Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett Hatlarındaki Harflerin İfade Ettiği Bölgeler | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett Hatlarındaki Harflerin İfade Ettiği Bölgeler

Bilgiler için teşekkürler . Evet bazı hatların şimdiki hallerinden dolayı soru işareti koymuştum , eski hallerine göre hepsinin anlamı uyuşuyor .
Ayrıca not kısmı biraz bariz gibiydi . Daha burası için bir şey yapacaklarını sanmıyorum . Söylediğimiz gibi okul açıldığında yeni bir şeyler görebiliriz diye umuyorum ( ayrıca okulun imam hatip olabileceğine dair duyumlar aldım , gerçek mi değil mi bilmiyorum )
Evet şu Cebeci deparı geldiğinden beri şu kısaltma olayını söylüyorum , hemen hemen bunun gibi cevaplar geliyor . Zaman geçmiyor ki ne olacak görelim , insan sabırsızlanıyor gün geçtikte 🙃

Ayrıca 36Z de 36L gibi günün her saati ( hemen hemen ) dolu . 36G yi bunlarla kıyaslaştırınca 36G bebek gibi duruyor yanlarında .
Habipler çöp yoluna çalışan hiçbir hatta sözüm yok . Milyonlarca kez şikayet ettim . Çok önemli hatlarmış . 38H ve 36CB 🤣 Bu hatları her gördüğümde midem bulanıyor . Sırf 600 kişilik okul için 3 hat vermişler ama ne tesadüftür ki , okul çıkış saatinde habiplerden araç kalkmıyor . Tam tersi yönünde kalkıyor .
36S 17:20 de kalkıyor . Çıkış saatinden 1 saat sonra
36CB ve 38H tam çıkış saatini 20-30 hatta 40 dakika geçtikten sonra arka arkaya kalkıyor .
Ulan , madem SADECE 2 araç 600 kişilik okulu dağıtmaya yetiyor , niye bütün gün dolaşıyor bu hatlar ? Niye boş yere benzin yakıyor ? İETT de çalışan kimse bunu görmüyor mu? Günde 100 kişi kullansa şu hatları 2 otobüsün benzin parası neredeyse çıkmıyor ? Yazık
Habibler ve gazi mahallesi aynı görüşe sahip olduğu için bu iki mahalle arasına yolcu olsun olmasın isterse boş gitsin mantığı ile yapılmış bir hat

Herkes biliyor ama şuanki İETT yönetiminde sistem veri değil tamamen referans göre hat planı yapılıyor benim adam şu mahalleye otobüs istiyor bitti kafası bu benim görüşüm artık ben şikayet etmeyi hat güzergah önermeyi bıraktım o yüzden size tavsiye boşverin ve çevremdeki arkadaşlar koyı c başlayan partiye oy verenler gençleri dinlemedik leri görünce tek tek istifa etti şuan asla vermeyiz diyorlar dedim neden çünkü biz kendi sorunumuzu İETT ilgili çözemiyoruz diyorlar ne diyim onlar çözemezse biz hiç çözemeyiz

• 100
Tepkiler: Semih19-2

Konu görüntüleyen kullanıcılar