Bilgiler için teşekkürler . Evet bazı hatların şimdiki hallerinden dolayı soru işareti koymuştum , eski hallerine göre hepsinin anlamı uyuşuyor .
Ayrıca not kısmı biraz bariz gibiydi . Daha burası için bir şey yapacaklarını sanmıyorum . Söylediğimiz gibi okul açıldığında yeni bir şeyler görebiliriz diye umuyorum ( ayrıca okulun imam hatip olabileceğine dair duyumlar aldım , gerçek mi değil mi bilmiyorum )
Evet şu Cebeci deparı geldiğinden beri şu kısaltma olayını söylüyorum , hemen hemen bunun gibi cevaplar geliyor . Zaman geçmiyor ki ne olacak görelim , insan sabırsızlanıyor gün geçtikte
Ayrıca 36Z de 36L gibi günün her saati ( hemen hemen ) dolu . 36G yi bunlarla kıyaslaştırınca 36G bebek gibi duruyor yanlarında .
Habipler çöp yoluna çalışan hiçbir hatta sözüm yok . Milyonlarca kez şikayet ettim . Çok önemli hatlarmış . 38H ve 36CB

Bu hatları her gördüğümde midem bulanıyor . Sırf 600 kişilik okul için 3 hat vermişler ama ne tesadüftür ki , okul çıkış saatinde habiplerden araç kalkmıyor . Tam tersi yönünde kalkıyor .
36S 17:20 de kalkıyor . Çıkış saatinden 1 saat sonra
36CB ve 38H tam çıkış saatini 20-30 hatta 40 dakika geçtikten sonra arka arkaya kalkıyor .
Ulan , madem SADECE 2 araç 600 kişilik okulu dağıtmaya yetiyor , niye bütün gün dolaşıyor bu hatlar ? Niye boş yere benzin yakıyor ? İETT de çalışan kimse bunu görmüyor mu? Günde 100 kişi kullansa şu hatları 2 otobüsün benzin parası neredeyse çıkmıyor ? Yazık