Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler | Sayfa 22 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

303B -> A-930
1000025910.jpg

Bu araçla tam sefer yaptım diyebilirim. 18:45 seferi Başlamadı diyor ama aslında 19:10'de kalktı araç, 21:07'de seferini bitirdi.

Başlamadı demesinin nedeni aracın teknik sistemsel arızaları var. Bu arızalar Mahmutbey'de meydana geldi.

1. Validatör.
2. Durak göstergesi.
3. İade.
4. Hat bilgisi.
5. Anons.

303B -> A-930
Ekli dosyayı görüntüle 72530
Bu araçla tam sefer yaptım diyebilirim. 18:45 seferi Başlamadı diyor ama aslında 19:10'de kalktı araç, 21:07'de seferini bitirdi.

Başlamadı demesinin nedeni aracın teknik sistemsel arızaları var. Bu arızalar Mahmutbey'de meydana geldi.

1. Validatör.
2. Durak göstergesi.
3. İade.
4. Hat bilgisi.
5. Anons.
Başlamadı ifadesi seferin önce iptal olup sonradan gerçekleştirildiğini belirtiyor. Manuel olarak Filo Yönetim Merkezi tarafından gerçekleştiriliyor. Sefer iptalken de orada iptal sebebi yazıyor olurdu.

Aracın GPS sıkıntıları olduğunu da aktiften tamamladıya ifadesinden anlıyoruz. Bu ifadeden aracın son durağa geldiğinde seferini otomatik olarak bitirdi olarak işaretlemediğini (GPS donduğu için son durağa gelse de anlaşılmıyor, sistem donuyor), bundan ötürü de manuel olarak Filo Yönetim Merkezindeki amir aracın seferini tamamladığını işaretlediğini anlıyoruz.

GPS hareket tespit ifadesi de aracın konum verisi donukken yeni verinin geldiğini otomatik olarak belirtiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar