir gidiyorum çoğu zamanla arabamı kullanıyorum

Yaylalılar böyle iki yüzlülük yapıp birbirinin kuyusunu kazarsa yakında 1 otobüse mahkum da kalıcaklar bu foruma da yazıyom

Son düzenleme:
Knk siyaset yapmadık parti belirtmedim
Ama ifade yanlış arkadaşı aydınlattım
Sıkıntı yok çocukça şeylerle uğraşmam ben siyasi bir tarafta değilim aslada olmam ama gerçek diyede bir şey var

Beğenmedim 👎ifadesine takılmıyorum saygı duyarım iyi forumlar 😉
Benlik sıkıntı yok siyaseti takmıyorum sizin için dedim ben, uyarı veya ban yemeyin diye. Forumda siyaset kesinlikle yasak çünkü.

Aman abi . Senide kaybetmeyelim yazılarını paylaşmadan önce 2 kere oku 😀😀 Forumda senden başka Yaylalı yok sanırım . Senden öğreniyorum çoğu şeyi 😃İnşallah düzelir abi yoksa gerçekten 36S,36CB,38H üçlüsünden bir farkı kalmaz . Eğer ki düzelmesse bir hafta içinde yazıcam yada arayacağım 153’ü . Alsınlar otobüsü bizden , gerekli hatta versinler . Boş boş gezmesin . Milletin hakkına girmeyelim

Aman abi . Senide kaybetmeyelim yazılarını paylaşmadan önce 2 kere oku 😀😀 Forumda senden başka Yaylalı yok sanırım . Senden öğreniyorum çoğu şeyi 😃İnşallah düzelir abi yoksa gerçekten 36S,36CB,38H üçlüsünden bir farkı kalmaz . Eğer ki düzelmesse bir hafta içinde yazıcam yada arayacağım 153’ü . Alsınlar otobüsü bizden , gerekli hatta versinler . Boş boş gezmesin . Milletin hakkına girmeyelim
Çünkü yaşımdan çevremden dolayı çoğu şeyi biliyom
Ve yaylada yazlığım var arabayla Fatih'ten gelip giderim bazen çocuklar hanım arabayla gider ben otobüs kullanırım

Artık ne yaparsa lar yapsınlar çok sıkıldım yayladan kimseyede bilgi vermicem zamanı gelince görün ne olucağını boşverin..

Şu yaylada o kadar emeğim var ama kimse bilmez kültür merkezi merkez camii fen lisesi yeni okul kapalı pazar alanı cebeci otobüsü
Alternatif yol geçen sene bayram konulan hafta içi sefer uygulaması

Bir çok şeyde emeğim ricam hatır gönül'le yaptırdım ben değil allah vesile oldu buna

Gelecekte sultangazi yapılacak teknoloji vadisi hayvanat bahçesi yeni metro tramvay hatları niceleri nicesi
Ben çok yorum yapmak istemiyorum yaşım gereği forumda da çok kalmak istemiyorum beni strees sokuyor
Hepinizi tanıdığıma memnun oldum forumdaşlarım benden yana hakkım helal olsun sizde helal edin kendinize iyi bakın 🙏❣️

Çünkü yaşımdan çevremden dolayı çoğu şeyi biliyom
Ve yaylada yazlığım var arabayla Fatih'ten gelip giderim bazen çocuklar hanım arabayla gider ben otobüs kullanırım

Artık ne yaparsa lar yapsınlar çok sıkıldım yayladan kimseyede bilgi vermicem zamanı gelince görün ne olucağını boşverin..

Şu yaylada o kadar emeğim var ama kimse bilmez kültür merkezi merkez camii fen lisesi yeni okul kapalı pazar alanı cebeci otobüsü
Alternatif yol geçen sene bayram konulan hafta içi sefer uygulaması

Bir çok şeyde emeğim ricam hatır gönül'le yaptırdım ben değil allah vesile oldu buna

Gelecekte sultangazi yapılacak teknoloji vadisi hayvanat bahçesi yeni metro tramvay hatları niceleri nicesi
Ben çok yorum yapmak istemiyorum yaşım gereği forumda da çok kalmak istemiyorum beni strees sokuyor
Hepinizi tanıdığıma memnun oldum forumdaşlarım benden yana hakkım helal olsun sizde helal edin kendinize iyi bakın 🙏❣️
Helal olsun abi. Az önce yanlış anladıysan bir büyüğüm olarak özür dilerim senden. Senin için dedim yoksa benlik sıkıntı yoktu. Sende hakkını helal et

• 100
Tepkiler: trmrt34

Konu görüntüleyen kullanıcılar