Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 37 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

C.045 "Mercedes-Benz CONECTO." 2025 olmuştur araç 15 - 20 gün içinde gelip seferlere başlayacaktır bu bilgiyi bana C.042 'nin şoförü söyledi ayrıca C.198 201 GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 2025 olacaklardır araçlar mart ayında teslim alınıp seferlere başlayacaklardır bu bilgiyide C.204 'ün şoförü bana söyledi bilginize.🤝🤝🤝
Mal sahibinin adı soyadı Nihat Aktaş mı?

Kardeş savaşın 130 aracı yok 100 aracı var kendine ait olan
Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.

Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
İşletme giderleri ne olacak peki?
Manın 0KM araçları çok pahalı yeni bmc ler ise fsm demirbaş tan alındı çok büyük ihtimal fsm demirbaş indirim de yapmıştır diğer esnaflara yaptığı gibi hem bmc nin parçası sokaktaki bakkal da bile bulunurken Manın parçasını nerden bulunacak zaten savaş petrol temsaları bile işletemiyorken manı nasıl işletecek?

Savaş petrol'ü araştırıp öyle yorum yapsaydınız size hak verirdim

Manın 0KM araçları çok pahalı yeni bmc ler ise fsm demirbaş tan alındı çok büyük ihtimal fsm demirbaş indirim de yapmıştır diğer esnaflara yaptığı gibi hem bmc nin parçası sokaktaki bakkal da bile bulunurken Manın parçasını nerden bulunacak zaten savaş petrol temsaları bile işletemiyorken manı nasıl işletecek?
Ya sana fabrikasını getirmişim parçasını nerden bulcak diyorsun. İşletme giderlerini sen ben değil işleten düşünücek. Hesabını kitabını yapacak onu mu alsam bunu mu alsam. Ayrıca ben işletme giderleri olarak bakmıyorum ben kalite olarak bakıyorum. Madem ki iett akiadan başka araç almıyor o zaman öho man alsın diyorum. Ben değil iett utansın bizi öhodan medet umar hale getirdiği için.

MAN seyahat otobüsü ,kamyon ve tır alanında daha yaygın. Yeni yatırımlar ile beraber belki şehiriçi otobüslere de ağırlık verip servis ağını genişletebilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar