Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A-272 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını değiştirmiştir araca şu anda İkitelli de kamera montajı yapılmaktadır yeni aracı 1 2 gün sonra sisteme işlenecektir hayırlı olsun
A-272 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını değiştirmiştir araca şu anda İkitelli de kamera montajı yapılmaktadır yeni aracı 1 2 gün sonra sisteme işlenecektir hayırlı olsun
A.271 'in aracı en eski renk sistemindeydi ben geçmişte 500A hattında çalışırken kadıköyde çok görüyordum yani koyu mavi lâcivert koyu yeşil renkliydi ondan sonra damalı turkuvaz renkli ve en sonunda ise damalı açık sarı renkliydi böylece "OTOKAR." markasının kaliteli olduğunu birkez daha gördüm. "TEBRİKLER OTOKAR." ★★★
A.271 'in aracı en eski renk sistemindeydi ben geçmişte 500A hattında çalışırken kadıköyde çok görmüştüm yani koyu mavi lâcivert koyu yeşil renkliydi ondan sonra damalı turkuvaz renkli ve en sonunda ise damalı açık sarı renkliydi böylece "OTOKAR." markasının kaliteli olduğunu birkez daha gördüm. "TEBRİKLER OTOKAR." ★★★
Otokar yerli marka olmasına rağmen gayet iyi marka bence. Yerli malını kötülemeye gerek yok
Otokar Kent XL için alıntı yapacaklara küçük not: Metrobüs ilk defa ürettiler ve bilinmeyen bir şey ürettiler. Bu yüzden sonuçlarını tam kestirememiş olabilirler önemli olan aynı hataları tekrar etmeyecek olmaları. Onun haricinden çok tutulan, sevilen ve bence en başarılı Türk markalarından biri
C-1839 2023 Model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF olan aracını 2025model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF ile yenilenmiştir
Fakat sisteme işlenmemiştir
Para denkleşmesini bekleniyor
Eski aracı 2023model COBRA yüksek ihtimallle C-1817'ye takılacak
C-1839 2023 Model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF olan aracını 2025model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF ile yenilenmiştir
Fakat sisteme işlenmemiştir
Para denkleşmesini bekleniyor
Eski aracı 2023model COBRA yüksek ihtimallle C-1817'ye takılacak