Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler | Sayfa 26 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

Temsalar yine karşıda Dudullu OSB'de

A-1811 (Görev yok)
A-1813
A-1815 (Görev Yok)
A-1818
A-1822
A-1823 (Görev Yok)

Ekran görüntüsü 2025-07-09 115944.png

Ekran görüntüsü 2025-07-09 120114.png

Ekran görüntüsü 2025-07-09 120212.png

Benim gözümde 500T'nin Avrupa versiyonu. Hem yolu uzun hem de çok fazla yolcusu var. İşçi kesim, AVM'ye gidenler, Metrobüs falan derken çok yoğun hat
Okula giderken sürekli binmeye mecbur olduğum hat neyseki sabahları körüklü Conecto ya yetişiyorum ve anca o zaman oturuyorum yoksa okul çıkışında oturmak çok zor oturmak için 2 3 durak geri gitmek gerekiyor çoğu zaman ama kesinlikle çok faydalı bir hat kendisi

Okula giderken sürekli binmeye mecbur olduğum hat neyseki sabahları körüklü Conecto ya yetişiyorum ve anca o zaman oturuyorum yoksa okul çıkışında oturmak çok zor oturmak için 2 3 durak geri gitmek gerekiyor çoğu zaman ama kesinlikle çok faydalı bir hat kendisi
Evet kesinlikle okul olayını eklemeyi unutmuşum. Arenapark (Gülten Özaydın Lisesi), Halkalı Yolu (Halkalı Mesleki ve Teknik Lisesi), Meslek Lisesi (İsmet Aktar Lisesi), Arel Üniversitesi (Nait menteşe Lisesi), Avcılarda da bir okuldan geçiyordu (İlla daha da geçiyordur anlık aklıma gelenler bunlar). Cidden bu kadar verimli hat yok gibi bir şey. Okullardan, Avmlerden, Metrolardan, Metrobüslerden, Otogar gibi en büyük ulaşım merkezlerinden birinden, İSTOÇ gibi büyük iş merkezinden geçiyor. Çok verimli bir hat

Evet kesinlikle okul olayını eklemeyi unutmuşum. Arenapark (Gülten Özaydın Lisesi), Halkalı Yolu (Halkalı Mesleki ve Teknik Lisesi), Meslek Lisesi (İsmet Aktar Lisesi), Arel Üniversitesi (Nait menteşe Lisesi), Avcılarda da bir okuldan geçiyordu (İlla daha da geçiyordur anlık aklıma gelenler bunlar). Cidden bu kadar verimli hat yok gibi bir şey. Okullardan, Avmlerden, Metrolardan, Metrobüslerden, Otogar gibi en büyük ulaşım merkezlerinden birinden, İSTOÇ gibi büyük iş merkezinden geçiyor. Çok verimli bir hat
Avcılar'da Sabancı 50.Yıl Anadolu Lisesi(benimde okulum) Avcılar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Baydar Anadolu Lisesinden geçiyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar